Top 5 - august 2014

30.8.14


Luna asta am tot intins mana dupa cateva produse, asa ca m-am gandit ca merita sa le mentionez pe blog pentru ca e mai mult decat evident ca au fost preferatele mele: parfumul Flowerparty de la Yves Rocher (nu l-am mai folosit de ceva vreme, mi-a fost dor de prospetimea lui), Butter Gloss de la NYX in nuanta Creme Brulee (nu pot sa va zic cat imi plac - am 3 nuante si mai vreau), deo roll-on Powder Touch de la Nivea (singurul care a facut fata in anumite zile, e pe lista de produse pe care trebuie sa le cumpar), sprayul pentru uscare rapida unghii de la Pretty (am dat doar 6 ron pe el la Hello Free Z-one Discount si e chiar bun) si samponul uscat de la Batiste in varianta Fresh (mi-a placut mult mirosul si l-am preferat celorlalte variante pe care le am).

Voi ce ati folosit constant luna asta?

24 de comentarii

  1. Batiste si parfumul le-am folosit si eu♡

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am cam neglijat parfumul anul asta, au aparut altele noi, dar pana la urma am apucat sa ma bucur putin de el. :)

      Ștergere
  2. Eu am folosit parfumul Donna de la Trussardi , antiperspirantul stick Dove (varianta care nu lasa urme pe hainele negre) , sprayul pentru picioare de la Oriflame , pentru unghii am folosit in exces oja OPI a definite moust have (pur si simplu o ador) si blushul crema de la NYX nuanta Glow . Astea au fost produsele care le-am folosit foarte mult luna aceasta . Imi plac si produsele alese de tine, in special parfumul . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arata bine oja, n-o stiam. Mi-ai zis de multe ori de sprayul pentru picioare de la Oriflame, dupa ce termin ce am trebuie sa-l incerc si eu, sunt curioasa rau. :)

      Ștergere
  3. Preferatele mele in luna august au fost:
    - ojele Essence, indiferent de culoare. Am 8 nuante si toate se comporta impecabil - foarte rezistente (manichiura facuta luni seara inca nu s-a cojit), aplicare uniforma si o super pensula lata
    - top coat-ul Flormar high shine speed dry - sunt la a treia sticluta - face exact ce promite si ofera un plus de rezistenta manichiurii
    - Mabelline Baby Lips in ambalaj mov, cel cu aroma de piersica
    - crema demachianta Vivanatura - sunt la a treia deja

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai citit de topcoatul de la Flormar, insa nu l-am incercat. Il trec pe lista. :)

      Ștergere
  4. Samponul uscat trebuie neaparat sa-l cumpar, am citit o multime de laude la adresa lui!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am folosit balsamul de buze de la ShopBazar, crema de noapte Apidermin Lejer si lotiune tonica tot de la ei, parfum Moment de Boneheur de la Yves Rocher, rimel The One de la Oriflame, balsam si deodorant antiperspirant Nivea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In afara de Nivea nu prea stiu produsele mentionate de tine (Moment de Bonheur imi place ultima varianta lansata de YR, originalul nu mi s-a potrivit).

      Ștergere
  6. hello free zone e o comoara, pacat ca e unul singur in bucuresti. week-end linistit!

    RăspundețiȘtergere
  7. am auzit multe lucruri bune despre Batiste si sunt si eu curioasa sa il incerc

    RăspundețiȘtergere
  8. Gelul de dus Dove Go Fresh Revive a intrat intre preferinte, restul sunt produse preferate deja de ceva timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat de ceva timp (mult de tot chiar) nimic de la Dove, insa am tot vazut pareri bune despre gama asta noua.

      Ștergere
  9. Dupa ce am citit eu aici m-am gandit ce am folosit cel mai des in august (si nu ma refer de exemplu la deodorant pt ca este neschimbat de cateva luni) mi-a iesit asa:
    - crionul de ochi Sleek Eau la Liner in nuanta Molasses - cred ca l-am folosit zilnic pt ca te machiezi foarte repede folosindu-l si este si rezistent
    - fond de ten Giordani Age Defying intr-o nuanta mai inchisa si Bioderma Photoderm max +50 nuanta golden doree (pe amandoua in egala masura)
    - kitul Sleek Face Form Medium
    - ojele China Glaze Shell-O SI Orly Passion Fruit- pt ca sunt neoane si imi plac mult de tot
    - uleiul uscat pt corp de la Yves Rocher Monoi de Tahiti (nu ma dau in vant dupa parfumul acestuia dar imi place finish-ul pe care il da pe piele asa ca l-am folosit zilnic pe brate, decolteu si picioare).


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu mi-a placut Monoi de Tahiti, nu a fost pe gustul meu, n-am mai stat sa ii acord vreo sansa sa vad daca e ceva ce-mi place la fel.

      Ștergere
  10. In mod.constant am folosit solutia micelara Garnier, sampon de la Kallos, balsam de par Nivea Diamonds... si cam ataat...cred :)
    Nu ma despart de aceste produse nici in vacanta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Habar n-am cum sunt produsele de la Kallos, nu le-am incercat niciodata desi am citit de atatea ori de ele.

      Ștergere
  11. Cred ca sunt singura persoana de pe terra la care samponul uscat nu a avut niciun efect, decat de imbacsire....
    Am folosit in exces Boby Sorbet si am descoperit samponul pt par gras de la triodeluxe. Ambele adorate si recumparate. :))

    RăspundețiȘtergere