Sampon si balsam par Luxurious Volume (John Frieda)

10.6.14

Nu stiu cum reusesc in ultima vreme insa apuc sa va povestesc de produse cand le termin, asa s-a intamplat si de data asta. Mi-am dorit mult sa incerc samponul si balsamul din gama Luxurious Volume de la John Frieda (gasiti produsele pe feelunique.com - pret 5,89 lire - acum au aparut si variantele de 500 ml care sunt mai convenabile la pret) dupa ce incercasem sprayul pentru volum si mi-a placut la nebunie.



Eu am ales varianta pentru par vopsit si cred ca am facut o alegere buna. Le-am folosit in ultimele doua luni si imi plac mult de tot, chiar daca nu am vazut vreun volum nebun la parul meu. Daca le folosesc impreuna cu sprayul pentru volum efectele sunt vizibile, insa daca folosesc doar samponul si balsamul nu vad nici un efect din punct de vedere al volumului, insa imi place la nebunie cum arata si se simte parul meu.

Parul ramane foarte matasos, miroase foarte frumos (nu stiu sa descriu mirosul insa este ceva foarte placut), este foarte usor de pieptanat, este lucios, imi place. Le-am folosit impreuna cu masca de la Indola de care v-am povestit aici si combinatia este una dintre cele mai reusite pentru parul meu. 

Trebuie sa mentionez ca mi-a crescut parul foarte mult (m-am tuns anul trecut prin vara pana la umeri si acum aproape a ajuns la talie parul) si e destul de greu sa obtin volum doar cu sampon si balsam (de fapt daca ma gandesc n-am gasit pana acum unele care sa faca asta), insa combinate cu sprayul pentru volum din aceeasi gama (eu il am si pe cel pentru volum la radacina si pe cel pentru volum pe lungimea firului de par) imi place ce vad. Mai mult ca sigur ca intr-un anumit moment al vietii mele ne vom intalni iar (momentul ala va fi insa amanat ca sunt multe altele care isi asteapta randul la testat).

Ati incercat gama asta? Va tenteaza?

10 comentarii

  1. Adica tie intr-un an de zile ti-a crescut parul de la umeri pana la talie?????? uaaaaa, cat de tare. mie imi creste cam un cm pe luna si mi se parea ca imi creste repede, dar tu esti fenomen! ma apuc sa caut acuma pe feelunique, vreau si eu gama asta ca m-am saturat sa dau zeci de euro pe tot felul de tampenii. nu am mai cumparat niciodata nimic de la ei si as vrea sa te intreb daca iti vine coletul prin posta normala sau prin posta vamala (stiu ca probabil ai mai povestit despre asta, don't hate me :))))).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mie imi creste parul foarte repede (si nu doar parul de pe cap), in Bucuresti vine la oficiul postal de cartier (nu mai e de mult posta vamala), in tara nu stiu sa-ti spun unde ajunge pentru ca am vazut ambele variante.

      Ștergere
  2. Buna.M-ai facut foarte curioasa mai degraba de spray decat de sampon si balsam.Nu stiu ce fel de par ai tu,dar al meu e drept,drept(!),rar,cu fir subtire,si l-am si stresat cu decolorari/vopsiri in ultimul timp.Acuma pe deasupra ca se unge repede tot trebuie sa-l tund ca mi se despica la varfuri...vorba aia,cand n-ai de lucru iti faci! Si bineinteles ca e lipsit de orice forma de volum.Crezi ca ar fi de folos spray-ul in cazul meu?De unde pot sa-l iau?Multumeeesc anticipat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Linkul catre feelunique e in postare (primul paragraf), eu nu am parul drept, ci cret, dar fiind foarte des se lasa de la greutate si d-aia caut volum. Nu stiu cum se comporta pe un par drept, insa ar trebui sa ajute.

      Ștergere
  3. Nu le-am incercat ...dar cum nu am parul vopsit clar nu mi se potrivesc :) in schimb m-ai facut foarte curioasa de spray (cred ca am mai zis asta intr-o alta postare)
    Si sa stii ca am comis-o, am dat si eu o comanda la B&BW si am ales body mistul Pink Chiffon, varianta cu shimmer . M-am gandit ca va arata foarte bine pe o piele bronzata (sunt foarte curioasa cum e ) iar pe langa el am ales si o crema cu tripla hidratare Pear blossom Air .
    Te imbratisez cu drag
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista si varianta pentru par nevopsit, astea pentru par vopsit sunt recent aparute si m-au tentat mai mult. Mie sprayul chiar imi place pentru ca nu incarca deloc parul, cum am patit-o cu alte produse de genul asta.

      De-abia astept sa-mi spui cum ti se par produsele BBW. :)

      Ștergere
  4. De-abia astept si eu sa le primesc, am sa -ti spun prima impresie imediat cand primesc coletul :)
    Azi l-au pus la posta . Mi-a fost foarte greu sa ma decid in privinta aromelor , asta din cauza ca am vazut prea multe tentatii. Am cautat pe youtube si Pink Chiffon a fost unul dintre cele mai laudate, acum sa vedem :P
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. am incercat alta gama ptr blonde , mai demult. sunt faine produsele. te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am avut de cateva ori gama pentru brunete, dar parca asta pentru volum imi place mai mult.

      Ștergere