Se poate si asa #50

13.12.23

A trecut destul de mult timp de la ultima postare de genul asta, dar m-am gandit ca e potrivita dupa ce ieri v-am aratat ce am cumparat in ultima vreme. Am aruncat multe produse al caror ambalaj arata nu tocmai bine, am uitat sa pastrez niste ambalaje (creme de maini) si sunt si multe produse pe care le-am terminat cand am fost plecata (produse cu SPF si multe mostre si mini produse, nu le-am adus inapoi, bineinteles). S-au adunat totusi destule.

Am fost putin mirata cand am facut pozele pentru ca am realizat ca am terminat foarte putine produse pentru ten si cauza o stiu: am inceput foarte multe produse in acelasi timp, iar acum am pe terminate foarte multe produse pe care o sa le vedeti in urmatoarea postare de genul asta. Am incercat multe mostre si mini produse in perioada asta pentru ca eram curioasa de cateva produse, insa nu am descoperit nimic care sa ma faca sa iau produsul full size.

Am folosit un exfoliant de la Starskin pe care nu l-am mai avut de azi de zile, un toner de la Cicaglam, o pudra exfolianta cu ceai verde si enzime de la by Wishtrend (pe care o sa o iau din nou candva pe viitor), un gel de curatare de la Pupa, o crema de la Transparent Lab, boosterul vechi cu peptide de la Paula's Choice, un produs cu 10% acid azelaic de la Primark, serul si crema de ochi cu ginseng de la Sulwhasoo, un ser de la Pupa si niste plasturi de ochi de la Iroha.

Mi-am propus sa termin mai multe parfumuri pe care le aveam incepute de ceva vreme si am reusit sa dau gata Absolute Me de la B.U. (v-am mai spus de el, mi se pare cel mai reusit al lor), Quelques Notes d'Amour de la Yves Rocher (e o idee prea puternic pentru mine), o varianta de White Tea de la Elizabeth Arden, foarte multe mostre (am oprit doar cateva ca sa am ce sa va arat), dar si un spray parfumat de la The Body Shop - Cool Daisy (imi place la nebunie aroma asta, sper sa o mai scoata pe piata si la anul).

La capitolul ingrijire corp am reusit sa termin din gelurile de dus incepute (Artdeco, Balea si Tree Hut) dar tot mai am multe pe care le folosesc, doua produse pentru exfoliere de la Yves Rocher si Organic Shop, un sapun de la Rituals din gama Jing (pe care l-am oprit sa va spun ca se poate folosi si ca gel de dus, nu difera formulele cu mult) si un gel de ras cu aloe vera de la Gillette.

Cred ca v-am spus si in ultima postare cu produse terminate ca am incercat multe deodorante anul asta si in final am ramas la varianta roz de la Lactovit care este pentru piele sensibila. Este singurul pe care il pot folosi zilnic fara sa ma irit sau sa am probleme cu pielea de la axila care este foarte sensibila in cazul meu.

Pentru par am terminat iar multe produse, dar nu cred ca va mai mira pentru ca mereu am multe din categoria asta, asa cum e de asteptat la lungimea mea de par. Am terminat si produse ieftine, dar care mie mi se potrivesc (Gliss, Syoss, Aussie), dar si produse mult mai scumpe de la Hair+, Wella Professionals sau Sebastian Professionals. Atat gama Ultimate Repair de la Wella, cat si gama Dark Oil de la Sebastian mi-au placut la nebunie, pacat ca sunt atat de scumpe.

De la Syoss am terminat si doua masti (v-am mai spus de ele, mi se pare super ok pentru cat costa), un spray cu protectie termica de la OGX (mi-a placut produsul, nu si sistemul de pulverizare), tratamentul Lipid Booster de la Wella Professionals (e a doua oara cand il am, imi place la nebunie, dar are si asta un pret), mai multe servetele de sters vopseaua de la L'Oreal, iar pe partea de vopsea mai multe tuburi de Loncolor si varianta pentru radacini Magic Root Rescue de la L'Oreal.

Ati incercat vreunul dintre produse? Voi reusiti sa terminati un produs de un anumit fel inainte de a incepe altul?

Trimiteți un comentariu