Gel de dus gomant cu zmeura de la Yves Rocher

5.8.14


Am vazut noile geluri de dus gomante de la Yves Rocher intr-un catalog acum cateva luni si am poftit - dar pofta d-aia "trebuie neaparat sa incerc". Nu stiu cum s-a facut dar n-am reusit sa-mi iau nici unul. Am vrut de cateva ori sa dau comanda, dar am tot amanat. Mi l-am dorit pe cel cu vanilie - puteti vedea aici toate variantele disponibile, insa l-am primit (v-am spus ca universul ne asculta dorintele) pe cel cu zmeura si nu-mi pare rau deloc.

Are o textura destul de lichida, o culoare care te binedispune, exfoliaza delicat si miroase foarte bine. Mie imi place sa-l folosesc dimineata. Intrucat este destul de lichid se consuma destul de repede, particulele abrazive sunt destul de blande si s-ar putea sa nu faca mare lucru pentru o piele care are nevoie de o exfoliere serioasa, iar mirosul se simte doar cat il folosesti, nu ramane deloc pe piele - asta poate fi si bine si rau, depinde de ce anume vreti de la un produs.


Pretul este 23 ron pentru 200 ml si nu mi se pare mult. Mi se pare perfect pentru a fi folosit de 2-3 ori pe saptamana pentru intretinerea conditiei pielii, in cazul in care cautati ceva care sa exfolieze serios, nu e produsul care sa va ajute cu asta (asa cum v-am spus deja).

L-ati incercat? Cum vi se pare? Nu uitati ca la oferta de care v-am spus ieri pe blog puteti lua 2 geluri la 40 ron si primiti cadou un burete de baie.

27 de comentarii

  1. Doamne cum arata♡♡♡imi place oferta de aceasta luna si imi pun si eu cv asa ca sigur o sa pun si acest produs♡

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmmm...arată delicios! ♥ Mai degrabă îl mănânc decât să il irosesc la duş, haha :))
    Te pup :*
    http://justbeautyblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am ceva similar de la Balea, cu mar si scortisoara - imi place la nebunie cum miroase si exfoliaza discret pielea. Din pacate mirosul nu ramane pe piele. N-am dat mai mult de 6-7 ron pe el, si chiar ma batea gandul sa ma uit ce arome mai au. Le-am vazut si pe cele de la YR, dar mi se par cam scumpe pentru ce stiu sa faca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te referi la gelurile de dus peeling? Ca alea de la Balea imi place si mie la nebunie.

      Ștergere
    2. Da da, acelea. Ce sortimente te-au fermecat?

      Ștergere
    3. Din cate stiu eu sunt editie limitata si apare cate unul nou in fiecare vara, din ce-mi amintesc acum am avut unul cu fructe de padure care mi-a placut mult, primul pe care l-am incercat a fost unul cu maracuja, iar acum am unul cu lapte si lamaie pe care l-am mai avut si-mi place mult, de astea imi amintesc in momentul asta.

      Ștergere
  4. Arata super. Eu acum realizez ca nu am testat nici macar un produs de la YR.:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Am fost tentata maxim sa comand 2 impreuna cu Moment de Bonheu L'Eau, dar am reusit sa ma abtin (cu greu) pt camai am vreo 3 geluri de dus incepute+scrubul de la I LOVE.. Vaniila &Ice Cream, parfumuri am, dar niciodata sufiente... Cu chiu cu vai am reusit sa aman comanda mai spre toamna. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Culoarea e minunata. Eu nu l-am incercat, pentru ca asa cum spui tu, prefer un produs puternic exfoliant, sa simt ca face ceva. Dar arata delicios, inttr-adevar te poate bine-dispune!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru o piele normala fara nevoi deosebite face fata folosit des, depinde mult si de preferinte.

      Ștergere
  7. Delicios! Particulele care exfoliaza din ce sunt oare? Vad si semintele de zmeura dar cele mai mici ma intriga :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu l-am incercat, dar arata foarte bine! si am citit multe pareri bune despre el. Cred ca am sa fac si eu o comanda! <3 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am citit o singura parere despre el, cred ca o sa-mi mai iau si eu unul, pe cel cu vanilie sa nu raman cu gandul la el. :))

      Ștergere
  9. arata extraordinar de bine <3 cu prima ocazie o sa-l cumpar si eu <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miroase bine cand il folosesti, cred ca o sa-ti placa.

      Ștergere
    2. O sa-mi placa la nebunie. O sa-l comand luna care vine. Acuma astept o comanda de la oriflame ..si banii nu cresc in copacii :)) eu fiind si studenta .
      te pup

      Ștergere
  10. Imi plac mult gelurile de dus cu particule exfoliante. Le folosesc cam o data pe saptamana!

    RăspundețiȘtergere
  11. Îl am și îl ador. Este o delicatese pentru corp ! ^^
    Mă tentează și celelalte variante, în special cea de vanilie.

    Să îl folosești cu drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vreau sa-l incerc pe cel cu vanilie, desi cred ca si ala cu mure e interesant.

      Ștergere