Biore Steam Activated Cleanser

14.3.12

Curiozitatea mea pentru produsele Biore nu e una recenta, de mult vroiam sa incerc produsele lor si m-am decis sa incep cu Steam Activated Cleanser (il puteti cumpara de aici) pentru ca aveam nevoie de un cleanser nou si pentru ca m-a intrigat partea cu "steam activated". Ma declar vinovata.


Il folosesc de mai bine de o luna si am asteptat sa vad evolutia in timp inainte de a scrie despre el pe blog pentru ca nu-mi place sa ma reped la concluzii, asa cum probabil stiti deja. Nu l-am folosit zilnic, va spuneam zilele trecute ca nu respect anumite reguli, insa l-am folosit de minim 3 ori pe saptamana si am vazut rezultate de la primele folosiri.

Consistenta este a unui gel cu mici particule, care odata aplicat pe ten, se incalzeste usor si curata tenul in profunzime, dand in acelasi timp o senzatie de racorire (datorita infuziei de menta). Dupa folosire (nu e nevoie decat de o apasare de pompa pentru a obtine cantitatea necesara pentru curatarea fetei si a gatului) tenul ramane curat si hidratat.

Dupa primele 2 folosiri, am observat ca pe frunte si pe pometi m-am trezit cu niste mici umflaturi (semanau a cosuri, insa stiam ca nu sunt) semn ca produsul functioneaza si curata tenul in profunzime. Dupa prima saptamana de folosire, tenul meu a inceput sa nu mai dea semne de razvratire si am vazut o diferenta vizibila la nivelul porilor - tenul e mai catifelat si porii nu mai par imbacsiti.

Mi se pare ca si produsele de machiaj se aseaza altfel pe ten, iar diferenta cea mai mare o vad la nivelul nasului unde mereu am avut probleme cu porii si mereu mi se parea ca fondul de ten nu arata asa cum trebuie. De cand folosesc acest cleanser, situatia s-a schimbat si porii nu mai sunt asa vizibili in zonele in care inainte ma deranjau.

Ma bucur ca l-am incercat si in mod sigur o sa mai incerc si alte produse de la Biore (in trecut am mai incercat plasturii pentru pori, care mi-au placut, dar nu mi s-au parut ca fac mai mult decat alte produse de acest gen) pentru ca mi-au starnit curiozitatea.

Ati incercat produsele Biore? Aveti vreo recomandare?

8 comentarii

  1. Eu am incercat acum cativa ani doua tipuri de sapun facial si ambele mi-au placut. Nu mai tin minte cum se numeau si ce promiteau, le-am primit de la o prietena din Japonia. Insa stiu ca am ramas cu dorinta de a mai incerca si alte produse Biore, asa ca o sa ma uit dupa ele, daca tot mi-ai adus aminte ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Super, nu am avut nimic de la Biore, dar mi-ar placea sa incerc, mai ales acest gel. Foarte interesant...

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am un demachiant pt ochi si buze de la ei. Sincer, nu auzisem de acest brand. Imi place mult demachiantul si ma bucur sa aud pareri pozitive si despre alte produse Biore.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincera sa fiu nu auzisem de acest brand, dar ma declar interesata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincera sa fiu nu am auzit de Biore pana acum, dar mi-ai trezit interesul si mi-ai deschis apetitul pentru o mica sesiune de shopping :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult pentru link. De mult cautam produse John Frieda la noi si nu reuseam sa le gasesc nicaieri. Obisnuiam sa le aduc din Franta, pentru ca acolo le gaseam intotdeauna. Samponul si balsamul pentru par brunet sunt extraordinare, de cate ori ma spalam la cap toata lumea ma intreba daca m-am vopsit, pentru ca parul arata extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi poti spune de unde ai cumparat produse de la biore? Pe internet nu gasesc nici unde

    RăspundețiȘtergere
  8. Am pus linkul catre magazin in dreapta la sectiunea "De aici cumpar on-line"

    RăspundețiȘtergere