7 intr-o saptamana #2

10.8.14


Am inceput saptamana asta cu unghii colorate, nici nu-mi amintesc cand am purtat ultima data albastru. Ce vedeti pe unghiile mele este o combinatie intre Prussian Blue de la Max Factor si Blue Addicted de la Essence (din gama Colour&Go). Bria (cu struguri si grisine) a fost mai mult decat prezenta in meniul meu in ultimele saptamani - mi se pare pranzul perfect cand este atat de cald. Ploaia de miercuri m-a facut sa ma opresc din ce faceam si sa admir putin natura si sa ma bucur de o perioada scurta de relaxare. Milka este una din slabiciunile mele, iar ciocolata cu biscuiti este de vis - am comis-o de 2 ori saptamana asta si nu regret nimic. Saptamana asta a venit cu niste cifre frumoase - am sarit de 300 followeri pe Instagram, iar pe Facebook de 5000 (mi se par niste cifre fantastice, mai ales ca nu am facut nimic special sa ajung acolo, satisfactia a fost pe masura). Alma si Tasha sunt epuizate de caldura si asta e pozitia lor toata ziua (sper ca ati observat ca Alma a simtit ca fac poza si a deschis ochii sa ma verifice). Salata de care va ziceam ieri ca e in plan a fost de vis si nu puteam sa nu vi-o arat. N-a fost cea mai buna saptamana, dar a avut momentele ei.

27 de comentarii

  1. Vai ce pofta de cioco mi-ai facuuut♡♡♡ arata ft bn salataa :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Super tare saptamana ta !! Frumoasa ideea de a.ti poza zilnic un esential iar apoi sa faci planul pe saptamana :D pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiecare saptamana e cea mai buna ....sa apreciem ceea ce avem sa fim recunoscatori pentru ceea ce suntem si atunci....fiecare saptamana va fi cea mai buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e chiar asa, gandirea pozitiva nu functioneaza mereu si nu poti sa pretinzi ca ceva e frumos cand nu-ti iese nimic. Dar macar incercam.

      Ștergere
  4. minunat arata salata, mi-ai facut pofta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ghizdavu iuliana simona;imi place mult cand amesteci produsele de infrumusetare cu cele de mancat ,le ador pe amandoua

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine arată salata! Cele două pufoșenii sunt adorabile!

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie sa testez ciocolata aia ... dar maine ...azi e seara. Salata arata foarte bine, cred ca mi-ai oferit o idee sanatoasa de mancare la pachet :). Bietele pufosenii ... nici mie nu imi place caldura. Uite ce pazita esti...ce dragut ... Pupici ptr pufosenii!!! Ai si pisica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vreau si poze!!! le tii ascunnse ? :))) Si se impaca cu Bella si restul sufletelelor?:) Ma declar fan pisici !!!

      Ștergere
  8. frumos. si eu sunt inebunita dupa brie. o saptamana linistita!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-e tare dragă ideea acestei postări! ♥
    Astfel de momente să-ţi însenineze chipul mereu! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Mihaela, eu sunt de principiul ca trebuie sa gasim ceva bun in orice lucru care ni se intampla si asta incerc sa fac.

      Ștergere
  10. Ciocolata aia e mniam mniaaam. Eu din cauza ta am descoperit Lion cu ciocolata alba!OMAGAAAAAAAAA!Cred ca o sa devin dependenta. Cam trist moment!:)) Salata aia arata fantastic de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lionul alb e de vis, restul variantelor nu ma incanta. :))

      Ștergere
  11. La fel stau si pisica impreuna cu pekinezul meu, numai pe jos, sunt lesinate de caldura...Salata arata de milioane.pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe caldura asta nici n-au cum saracii, ale mele se mai "bat" care sa ajunga prima in baie sa-si dea drumul pe gresie unde e mai rece.

      Ștergere
  12. Chiar ca arata delicios ciocolata , am sa o caut si eu . Le pup pe fete :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere