7 intr-o saptamana #1

3.8.14

Pentru ca nu apuc mereu sa va arat tot ce-as vrea intr-o saptamana, pentru ca nu apuc mereu sa va povestesc despre tot ce as vrea, dar mai ales pentru ca nu toate ma urmariti si pe Facebook si Instagram, am decis ca duminica sa fac o noua rubrica - 7 intr-o saptamana. Este vorba de 7 poze care sa va arate franturi din saptamana mea, in general lucruri de care n-am apucat sa spun nimic. Sa-mi spuneti cum vi se pare pentru ca as vrea sa devina ceva permanent.


 





Si ce daca am sute de bratari? Cand am vazut bratara alb cu avion am stiut ca trebuie sa fie a mea si acum este. Imi da o stare de bine cand o port si-mi place mult. Am inceput sa folosesc cateva produse de la Cattier primite pentru testare de la Biobeauty si sunt chiar curioasa sa vad cum ne intelegem, intrucat n-am incercat nimic de la Cattier pana acum. De ziua mea am primit multe flori - in special trandafiri albi si cadouri (de abia astept sa incerc tratamentul pentru par si lotiunea de la Sephora). Intr-una din nopti ma dureau picioarele infiorator cand am ajuns acasa si cum nu ma lua somnul am decis sa incerc sosetele si manusile cu ulei de macadamia, mi-au placut mult, sosetele le-as mai cumpara, manusile nu stiu (atentie daca le aveti sa va spalati bine pe maini dupa ce le puteti ca au ceva mentolat si daca va atingeti fata e de rau). In fiecare zi a saptamanii am primit cate o cutie de Coca Cola cu un mesaj (ala de azi e "Fight for this love" - oare mi se spune ceva?) si aproape in fiecare zi am devorat cate o portie (sau mai mult) de inghetata.

29 de comentarii

  1. Mmmm ... bratarile imi plac si mie foarte mult , nu din cauza avionului :D ci ca imi place acest gen de bratari si ptr ca sunt albe . Foarte faine toate si trandafirii sunt superbi . Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am o gramada de bratari d-astea, toate culorile posibile si imposibile, la asta m-a atras avionul (albe mai am cateva).

      Ștergere
  2. Imi place si postarea si tot ce ne-ai aratat in materie de cosmetice, manusile si sosetele mi le-as dori si eu, florile ma binedispun instantaneu, cat despre coca cola- nu mai suntem de mult prietene ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am mai baut Cola aproape 10 ani, dar in ultima vreme am comis-o, de aici si cutiile in fiecare zi.

      Ștergere
  3. Foarte drăguță ideea articolului, chiar mă gândeam să fac și eu ceva de genul.
    Brățara e foarte frumoasă, iar înghețata arată delicios. Tocmai mi-am luat și eu una să mănânc, mi-ai făcut poftă instant. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. mmm mi-ai facut o pofta imensa de inghetata :D

    RăspundețiȘtergere
  5. O idee excelenta! As mai vrea sa vad astfel de postari!
    Scurt, la obiect si interesant!

    RăspundețiȘtergere
  6. Yumi, ce bine arata inghetata! Cu ce era? Iaurt si zmeurica? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iaurt si fructe de padure, nu ma innebunesc eu dupa ea, dar merge :)

      Ștergere
  7. Bratara arata super si abia astept sa citesc parerile tale despre produsele cumparate sau primite spre testare. Trandafirii albi cred ca te definesc cel mai bine, un suflet curat <3. Si nu mai bea Coca Cola, ai grija de sanatatea ta.
    Mai asteptam astfel de postari :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu beau Cola, n-am baut multi ani, dar ultimele saptamani n-am dormit bine deloc si cum nu beau cafea dimineata mai am nevoie de un stimulent (ceaiul nu ma ajuta). :)

      Ștergere
  8. Foarte draguta ideea cu acest gen de postari, cu siguranta le voi citi cu drag de acum incolo! Si eu am personalizat cateva doze :D

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. cat e de frumoasa brataraaa <3 astept si eu una asemanatoare :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumoasa saptamana ta in imagini si foarte buna ideea. Eu zic sa continui si pt noi, dar si pt tine pt ca asa vei fi "obligata" sa gasesti ceva frumos in fiecare zi. :) E un motiv in plus sa cauti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu spun ca este o idee buna, asa ca la cat mai multe postari de acest gen . Bratara este foarte frumoasa . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa m-am gandit si eu, sa vedem cum merge mai departe. :)

      Ștergere
  12. Cate lucruri minunate ne arati tu aici! Si eu sunt curioasa de Cattier, nu am testat nimic de la ei inca! Super, super bratarile, sa le porti cu drag! Si minunati trandafirii.
    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
  13. hmm...rujurile imi fac cu ochilul... si inghetata :)) ..
    Imi place tare tare mult bratara..e asa de draguta <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inghetata pe primul loc ... e atat de cald, nu-mi trebuie nici bratari. :))

      Ștergere
  14. Foarte draguta idee, astept si alte episoade. Am introdus si eu o rubrica asemanatoare pe blog. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce tare e ideea! Eu fac colaj de poze la final de luna (dar programul de il folosesc ma limiteaza la 4). Cred ca asta e o idee absolut super

    RăspundețiȘtergere