Sale Time pe feelunique

18.8.14


Stiam de ceva vreme ca astazi cei de la feelunique dau startul unei campanii mari de reduceri, asa ca primul lucru pe care l-am facut dupa ce am deschis ochii bine a fost sa intru pe site. Si ... m-am pierdut. La unele produse reducerile sunt de 20-25%, la altele mai mici, insa am vazut si reduceri de 60%. Asa ca daca tot am "pierdut" timpul am facut o selectie pentru voi sa va fie mai usor. Puteti vedea AICI toate ofertele. Iar la sfarsitul postarii va spun cum puteti sa obtineti o reducere suplimentara de 10% daca n-ati mai comandat de pe site pana acum.

Daca va intereseaza produse de machiaj e reducere de 10% la produsele Urban Decay (inclusiv paletele Naked) si Lancome (seturile cu mascara sunt la pret super bun), intre 15 si 20% la produsele L'Oreal, intre 10 si 20% la unele produse Maybelline, pana la 50% la unele produse Pixi, intre 20 si 25% la pensulele Real Techniques, pana la 25% la unele produse Rimmel, pana la 35% la unele produse Stila, 35% la produsele Tanya Burr, 20% la produsele TheBalm.

La produsele pentru par am vazut niste oferte super bune: 10% la unele produse Aussie, 15% la cateva produse John Frieda, intre 20-50% la produsele L'Oreal Proffesionnel, intre 15 si 40% la produsele Matrix (cateva seturi chiar la super oferta), 30% la Redken (iar variantele supersize le-am vazut chiar cu reducere de 60%), pana la 45% la unele produse Schwarzkoph, 20% la diverse game TIGI si 30% la unele produse Wella.

Pentru ingrijirea tenului si a corpului sunt multe tentatii: 15% la Burt's Bees (seturile sunt ideale daca vreti sa incercati produsele), 10% la unele produse Carmex, 15% reducere la Eve Lom, 10% la unele produse Embryolisse, 20% la Emma Hardie, First Aid Beauty si GlamGlow, tot 20% si la Korres (seturile cu mini produse sunt interesante), pana la 40% la mastile Montagne Jeunesse, 20% la Murad, 10% la Nuxe, pana la 45% la Olay si Palmer's si pana la 30% la produsele Yes To.

Oferta care pe mine ma tenta cel mai mult era la Nubar (sunt reduceri de pana la 50%), insa nu pot beneficia de ea pentru ca nu mai livreaza de ceva vreme oje in Romania. Mai sunt si alte oferte pe site, eu v-am povestit despre ce am apucat sa vad si m-a tentat.


Va tenteaza ceva? Aveti de gand sa dati vreo comanda si sa profitati de oferta? Daca da va sfatuiesc sa va grabiti pentru ca deja am vazut produse care nu mai sunt in stoc. Eu am pe drum o comanda de la ei, dar parca tot ma mananca degetele.

In cazul in care nu ati dat vreo comanda pana acum pe site, va pot trimite pe mail o invitatie care va ofera o reducere de 10% la prima comanda (am verificat si se cumuleaza cu reducerile deja existente, asa ca daca va tenteaza ceva puteti sa faceti niste super afaceri).

24 de comentarii

  1. Unde sunt produsele reduse? la ce sectiune le gasim? linkul ala nu arata nimic cu sale sau ceva..
    Ms.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele sunt pe tot siteul, de-aia am si precizat ce-am vazut, nu exista o categorie de reduceri.

      Ștergere
  2. Multumim pentru veste... Am observat ca daca intri pe o categorie, gen Makeup, dc dai scroll putin in jos, este in partea dreapta sectiunea de Sale - Summer Sale 2014. Mi se pare mai usor de navigat pe site asa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca inca lucreaza la site si il vor mai optimiza in orele urmatoare.

      Ștergere
  3. Interesante... Dar ma abtin. Mi-am depasit deja bugetul cu muuultlt. Dar sa mai faci postari din astea pt lunile viitoare. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti o comoara la casa omului. Sambata am facut o tură pe site si am fost cam dezamagita ca nu era nimic la reduceri... daca nu aflam azi de la tine, nu cred ca mai intram curand :) Multumesc !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu astept o comanda de la ei, noroc ca nimic din ce-am comandat nu e acum la reducere ca ma cam ofticam. :))

      Ștergere
  5. La majoritatea produselor pe care eu le cunosc / folosesc / comand pune ca e reducere 30% dar intii au umflat preturile cu 30-40% si apoi le-au scazut. Am observat ca fac asta de ceva timp cam cu majoritatea "reducerilor". Pretul e acelasi sau uneori chiar mai mare decit pe alte site-uri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu la ce produse te referi, eu am vazut un singur produs cu pret mai mare decat saptamana trecuta (cand am dat eu comanda) si anume mascara Miss Manga (eu l-am luat cu 7.99 acum e 7.19 redus de la 8.99 zic ei, deci oricum mai putin decat am dat eu). Chiar sunt curioasa care preturi spui tu ca-s umflate fata de acum cateva zile ca eu exact la asta m-am uitat - reducerile la Montagne Jeunesse, Redken, Matrix si altele sunt chiar reale si sunt foarte bune.

      Ștergere
  6. Buna Camelia! Merci pentru postare, abia azi am vazut-o si m-am repezit ca nemancatii pe site, din fericire am mai gasit destule chestii care ma interesau pe stoc. Sunt la prima comanda. Te rog sa-mi trimiti si mie invitatia-minune (daca nu implica vreun deranj sau ceva :)), mail-ul meu e ppcdrt@yahoo.com ), inca 10% ar fi super! Tocmai mi-am facut praf bugetul pe luna asta pe site-ul lor. Merci! Codruta.

    RăspundețiȘtergere
  7. O sa arunc si eu o privire. Multumim ca ne-ai anuntat! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Camelia eu am aflat de acest site multumita tie si chiar as vrea sa fac o prima comanda iar daca e mai e valabila "oferta" cu invitatia de extra 10% m-as bucura. Mail-ul meu este iuliana.stan22@yahoo.com. Multumesc si iti doresc o seara buna! Iuliana :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult Camelia , acum astept comanda :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper s-o primesti repede, eu astept una de 3 saptamani, mi s-au lungit si urechile ...

      Ștergere
  10. De la tine am aflat prima data de Feelunique.com si abia astept sa dau prima comanda cu un autobronzant St. Moriz :)
    Imi poti trimite codul de reducere pe e-mail, te rog? E-mailul meu este: mirunika_iloveu@yahoo.com
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat sa-ti trimit, insa ai deja cont pe site cu aceasta adresa de email.

      Ștergere
  11. Ah, nu am stiut ca nu trebuie sa am cont, scuze. Nu am facut niciodata comanda si am crezut ca merge sa folosesc codul trimis de tine.
    Mai am o alta adresa de e-mail, miiruunaaa@yahoo.com , ai putea sa imi trimiti pe aceasta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am trimis acum, vezi ca au bagat reduceri si mai mari pe site.

      Ștergere