Placerea zilei de la L'Occitane

1.8.14



De-a lungul timpului am avut cateva variante travel size ale gelurilor de dus de la L'Occitane (uleiul de dus cu migdale este preferatul meu si este un produs nemaipomenit), unele mi-au placut, altele nu m-au incantat deloc. Gelul de dus cu verbena l-am incercat acum ceva vreme (am primit o varianta mini cu o revista) si am ramas cu gandul la el, m-am gandit la un moment dat sa-l cumpar, dar preturile mi se par foarte mari, asa ca am renuntat la idee. Dar recunosc ca am sperat sa-l primesc cadou la un moment dat.

Nu l-am primit cadou, dar l-am castigat la un concurs (v-am povestit pe blog acum cateva saptamani) si m-am bucurat mult pentru ca stiam ca o sa devina prietenul meu bun dimineata. Si nu m-am inselat - l-am folosit aproape in fiecare dimineata, mi se pare perfect pentru vremea asta. Stiu ca nu e pe gustul tuturor, dar mie imi place la nebunie - ma dispune dimineata si simt ca ma trezeste, asa ca o sa continui sa-l folosesc cu aceeasi placere.


Ati incercat gelurile de dus de la L'Occitane? Cum vi se par?

19 comentarii

  1. Eu am o crema de maini cu lamaie de la L'Oocitane si miroase devin..este varianta mica si o port cu drag in geanta♡pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu cateva variante mini a cremelor de maini si-mi plac mult.

      Ștergere
  2. Mi-a placut la nebunie gelul de dus, pacat ca l-am terminat. L-am primit impreuna cu o lotiune de corp tot cu verbina pe care insa n-am apucat sa o folosesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si lotiunea mi-a placut, am avut tot o varianta mini. :)

      Ștergere
  3. Geluri de dus nu , dar am avut un parfum . L'Orange daca nu ma insel . Suuper :) Un miros deosebit , nu l-am mai intalnit . Nu cred ca avea legatura cu portocalele .. totusi :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parfumurile chiar nu stiu cum sunt - am tot zis sa incerc, dar n-am apucat ... pana acum. Dar timpul nu e pierdut. :)

      Ștergere
  4. Eu am avut gelul de dus Flori de Cires, il luasem cu parfumul si crema de corp din aceeasi gama - prinsesem o oferta :) E mirosul meu de suflet, n-am gasit nimic altceva sa-l inlocuiasca, il folosesc cand sunt indragostita, fericita sau cand ma simt asa cumva flu-flu :) Nu-ti pot spune in cuvinte cat de frumos miroase - a flori albe si roz, a iarba cruda si dulce, e ceva imaterial, atemporal, emblema a feminitatii, simti ca-ti face inima hop-top, iti vine sa sari sotronul, sa faci o pozna, sa te uiti la nori, sa dai un sarut neasteptat, sa mananci vata de zahar - :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca esti constienta de ce furtuna ai trezit acum. :) Trebuie sa-l miros! Si daca se poate ... ACUM! :)

      Ștergere
    2. Hi, hi :) Cu parfumurile astea e o chestie tare subiectiva, dar daca ti se va aseza pe piele si in suflet am sa ma bucur :) Daca nu, inseamna ca-mi vor ramane mie mai multe flori de cires :))))
      Furtunile sunt frumoase :)
      Iti las si-un link, asa de clatit ochisorii :)

      http://ro.loccitane.com/apa-de-toaleta-cherry-blossom,54,2,7366,534592.htm

      Ștergere
  5. n-am incerat pana acum niciun produs L'Occitane. Sper sa am ocazia candva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata nu e prea tarziu, iar viata ne rezerva atatea surprize. :)

      Ștergere
  6. Da, si eu am avut acum cativa ani apa de toaleta cu lamaie si verbina de la L'Occitane si mi-a placut la nebunie. Gelul de dus nu l-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa incerc si eu o apa de toaleta, macar sa-mi satisfac curiozitatea.

      Ștergere
  7. Tare curioasa sunt in legatura cu Brand-ul L'occitane ! Tot aud / vad in stanga si in dreapta diverse pareri . Nu am avut ocazia sa testez nimic de la ei ! Dar cum curiozitatea este marita , curand presimt ca o sa apara ceva de la ei in colectia mea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate gasesti un set de mini produse si-ti faci o idee despre ele si vezi ce-ti place si ce nu.

      Ștergere
  8. ... foarte parfumate si lasa pielea fina si... foarte parfumata!
    Imi plac produsele corporale L'occitane si parfumurile lor, mi se par deosebite si sunt florale, asa cum imi plac mie.
    Am avut si geluri de dus; din pacate sunt prea scumpe, nu imi vine sa dau 80-90 lei pe 250 ml lotiune de corp sau gel de dus. Imi cumpar insa cand gasesc o oferta buna sau cand imi iau parfum si atunci imi iau si lotiune de corp sau gel de dus, in vreo oferta mai ales sau mini-uri.

    Camelia, nu stiu daca tie iti vor placea pentru ca din ce scrii tu notele florale nu sunt pe placul tau. Cred ca poti gasi ceva care sa iti placa dar gandidu-ma ca iti plac parfumurile gen Vanille Noir...

    Mie de exemplu gama asta cu verbina nu imi place deloc.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am scris ca nu-mi plac notele florale, in afara de produsele cu trandafir de la L'Occitane (mi s-a parut prea mult mirosul) ce-am incercat mi-a placut, deci nu se stie.

      Ștergere
  9. ei bine nu... nici macar o data... n-am avut ocazia si nici nu cred ca o sa am.. Din cate ne povestesti suna tare tare interesant si chiar isi face treaba. As avea si eu nevoie de el :)) sa-mi dea desteptarea de dimineata cand somnul e ceeel mai dulce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ai noroc si gasesti un set de mini produse, iti faci o idee buna despre cum sunt si-ti dai seama daca merita sau nu.

      Ștergere