Se poate si asa (10)

8.8.14


De data asta am oprit multe din ambalajele produselor pe care le-am terminat in ultimele saptamani si am reusit sa strang o punga destul de mare, asa ca am zis ca e cazul sa scap de ea si sa va arat cam ce am folosit (cu succes - as zice - in ultima perioada). Sunt cateva produse pe care le-am terminat si dupa care deja suspin, am incercat sa "trag" de ele cat mai mult, insa a venit momentul trist cand n-a mai iesit nimic din tub.


Despre produsele John Frieda v-am povestit aici, mi-a placut mult gama asta si intentionez s-o iau din nou candva (dupa ce imi mai satisfac din curiozitatile adunate in timp), la fel si gama Brilliant Brunette. Cred ca este si un factor emotional care ma face sa ma simt cumva legata de produsele astea, imi aduc aminte de o perioada frumoasa din viata mea de acum 10 ani.

Manusile si sosetele hidratante de la Macadamia Oil Extract le-am luat de la Hello Free Z One Discount, nu mai stiu pretul exact, cred ca eu fost in jur de 6,99 ron. Le-am folosit intr-o noapte cand simteam nevoie de rasfat. Ce mi-a placut la ele este faptul ca sunt sigilate si trebuie desfacute cele 2 parti pentru a le folosi, iar asta a facut diferenta pentru ca partea interioara era foarte umeda si imbibata de produs si au fost mai mult decat eficiente. Ce nu mi-a placut asa mult a fost efectul mentolat, daca la sosetele a fost chiar misto si am simtit ca ma ajuta sa-mi relaxez picioarele obosite, la maini n-a fost tocmai placut dupa folosire cand mi-am apropiat mainile de fata pentru ca m-au usturat ochii groaznic. Sosetele probabil le-am mai lua, manusile nu cred.

Produsele de curatare a tenului de la Mario Badescu si Paula's Choice le-am mai avut, a fost a doua sticla din fiecare si au fost primite cadou. Mi-au placut, insa nu cred ca as da atatia bani pe ele pentru ca nu am vazut sa faca ceva special, nici nu vad ce-ar putea sa faca un produs pe care il clatesti aproape imediat.

Cand ma gandesc ca am terminat doua ape micelare imi vine sa rad - n-as fi zis anul trecut pe vremea asta ca o sa ajung vreodata in punctul asta. Despre cea de la Garnier v-am mai spus, imi place mult si deja am o alta sticla. Cea de la Nivea mi s-a parut ok si atat, insa parca spre sfarsit a inceput sa-mi placa mai mult. Despre lotiunea tonica de la Pellamar v-am povestit acum cateva saptamani, mi-a placut (am terminat-o si pe cea calmanta, care nu mi-a placut si nici n-am mai pastrat ambalajul ca atarna greu sticla).

Gelul pentru ras de la Johnson&Johnson din gama bebe (young care) mi-a placut mult si a fost doar 3,50 ron, probabil ca daca il mai gasesc la oferta o sa-l mai iau. Exfoliantul de la Care (marca proprie Mega Image) l-am primit acum ceva vreme si l-am folosit in ultimele saptamani pentru ca m-a dus cu gandul la mare, soare si plaja. Este destul de lichid si exfoliaza usor, mi-a placut si l-as lua intr-o vacanta pentru ca s-ar potrivi perfect. Mi-a placut mult mirosul deodorantului de la Fa (am avut mai multe variante si le-am terminat, dar n-am oprit decat unul pentru "inventar"), insa pe caldurile astea mari nu prea a facut fata. La toamna posibil sa ma intorc la ele, pielea mea s-a simtit foarte bine cu ele si le-am gasit cu 6 ron, pret mai mult decat decent.

Masca de fata cu Kukui&Kaolin de la Pai mi-a placut, dar nu mi s-a parut ca are ceva special (oricum a fost editie limitata si nu mai este disponibila, dar nici nu m-ar tenta s-o cumpar), in schimb exfoliantul (il gasiti aici) este in topul preferintelor mele si m-am uitat cu jind la el cand s-a terminat. Intr-o zi va fi din nou al meu. Si cel de la Yves Rocher mi-a placut, insa nu o sa-l mai iau (l-am ales cadou la o comanda pentru ca mi se pare foarte scump pentru ceea ce face- l-am avut de cateva ori pana acum). In schimb masca de la Sue Devitt o sa-mi lipseasca, tenul meu a aratat intr-un mare fel cat timp am folosit-o. Tot mai sper sa-mi mai iau macar una, poate am noroc si o mai gasesc la oferta, desi merita si pretul intreg.

Ce lipseste din postarea asta? O gramada de fiole de la Floritene (inca imi plac si le folosesc), ambalaje de la mastile la plic pe care le-am folosit si altele cateva ambalaje goale de la niste mini produse pe care le-am incercat. Deja am inceput sa strang o alta punga, deci sa nu va mire daca o sa vedeti o alta postare de genul asta in curand, sunt pusa pe fapte mari.

14 comentarii

  1. Felicitari! Ai fost foarte harnicuta :); ador postarile de acest gen. Sper sa ajung si eu cat de curand la Hello Free Z One Discount (mi-e frica ca falimentez, de aceea nu am ajuns pana acum, imi este de ajuns only99eurocent).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu cum e, cand intru intr-un din astea 2 magazine plec cu prea multe produse, asa ca vizitele mai rare sunt mai bune.

      Ștergere
  2. Apa micelara de la Nivea arata bine. <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Apa micelara de la Garnier e preferata mea! O ador din toate punctele de vedere :D
    As vrea sa incerc deodorantul de la Fa, n-am mai avut de mult timp deodorante de la ei; :)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult, chiar nu ma asteptam. Eu nici nu mai tin minte de cand n-am mai incercat ceva de la Fa, acum folosesc si deo si gel de dus si-mi plac.

      Ștergere
    2. Chiar o sa ma uit prin Carrefour dupa ele, nici nu mi-au mai sarit in ochi cand ma duceam:) poate le luam, acum ca stiu ce am pe lista, hai la cumparaturi!! :D

      Ștergere
  4. Apa micelara de la garnier e pe lista mea de cv timp♡sper sa ajung sa o cumpar :¤ai fost harnicuta:-*

    RăspundețiȘtergere
  5. Hehe, si eu foloseam Brilliant Brunette acum 10 ani. Ce vremuri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De mult apuse, eu inca mai suspin dupa masca aia care nu se mai fabrica.

      Ștergere
  6. Ai ceva produse terminate, detiun lotiunea micelara Garnier, as schimba-o poate doar cu cea de la Bioderma,dar parca e cam scumpicica pt buzunarul meu:)si daca ambele fac acelsi lucru..

    RăspundețiȘtergere
  7. Ahh...vreau micelara de la Garnier! Într-o săptămână e a mea, în sfârşit!
    Chiar că ai fost harnică...multe produse ai consumat.
    Te pup :*
    http://justbeautyblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am incercat decat apa micelara de la garnier din tot ce ai prezentat tu, dar ma tenteaza majoritatea :)) Ai fost destul de harnicuta, ce pot sa spun .. ai consumat ceva..
    Kisses :*
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere