Luni dimineata ... spre pranz

11.8.14


Cum va spuneam mai devreme pe Facebook m-am trezit (e mult spus trezit) adormita. Dati vina pe caldura, dorm putin si prost si dimineata sunt ca un zombie umblator. Nu ca as fi fost vreodata o persoana matinala, imi plac zilele cand ma trezesc devreme si reusesc sa fac o gramada de lucruri, dar mai mult imi place sa lenevesc dimineata in pat. Si nu mi-e deloc rusine s-o spun. Nu suntem toti facuti sa functionam de la prima oara a diminetii, iar eu ma simt bine asa cum sunt.

Dar cum azi am ceva treaba de facut, am zis ca e cazul de o trezire rapida si eficienta, asa ca am sarit direct la dus si am intins mana dupa gelul de dus Black Amethyst & Pink Viola de la Fa, miroase foarte bine si mirosul ramane pe piele ceva vreme, dar si mai mult imi place culoarea - este un mov inchis (cele ce sunteti brunete si v-ati vopsit puteti sa va imaginati exact ce zic) care ma face sa ma simt bine de cate ori il folosesc.

Micul dejun (totusi sa-l numim asa) mi-a placut mult - omleta din oua de prepelita cu parmezan si rosii cherry, eu nu prea mananc oua, asa ca-s rare momentele cand apare o omleta in farfuria mea. Si nu putea sa lipseasca un pahar imens de ceai cu gheata, a fost bautura de baza in casa toata vara. Parca cu stomacul plin si hidratata gandesc mai bine.

Planuri n-am saptamana asta, asa ca vom vedea impreuna ce aduce saptamana asta cu ea. Eu sper sa fie una buna in care sa zambim mult si sa ne simtim bine. Insa pana atunci am decis ca postarea de vineri va fi decisa de voi, asa ca astept propuneri despre ce ati vrea sa cititi vineri pe blog si va doresc o saptamana frumoasa.

20 de comentarii

  1. :D Yumi, arata bine, bine micul dejun al tau; simplu si satios, asa-i? :D
    Gelul de dus Fa am zis ca trebuie s-al incerc si eu, chiar daca am prin casa inca vreo trei :))
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar a fost bun. Pe mine chiar m-au suprins placut gelurile de dus de la Fa, nici nu-mi aduc aminte cati ani au trecut de cand n-am mai folosit vreunul.

      Ștergere
  2. Eu m-am simtit minunat azi dimineata pentru ca stiam ca m-am intors acasa la mine, dupa o saptamana de iad bucurestean. Acum e si aici extrem de cald, dar noaptea e racoare bine si am dormit si eu ca omul. La 6 eram in picioare trebaluind, la 8 am mancat cu picea (tot omleta cu rosii cherry si noi) si vad ca suntem in verva azi! Doamne da sa ma tina!:) O saptamana frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi noapte mi s-a parut groaznic de cald, iar azi deja e ceva infernal. Cine stie ce va fi la noapte, desi la cat de obosita sunt posibil sa cad lata si sa nu mai stiu nimic. O saptamana frumoasa sa aveti si voi. :)

      Ștergere
  3. Mie mi-ar placea o postare despre animalutele tale :)
    O saptamana frumoasa iti doresc .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine arata micul dejun!! <3
    Trebuie neaparat sa incerc gelul de dus Fa! Te pup si o saptamana superba iti doresc! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost si gustos, trebuie sa mai repet experienta. Si tu sa ai o saptamana frumoasa.

      Ștergere
  5. Am noroc ca lucrez de acasa si nu tb sa ma trezesc prea repede. Uneori si ora 9 mi se pare mult prea devreme desi nu stau noptile aiurea... :) deci te inteleg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma culc tarziu, recunosc ... si ma trezesc si mai tarziu :))

      Ștergere
  6. hmmm ce rasfat superb de dimineata ai avut <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am ajuns sambata in Bucuresti si mor de cald. Nu mai pot! :((
    Eu mananc omleta destul de des dimineata.:)
    Eu propun colectia de parfumuri.

    RăspundețiȘtergere
  8. O zi începută numai bine! Într-adevăr, căldura e mai greu de suferit...nici noaptea parcă nu e aer, cu toate geamurile deschise. Nu ştiu tu...eu una aştept anotimpuri mai reci.
    Te pup şi seară faină! :*
    http://justbeautyblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu de abia astept toamna, desi nu as fi crezut ca o sa spun asta vreodata. Vara asta m-a epuizat si nu m-am simtit deloc ok.

      Ștergere
  9. Nici eu nu sunt o persoana matinala...deloc. Nici nu pot sa mananc dimineata...am incercat si cu chestii pt care as fi murit in mod normal, dar nu pot. Idee de postare n-am sunt dupa o saptamana blank. Dupa ce-mi dau restart vin cu sugestii :)) Trebuie sa mai mentionez ca, daca vara ar dura maxim 2 saptamani pe an as fi cea mai fericita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am mancat multi ani dimineata, pana am facut ulcer si de atunci m-am invatat sa mananc.

      Ștergere
  10. As vrea sa ne povestesti un episod cu baia cateilor. Daca le place sau trebuie sa tragi de ei ca de niste mâte, lucruri amuzante, ca-mi place felul cum povestesti franturi din viata animalutelor tale, care-ti sunt atat de apropiate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci tu vrei povesti haioase cu cateii mei? Am retinut. :))

      Ștergere