De ce iubesc blogging-ul

21.8.14


N-o sa ma intind mult cu postarea asta, o sa ma concentrez doar pe partile pozitive ale activitatii de blogging (daca vreti sa aflati si partile negative din punctul meu de vedere o sa scriu si despre asta), asa ca astazi vreau sa va spun motivele pentru care iubesc sa am/ sa scriu pe blog:

- am posibilitatea sa fiu creativa - imi plac provocarile si imi place sa scriu despre lucruri diverse, sa le dau o forma, sa creez ceva cu cuvintele si nu numai, iar blogul este cadrul perfect pentru asta (unul dintre lucrurile pe care le fac tot mai des in ultima vreme este sa ma ocup de aspectul a ceea ce mananc astfel incat sa arata si bine, nu doar sa fie gustos, ceea ce inainte nu faceam decat foarte rar, daca ar fi sa va dau un exemplu simplu si care iese total din sfera blogului, dar la care blogul a contribuit)

- am descoperit ca pot face lucruri la care ma credeam total netalentata - si ma gandesc la fotografii, inca mai dau gres (si des) dar am invatat anumite lucruri si uneori imi ies si poze reusite de care sunt mandra si asta e mare lucru tinand cont ca nu ma pasioneaza de nici un fel fotografia

- am creat un continut care a fost de ajutor altor persoane - fie ca a fost vorba de o recomandare cosmetica sau de alt tip, fie ca am impartasit o experienta personala, cuvintele mele au ajuns la oameni si de multe ori le-au oferit raspunsul pe care il cautau (asa cum si mie mi se intampla asta pe alte bloguri)

- am intalnit oameni minunati - pe unii ii cunosc, pe altii nu, unii m-au dezamagit, altii ma surprind placut in fiecare zi, am legat legaturi pe care altfel n-as fi avut cum sa le leg, am cunosc oameni pe care altfel nu aveam cum sa ii cunosc, am invatat multe si o sa mai invat

- las in urma mea un fel de jurnal de viata, pe care intr-un fel sau altul l-am impartit cu voi, sunt si bune si rele, unele din care am invatat si eu, unele din care ati invatat si voi si altele din care am invatat impreuna

Daca n-as iubi ceea ce fac n-as putea s-o fac si asta cred ca se simte, n-are nevoie de cuvinte si explicatii, insa am simtit nevoia sa scriu pentru ca uneori uitam sa apreciem ceea ce avem deja.

20 de comentarii

  1. Cristina Barbieru21 august 2014 la 16:09

    Foarte multe lucruri frumoase mi se intampla si care ma afac fericita de cand mi-am facut blog. Imi place!!!
    Si mi-ar placea sa-ti citesc parerea si despre partile negative.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai parte numai de lucruri si oameni frumosi si de acum inainte. :)

      Ștergere
  2. Azi se pare ca a fost un fel de zi a confesiuni pe bloguri, eu am postat despre partile negative, despre colaborari lasate in pom si produse trimise doar ca sa fie trimise.
    Sunt de acord cu tine, si eu am invatat multe lucruri in cei 3 ani, am invatat cat de cat cum sa fac poze si pe ce sa pun accent in continutul articolelor. Am invatat ca blogul e spatiul meu porsonal si ma pot plange, dar intr-un mod frumos, de ceea ce numi se pare ok si pot lauda sincer ceva ce mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit postarea ta mai devreme, situatii d-astea o sa intampinam mereu, din pacate. Diferenta e in modul in care le gestionam. :)

      Ștergere
    2. Am incercat sa nu pun de fiecare data la suflet si sa nu o iau ca pe ceva personal, dar am ajuns sa ma simt eu aiurea pentru ca cineva uita sa raspunda la un email sau stabilim ceva concret, apoi firma dispare. Incerc sa nu ma consum, dar nu mereu imi iese! :)

      Ștergere
  3. Ai punctat esentialul, asa cum ti-ai propus! M-am regasit in acest articol...
    Te pup, Camelia! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt inca la inceput, insa imi place ce fac! Este primul sfat pe care l-am primit de la inceput, de la mai multe persoane: sa scriu sincer :)
    La partea cu pozele si eu lucrez...sper sa intru in posesia unui aparat bun :)
    Succes mai departe:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lumina buna face diferenta, eu acolo ma lupt cel mai mult pentru ca la mine in apartament nu e niciodata lumina la orele cand am eu timp de poze. Bafta!

      Ștergere
  5. Cand ceva e facut din pasiune,se vede!AS vrea sa citesc si un articol despre partile negative in opinia ta !

    http://milionlineblog.wordpress.com/2014/08/20/un-milion-de-buze/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-l scriu intr-un moment de inspiratie. Bafta cu blogul, arata foarte bine plicurile. :)

      Ștergere
  6. Esti o persoana minunata, sufletista si asta se vede, se simte. Nu ma pot desparti de blogul tau, te citesc mereu, chiar daca nu apuc sa comentez tot timpul si pentru mine asta spune multe, intrucat ma stiu selectiva si exigenta.
    Multumim ca impartasesti cu noi atatea experiente de viata, cred ca e cel mai greu sa te expui asa.
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O seara frumoasa si tie, sa stii ca pana acum nu prea am resimtit efectele faptului ca spun multe, insa cand anumite persoane isi permit sa ma judece fara sa ma cunoasca imi pun intrebari daca a fost alegerea buna. Vom vedea unde ne duce viata ...

      Ștergere
  7. Eu ma bucur ca te-am descoperit, chiar daca mai tarziu. Asa cum am mai spus imi place cum scrii, imi place ca ai umor si substanta si continut. Si da, descopar tot felul de ispite noi numai bune de incercat. (la un moment dat :D)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma regasesc in cele spuse de tine. Eu ma intreb cateodata oare cum va arata blogul meu peste 20 de ani (daca va rezista) si mai ales eu, dar nu fizic :).

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu ma bucur ca ai blog si ca faci minunat treaba asta. Cuvintele curg ca de la sine in postarile tale, subiectele sunt diverse, tot ceea ce ne prezinti pe blog e deosebit pentru ca tu stii sa o faci intr-un mod deosebit.
    Esti o fata minunata si speciala, asa cum speciale sunt si celelalte blogerite pe care le urmaresc cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere