Neutrogena si ingrijirea pe timpul iernii

11.3.12

Am primit 3 produse de la Neutrogena pentru testare acum 5 saptamani si le-am folosit constant de atunci (Deep Moisture Body Lotion si Fast Absorbing Hand Cream le-am folosit eu, iar crema de maini concentrata i-am dat-o mamei s-o incerce pentru ca mainile ei sunt mult mai uscate decat ale mele). 

Consider ca Livia, PR-ul care se ocupa de brandul Neutrogena, a ales momentul cel mai potrivit sa-mi trimita produsele pentru ca pielea mea avea nevoie de un ajutor suplimentar ca sa faca fata frigului din acea perioada. Iar cum eu nu incercasem de la Neutrogena decat produse pentru ten, am acceptat cu placere propunerea ei.


Crema de maini cu absortie rapida face exact ceea ce promite: hidrateaza fara a lasa pielea grasa, ceea ce pe mine ma incanta in mod deosebit pentru ca nu suport senzatia de piele unsuroasa dupa ce folosesc un produs de ingrijire a pielii. Mirosul este unul foarte placut, iar textura produsului este lejera, asa ca in mod sigur voi folosi crema si in lunile urmatoarea intrucat este potrivita pentru ingrijirea zilnica a pielii.

Lotiunea de corp pentru piele uscata am folosit-o mai mult ca un tratament (cam de 2 ori pe saptamana) pe zonele cu piele uscata (genunchi, calcaie si coate) si mi-a placut la nebunie cum mi-a hidratat pielea, chiar daca a durat cateva minute pana a fost total absorbita de piele. De asemenea am folosit-o dupa epilare si pielea mea a fost incantata, insa pentru mine o piele normala ca a mea, e prea mult pentru a fi folosita zilnic, dar cred ca pentru o piele uscata chiar ar fi nemaipomenita. Imi plac ambalajul inalt si pompa care face dozarea foarte usoara si as recomanda-o pentru ingrijirea pielii pe perioada iernii.

Crema de maini concentrata (varianta primita este cea parfumata) a incercat-o mama care tot timpul are pielea mainilor uscata si are nevoie de o crema mult mai hidratanta decat ceea ce folosesc eu in mod obisnuit. A fost incantata de crema si mi-a spus ca chiar isi simte mainile hidratate dupa ce o foloseste si ca ii place faptul ca hidratarea se mentine ore bune chiar daca nu foloseste decat putina crema la fiecare folosire.

Ati incercat vreunul dintre cele 3 produse? Cum vi s-a parut? Aveti incredere in produsele Neutrogena?

5 comentarii

  1. imi place crema de maini , este singura pe care am incercat-o si este cea mai buna...ca si hidratare pentru piele foarte uscata , numai un unt o mai intrece !

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am folosit asta iarna o lotiune de la Neutrogena - Everyday repair body lotion - very dry, rough skin - care mi-a placut la nebunie cum s-a comportat cu pielea mea uscata. ajunsesem s-o folosesc zilnic, desi mereu uit sau ma fac ca uit ca trebuie sa aplic si o crema desi pielea mea are nevoie si-si cere drepturile.

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place foarte mult crema de maini!!!!!!!!chiar se merita

    RăspundețiȘtergere
  4. Le-am incercat pe toate trei, am mare incredere in brandul Neutrogena pentru ca produsele lor mi s-au potrivit intotdeauna. Sunt foarte hidratante iar lotiunii de corp i-am ramas fidela de cand am descoperit-o. Iti recomand si balsamul de buze!

    RăspundețiȘtergere
  5. Le-am folosit pe toate trei. Crema de maini e foarte buna, toata lumea stie asta, l-am convertit pana si pe prietenul meu s-o foloseasca.

    Lotiunea de corp e cam asa si asa. Eu am nimerit varianta fara parfum, care culmea, miroase funky :))) - a masline, dar masline naspa cumva. E ok ca hidratare pt piele normala, textura e mai groasa ca a altor lotiuni, de fapt are textura unei creme, nu stiu de ce i-au spus lotiune. Iar ca ingrediente active, n-am vazut decat glicerina si pantenolul, restul sunt emolienti si agenti de ingrosare, conservare, etc. Am inteles ca cea in ambalaj rosu 'Wrap your body' sau ceva de genul asta ar fi mai buna.

    RăspundețiȘtergere