Exfoliant de corp cu zmeura Greenland

12.6.14

Daca m-ati fi intrebat acum cateva saptamani ce tip de exfoliant prefer pentru corp raspunsul meu ar fi fost diferit de ceea ce cred astazi. V-am povestit de exfoliantul de la Palmer's aici (imi place in continuare la fel de mult, insa il prefer cand vremea e mai rece) si eram ferm convinsa ca prefer textura mai solida si cu granule exfoliante mai mari. Ei bine mi-am schimbat parerea de cand am inceput sa folosesc exfoliantul cu zmeura de la Greenland (il gasiti aici).


Textura este lichida (seamana cu un gel putin mai gros), granulele exfoliante sunt foarte mici si nu se simt deloc pe piele (prin urmare este foarte delicat cu pielea), iar despre miros nici nu stiu ce sa va spun, decat ca este un rasfat delicios. Nu ma dau in vant dupa aromele fructate in general si cand spun asta ma refer ca nu sunt prima mea alegere, insa incep sa-mi schimb parerea. 

Am folosit exfoliantul asta in ultimele saptamani aproape zilnic si pielea mea este foarte fina si hidratata si-mi place ca ramane pe piele o aroma subtila care ma binedispune. A devenit o obisnuita sa-l folosesc dimineata la dus si stiu ca o sa-i duc dorul cand o sa se termine, imi place atat de mult incat a devenit preferatul meu si intind mana dupa el automat, desi mai am vreo trei exfoliante incepute in baie. Si n-as fi crezut asta cand l-am primit, dar viata ne ofera mereu surprize.


L-ati incercat? Va tenteaza?

12 comentarii

  1. Suna bine descrierea, nu l-am incercat dar ma tenteaza . Problema este ca ma tenteaza prea multe :)) printre care si oferta de la Yves Rocher cu 25 ron pentru un produs la alegere .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu cum e, Anamaria, m-am uitat si eu la oferta aia, dar stau potolita. :)

      Ștergere
    2. Asta inseamna ca esti fata cuminte :)
      Eu as vrea noul parfum, imi place mult..si e perfect pentru perioada asta, dar ma mai gandesc, mai ales ca am altele neincepute Te pup
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Nu chiar, dar am foarte multe produse si chiar vreau sa ma bucur de ele cand le folosesc. :))

      Ștergere
  2. Cred ca miroase demential <3 suna foarte interesant review'ul. pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, miroase foarte bine si deloc sintetic cum am mai intalnit la alte produse.

      Ștergere
  3. L-am avut demult, luat de la un târg de la sala dalles și mi-a placut mult. Si untul de corp din gamă e foarte bun, chiar intenționez să le mai cumpăr pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac mult, le-am vazut la oferta pe Elefant zilele astea.

      Ștergere
  4. Cu siguranta este bun ca toate produsele Greenland de altfel. Insa mie una nu imi plac aromele gurmande la geluri de dus/creme/lotiune/sprayuri/parfumuri, etc, etc si ca atare nu pot sa le suport sa le folosesc.

    E doar opinia mea si gusturile nu se discuta, asa e normal, dar de ce sa mirosim ca niste acadele, ciocolate, prajituri si dulceata cand ar trebuie sa lasam in urma noastra parfumuri feminine, delicate si/sau senzuale?

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde foarte mult de cum reactioneaza in contact cu pielea, eu nu cred ca am mirosit vreodata a acadea si in general nu aleg o aroma dulce, insa sunt si exceptii.

      Ștergere
  5. Ma tenteaza, din cate vad in poza are particulele destul de maricele, asa ca mi-ar placea cu siguranta. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte fin si sunt cateva variante la reducere pe elefant (cu transport gratuit) daca vrei sa iei ceva. :)

      Ștergere