Rimmel? Sa vedem ...

26.6.14

Nu am multe produse Rimmel si nici nu cred ca am avut vreodata ... nu stiu motivul, pur si simplu asa s-a intamplat. Din cate imi amintesc pana saptamana trecuta aveam un ruj (Nude Delight din gama Moisture Renew) care imi place mult si de care v-am povestit pe blog si creionul nude Scandaleyes, nu cred (sau cel putin acum nu-mi amintesc) sa mai am si altceva. Nici macar oje nu am, desi chiar vreau sa le incerc ca prea sunt laudate.

Saptamana trecuta am inceput sa folosesc Natural Bronzer (nuanta Sun Dance) de care o sa va povestesc in curand, iar marti am primit de la Senso Days (de care v-am mai spus pe Facebook cand am vazut oferte interesante) 3 produse Rimmel - rujul Undressed din gama Lasting Finish (il gasiti aici), mascara Scandaleyes (aici) si fondul de ten Wake Me Up (verificati aici daca vi se potriveste). Rujul si mascara le voi incerca eu, iar fondul de ten va ajunge la una dintre voi - detalii in curand pe pagina de Facebook.


Despre ruj nu stiu nimic, m-am uitat la niste swatch-uri on-line si mi-a placut ce-am vazut, despre mascara am citit multe pareri bune asa ca am sperante mari. Fondul de ten imi doresc de mult sa-l incerc, insa nici una din nuante nu mi se potriveste (pacat), asa ca il voi oferi premiu uneia dintre cele ce urmaresc pagina de Facebook, cum v-am mai spus deja.

Si acum va intreb pe voi - ce produse Rimmel aveti si v-au placut? Imi recomandati ceva? Am pierdut ceva in tot timpul asta cat n-am folosit produsele lor?

18 comentarii

  1. Violeta Negoita26 iunie 2014 la 13:37

    Nici eu nu am mai folosit produse de la Rimmel dar iti pot recomanda un rimel foarte bun de la Carolina Herrera

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiam ca cei de la Carolina Herrera produc si cosmetice, despre care este vorba?

      Ștergere
  2. Lorena Pintilie26 iunie 2014 la 14:13

    Eu sunt fana fondului de ten Rimmel Wake me Up,mi s-a parut cel mai fain fond de ten, iluminator si fresh in acelasi timp:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de ceva vreme imi doresc sa-l incerc, dar nici o nuanta nu mi se potriveste - o sa raman cu dorinta. :)

      Ștergere
  3. Am folosit mai multe produse de la Rimmel . Concealerul Wake me up ti-l recomand, este foarte bun..Am avut si cateva oje cu miros de fructe ( nu stiu daca se mai gasesc) dar imi placeau muuult.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, si concealerul m-a tentat pana mi-a zis o prietena ca nu i-a placut deloc, dar pe viitor il iau in calcul (acum am cateva produse pe care le folosesc si chiar imi plac). Merci de recomandare. :)

      Ștergere
  4. Exact rimelul (mascara) asta il am. Scandaleyes in ambalaj portocaliu si imi place foarte, foarte mult desi unii spun ca are periuta uriasa. Tocmai asta imi place , ca imi incarca toate genele deodata si le da foarte mult volum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mare periuta, dar nu mi s-a parut imposibil de folosit. :)

      Ștergere
  5. Și eu îți recomand concealer-ul Wake me up, e foarte bun - acoperă destul de bine și în același timp oferă o ușoară luminozitate foarte plăcută. Ojele 60 seconds sunt foarte-foarte bune, merită încercate! :D
    Un ruj vreau și eu să-ncerc de la ei, e pe listă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, concealerul a mai primit voturi pe blog, deci clar e pe lista cu "de incercat". :)

      Ștergere
  6. Nu am avut rimel de la marca Rimmel, doar de la Oriflame ,sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu deloc produsele de la Oriflame, sunt foarte multi ani de cand nu m-am uitat pe un catalog. :)

      Ștergere
  7. Eu am destul de multe de la ei, in primul rand vreo 6-7 oje din gama 60 Seconds, am avut de doua ori fondul de ten Match Perfection, mai am creionul Scandaleyes maro si concealerul Wake Me Up. Nu am fost asa impresionata de rimelul Scandaleyes si fondul de ten Stay Matte mi-a placut la inceput, apoi nu prea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am folosit de 2 ori si e ok pana acum, insa e prea devreme sa zic ceva despre el.

      Ștergere
  8. Mie îmi place foarte mult fondul de ten la Rimmel, şi mascara-ul Extreme Black Volume!
    Însă cel şi cel mai mult îmi place ojele lor. Sunt ieftine şi foarte pigmentate şi bune!

    Pe blogul meu poţi găsi review-uri cu ojele de la Rimmel, chiar le recomand!

    Te pup,
    www.mfashionhour.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu folosesc chiar rujul in nuanta asta si pentru mine e un nude perfect, concealerul wake me up nu mi-a placut, nu acopera destul si nu e rezistent...si lacul de unghi rimmel salon pro cu lycra e foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat ojele de la Rimmel de ceva ani, mereu zis sa nu uit si mereu uit.

      Ștergere