Nail fail

15.8.14

De obicei nu prea dau gres cand e vorba de ales oje, stiu ce-mi place si ce mi se potriveste, insa zilele trecute am "reusit" o combinatie care nu-mi place deloc. Ambele oje sunt primite, deci nu au fost alegerile mele, insa ma asteptam la cu totul alt rezultat cand am pus mana pe ele sa-mi pictez unghiile.


Ojele cu pricina sunt: M116 din gama Supermatte de la Flormar si Pink Paradise de la Models Own. Oja roz de la Flormar nu-mi place deloc, culoarea nu mi se potriveste si n-arata bine pe unghii nici dupa 2 straturi aplicate, este o mare dezamagire. Iar glitterul de la Models Own e si el o dezamagire - ma asteptam la ceva mult mai opac si cu o alta consistenta, e doar un lac incolor cu niste bucati ciudate de glitter care nu arata tocmai bine aplicat pe unghii (o sa il mai incerc si cu alta oja inainte de a da un verdict final).


Nu-mi place deloc ce-a iesit, nu mi se potriveste, nu arata bine, dezamagire totala. Voi vi se intampla?

26 de comentarii

  1. Rooooz♡♡♡♡ foarte frumoaseeee. Trebuie sa incerc si eu lacurile flormar♡

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie in general nu mi se intampla, daca imi aleg eu ojele. Stiu ce port si ce ma reprezinta, cand primesc de la cineva oje s-ar putea ca nuantele sa nu fie pe gustul meu si in general nu as vrea sa primesc acest gen de cadou, dar nu tine totul de mine ;)) Mi s-a intamplat sa primesc oje care sa nu imi placa si le-am lasat deoparte :D
    Sa stii ca mie imi place nuanta ojei de la Flormar, ma reprezinta. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba neaparat de nuanta, ci de cum arata cu pielea mea, e ceva ce nu-mi place. :)

      Ștergere
  3. Si eu o mai patesc, inclusiv cu oje pe care le cumpar eu pentru ca in sticluta imi place nuanta, dar in realitate, pe unghiile mele nu. Nici mie nu imi place nuanta asta de roz. In sticluta sclipiciul arata bine, nu ma asteptam sa fie asa, parca ar fi cioburi :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma asteptam la cu totul altceva la glitterul de la Models Own, dar n-a fost sa fie ...

      Ștergere
  4. Mie imi place nuanta ojei de la Flormar pe unghiile tale. Arata clasic, very lady-like. Gliterul cred ca strica tot, le face prea incarcate. Incearca sa pui sclipici doar pe una din unghii, fa-ti doar un accent-nail. E mai de iarna sclipiciul acela, nu ti se pare ? Ca nu pot sa spun ca e urat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu-mi place deloc oja, e vina ei ca am esuat. :)) Chiar nu sunt incarcate, nu e glitter de accent nail, e prea dubios pentru asa ceva. Mie chiar nu mi se pare potrivit pentru iarna, insa eu mi-am imaginat cu totul altceva cand l-am vazut in sticla. Poate intr-o buna zi mai primeste o sansa, pentru moment e la capitolul dezamagiri.

      Ștergere
  5. Hmmm, sincer nu imi place nici mie cum dau impreuna, nu stiu exact de ce!:)) Culmea e ca eu chiar sunt fan roz si glitter pe unghii, dar da, iti dau dreptate, nu e chiar ce m-as fi asteptat vazand ojele separt in sticlute. Mai patesc si eu sa ma astept la un mega rezultat si sa dea fail pe unghie!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu aveam asteptari mari de la Models Own, desi nu pot sa zic ca ma omor dupa glitter. :))

      Ștergere
  6. Ambele oje arătau super bine în sticluţe, mai ales sclipiciul, de la care mă aşteptam să aibă mai multe particule strălucitoare pe unghie. Nuanţa de roz e drăguţică, nu e rozul meu preferat, dar parcă nu se întinde bine pe unghii. Se mai întâmplă, bine că nu le-ai ales tu, altfel cred că frustrarea ar fi fost mai mare.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, total fail - se mai intampla, ce sa facem? Viata e facuta si din faze s-astea, de ce sa le ascundem? :))

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Un pic? Un pic mai mult ... dar nu a fost problema. Se sterg repede unghiile, nimic ce nu poti rezolva. :))

      Ștergere
  8. glitterul de la Models Own arata foarte misto in sticluta,chiar promite ,pe unghii nu arata asa..

    mie nu mi s a intamplat sa ma dezamageasca o oja,pana acum...


    https://www.facebook.com/pages/Mili-chic-handbags/752092581520202

    RăspundețiȘtergere
  9. N-as putea spune ca arata tocmai rau...tot uitandu-ma la ele le gasesc ok. Cred ca tine de obisnuinta. Imi place nuanta asta de roz, dar nici mie nu-mi place pe unghiile mele cum vine...si mi-am cumparat-o eu , tot vazand in stanga si-n dreapta ( a fost o perioada cand s-a tot purtat genul asta de roz). Pt oja cu sclipici iti propun sa o amesteci cu putin alb mat sau o alta nuanta de roz mat si eventual si cu alt lac cu sclipici ca sa ai mai multe feluri de particule. Oricum, nu mi te imaginez cu roz pe unghii, chiar daca ai geanta aia frumoasa intr-o culoare vibranta.



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prea complicat sa fac atatea combinatii sa obtin ceva, imi place sa stiu ca ce vad e si ce iese. Depinde de roz ... din cand in cand pot sa savurez unul care simt ca mi se potriveste si care ma prinde, nu e cazul de data asta. :)

      Ștergere
  10. nici mie nu imi place cum arata manichiura. am avut si eu un rezultat la fel, cred ca folosisem top sclipicios de la golden rose, baza nu o mai stiu - si am sters imediat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se mai intampla si d-astea in viata, am zis ca e momentul sa le fac si publice, pana la urma e ceva ce se poate remedia imediat. :)

      Ștergere
  11. Si eu am patit-o ,mie nu imi place oja roz nuanta asta cred ca nu mi-o voi cumpara niciodata .Mie una numi place ce ti-a iesit.

    RăspundețiȘtergere
  12. Se mai intampla! Insa mie nuanta ojei de la Flormar imi place cum iti sta...imi plac lacurile de unghii Flormar! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi se pare ca se potriveste cu pielea mea si oricum nu-mi place cum se aplica, deci e cam acelasi lucru. :)

      Ștergere
  13. draguta nuanta, astept si alte unghiute sa vad:D

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna! Esti invitata sa te inscrii pe platforma Beauty and Fashion Bloggers Romania avand in vedere ca blogul tau se incadreaza in aceasta arie. Te asteptam cu drag! http://bandfbloggersro.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere