De ce imi plac atat de mult produsele de ingrijire cu peptide

7.12.23

Am ajuns la a treia postare din seria asta de ingrediente de top si am lasat ultimele peptidele, desi iubirea mea pentru ele este una mare de tot. Va spun de la inceput ca pentru mine cat mai multe peptide diferite este reteta ideala pentru ca fiecare peptida actioneaza intr-un fel anume si aduce beneficii pielii. Insa daca ar fi sa fac un rezumat as zice asa: peptidele ajuta pe partea de fermitate si folosite impreuna cu alte ingrediente active ajuta si pe partea de textura, la uniformizare si chiar la estomparea liniilor fine. Eu am vazut pe mine ce fac pe partea de fermitate si asta m-a convins. 

Exista produse cu peptide in toate categoriile de pret si, asa cum spuneam, cu cat mai multe cu atat mai bine, insa e important sa va uitati si pe formula - degeaba o formula spune ca are 10 feluri de peptide daca sunt ultimele pe lista si intr-o concentratie infima. Peptidele castiga tot mai mult teren si sunt prezente in multe produse cosmetice, insa eu intotdeauna o sa plusez cu un tratament bazat pe peptide pentru ca am vazut in timp efectele.

Produsul care a inceput nebunia cu peptide pentru mine a fost Peptide Booster de la Paula's Choice care in prezent nu se mai produce si a fost inlocuit anul acesta de Pro-Collagen Multi-Peptide Booster, v-am povestit despre produs aici si de atunci il folosesc constant, iar in timp m-a convins si mai mult, mai ales ca este foarte usor sa combin 1-2 picaturi cu serul pe care il folosesc si nu e nevoie de un pas suplimentar. 

V-am mai spus ca imi place la nebunie sa-l combin cu Triple Action Total Repair Serum tot de la Paula's Choice, e o combinatie care imi place mult seara si stiu ca ati inceput si voi sa-l folositi asa dupa ce v-am povestit de asta pe Instagram. Este un produs care merita incercat daca se incadreaza in bugetul vostru si sunt in cautare de solutii pentru a va ajuta cu fermitatea.

Surpriza anului pentru mine au fost cele 2 tratamente cu peptide la Theramid, un brand care mi se pare ca merita mult mai multa promovare. Pe primul il gasiti aici, sper sa apara curand si al doilea - sigur este pe alte siteuri, nu stiu insa la ce pret, dar daca il vreti puteti sa-l comandati si direct de la Niche Beauty Lab. Despre Derma-Peptide v-am povestit in postarea de aici si il folosesc in continuare pentru ca imi place la nebunie.

Copper Peptide m-a facut sa-mi sclipeasca ochii cand a fost lansat pentru ca stiu ce fac peptidele de cupru, am mai incercat produse insa nu le-am tolerat bine, dar produsul asta e cu totul altceva si din punctul meu de vedere nu are rival la momentul asta cand vorbim de peptide de cupru. Formula contine 3% peptide de cupru (cea mai mare concentratie de pe piata la momentul asta) si 13% complex de peptide.

Culoarea albastra este tipica produselor cu peptide de cupru, textura este foarte foarte placuta, insa este usor alunecoasa si e nevoie sa astept un pic dupa aplicarea produsului, dar nu ma deranjeaza absolut deloc. Este un produs complex care folosit constant va ajuta mult pe partea de fermitate si luminozitate, fiind gandit pentru a ajuta productia de colagen si elastina si pentru a stimula regenerarea pielii, are proprietati antioxidante si ajuta in procesul de vindecare a pielii. As putea sa-l laud mult si bine ... chiar merita.

Despre Protini Polypeptide Cream de la Drunk Elephant nu o sa va mai povestesc pentru ca sunt cativa ani de cand o folosesc si a mai aparut pe blog, dar va las link catre postarea de aici unde gasiti detalii in caz ca va intereseaza si nu ati citit ce-am povestit despre ea in trecut. Insa mai e un alt produs de care vreau sa va spun: Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster de la Paula's Choice care, asa cum v-am spus recent intr-o postare despre tratamente pentru buze, mi-a schimbat perceptia asupra modului in care imi ingrijesc buzele.

In ultima vreme multe branduri au scos produse cu peptide pentru buze, insa m-am uitat pe formule si extrem de putine mi s-au parut si ca merita incercate. Produsul asta poate parea scump pentru cei 10 ml pe care ii are, insa e foarte spornic si pare ca nu se mai termina. Daca ati inceput sa vedeti semne de imbatranire in zona asta merita sa-i dati o sansa pentru ca este foarte bine formulat si da rezultate.


Peptidele castiga teren, insa asa cum am spus mereu nu credeti tot ce auziti si vedeti, informati-va si alegeti inteligent. Produsele de care v-am spus in postarea asta sunt unele cu formule complexe si in timp o sa aveti rezultate foarte bune cu ele, dar nu va imaginati ca poate vreun produs cosmetic sa faca minuni dupa o zi pe alta.

Folositi produse cu peptide? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu