Cateva produse noi

19.6.14

Cand am citit de Diaboost de la Nioxin mi-a starnit curiozitatea si am vrut sa-l incerc, asa ca atunci cand am vazut Provocarea Diaboost pe pagina lor de Facebook (va puteti inscrie si voi aici - pana pe 22 iunie) m-am inscris la concurs si lunea trecuta mi-am vazut numele printre castigatori. M-am mirat si nu m-am mirat, eu nu prea ma inscriu la concursuri, dar stiu ca-s norocoasa. Intamplator sau nu in ziua aia am mai castigat un concurs, va povestesc cu alta ocazie despre premiu.

Sa revenim insa la Diaboost ... ce este? Un tratament intensiv cu HTX (Hair Thickening Xtrafusion) ce combina cafeina, panthenolul si niacinamida pentru a mari diametrul fiecarui fir de par in parte, oferind parului un aspect mult mai bogat si mai frumos. Suna bine, nu? O sa va spun daca e sau nu asa, sunt sigura ca sunteti curioase cum am fost si eu.


Probabil ca va amintiti ca inainte de Craciun am primit o cutie mare rosie de la Rouge Boutique cu cateva produse pentru unghii (v-am povestit de ele si le folosesc in continuare si le recomand daca sunteti in cautare de tratamente bune) si un voucher, pe care l-am folosit imediat ce magazinul a fost lansat. Eram curioasa cum sunt ojele, asa ca am ales CC110 dupa ce am studiat bine oferta. Am oscilat intre ea si Appletini, insa in final a invins logica si am ales practic. Am primit comanda vineri dimineata. N-am apucat inca s-o folosesc, dar e o culoare frumoasa si de-abia astept sa vad cum se comporta pe unghii.


Putin mai tarziu am primit un telefon de la curier ca are pentru mine o punga si mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca este tot de la Rouge Boutique. Cand am vazut cutia metalica am devenit si mai curioasa si nu stiam cum sa o desfac mai repede sa vad ce ascunde. Nail Brightener (iluminatorul pentru unghii) m-a facut curioasa de cand am citit denumirea (il gasiti aici), asa ca n-am ezitat si l-am folosit chiar in ziua in care l-am primit. Tocmai imi taiasem unghiile foarte scurt si nu aveam de gand sa aplic oja si m-am gandit ca va da bine lacul asta incolor (m-am gandit eu la vremea aia). Mi-a placut rezultatul - unghii curate, aspect lucios si sanatos. Insa surpriza a venit seara - cand am iesit la o plimbare, m-am oprit sa admir cerul si cand m-am uitat la unghiile mele aveau o nuanta superba de lila mov cu ceva irizatii, m-am minunat singura si ma gandeam ca aratau ca si cum cine stie ce oja aveam aplicata. Nu stiu cum o sa fac sa surprind efectul pe unghii intr-o anumita lumina, dar sper sa reusesc sa vedeti si voi ce face minunatia asta. Pe mine m-a fermecat deja.


De la produsecosmetice.ro am primit pentru testare cateva produse (alese de mine): High Shine Lip Gloss de la Elizabeth Arden (nuanta Tropicoral - arata superb, insa cand l-am desfacut am descoperit ca miroase a plastic de la ambalaj, sper sa nu aiba si produsul gust/ miros ca ar fi pacat la cat de frumos e - produsul a venit sigilat, este in termen de garantie, deci nu sunt alt fel de probleme, este strict de la ambalaj), concealerul Perfect Cover de la Nivea (nuanta 01 light) si Natural Bronzer de la Rimmel (nuanta Sun Dance). De-abia astept sa le incerc.


Voi cu ce noutati va laudati?

23 de comentarii

  1. Ce gloss frumos! Sa le folosesti sanatoasa :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E superba nuanta, sper mirosul ala de plastic sa fie al ambalajul, ca am sa ma cam oftic daca nu e asa. Merci :)

      Ștergere
  2. Oooo, Nioxin Diaboost, am citit despre el.
    Sunt foarte curioasa in legatura cu el, cum sunt de fapt cu toate produsele ce au legatura cu volumul parului.

    Dar parca tu ai un par perfect, bogat, iti trebuie produse pt volum?
    Al meu e fin, nu e tratat chimic (deci e si moale, nu am facut nimic care sa-l inaspreasa) si DOAR produsele pt volum (si aici nu ma refer la sampon) il ajuta sa se "umfle" si sa stea "umflat".

    Asteptam review complet - dupa o zi de purtare, daca a doua zi parul are volum, merge pe par uscat/umed, etc... ai inteles, amanuntit adica.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde perfect? E des, dar firul e subtire si se lasa de la greutate, deci volumul e ala care imi lipseste.

      Ștergere
    2. Pai e bine ca e des! Cu produse pt volum (la radacina) - am Chi si imi place, e tare bun, am avut L'oreal si ala era tare bun, cu o perie, bigudiuri ceva, faci un par a la Brigitte Bardot.

      Al meu nici macar des nu este, ma gandeam la extensii clip-on ca se pare ca nu vrea sa-si revina si sa se indeseasca chiar daca sunt in plin proces de regenerare (care dureaza de toamna trecuta!!!!).

      Mihaela I.

      Ștergere
    3. Eu n-am nici timp si nici rabdare de bigudiuri, iar peria zace uitata intr-un colt, deci caut solutii rapide si care sa functioneze.

      Ștergere
  3. Sunt curioasa cum o sa ti se para bronzerul. Momentan am in teste doua produse Trind pe care le folosesc intens. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele Trind ma surprind placut de fiecare data, sunt sigura ca o sa-ti placa si tie.

      Ștergere
  4. Sunt curioasa de bronzer, il vazusem recomandat si de Lisa Eldridge, dar nu mai stiu care dintre nuante. Ah, desigur, si tratamentul pentru par sper sa functioneze, sa ne scrii de el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu eu asta e cea mai laudata nuanta, o sa vad cum e zilele astea.

      Ștergere
  5. Mi-ai starnit interesul asupra iluminatorului pentru unghii de la Trind, poate mi-l comand. :D
    Testare placuta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, chiar e un produs misto, daca il iei sigur o sa-ti placa. :)

      Ștergere
  6. Eu sunt fericita ca mi-au venit in sfarsit suplimentele (primul colet l-au trimis in Brazilia, mi-au dat banii inapoi cand s-a intors in SUA si a trebuit sa fac din nou comanda). Sper sa aiba rezultatele dorite. Sunt curioasa de bronzer, caut ceva care sa nu fie portocaliu si stiu ca avem cam aceeasi nuanta la ten.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca au ajuns, adevarul e ca Brazilia e la o aruncatura de bat, era usor de incurcat cu Romania. :)

      Ștergere
    2. Brazilia, Romania - tot acolo, au si cateva litere in comun :))

      Ștergere
  7. Am auzit numai lucruri pozitive despre produsele Nioxin si abia astept sa faci un review la produsul pe care il testezi . Nuanta glossului este superba, sper sa fie ok . Sa folosesti cu placere noile achizitii .
    Eu ma laud cu 2 oje OPI care sunt absolut superbe , mai exact flashbulb fuchsia si OPI Animalistic . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ambele oje de la OPI arata bine, sa le porti cu placere. :)

      Ștergere
  8. Azi am primit comanda 1001Cosmetice si printre altele mi-am luat bronzerul Rimmel. Abia astept sa vad cum e!
    Hmm, tare interesant lacul ala de unghii, mi-ar placea sa vad efectul :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Glossul EA are amabalajul asemanator cu cel de la Maybelline de imi place mie.:) Sunt curioasa cum este Diaboost.
    Sa le folosesti cu drag! :-*

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am participal la Diaboost , inca nu am avut noroc, mi-as dori mult sa incerc produsele lod. Aaaa si vreau sa-ti spun ca glossul e superb!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ai noroc la ultima tragere si luni ai o surpriza. :)

      Ștergere