Noutati de la Pupa Milano

14.12.23

Noutatile din ultima perioada de la Pupa Milano sunt foarte interesante, insa mi-a luat ceva pana sa apuc sa scriu despre ele din cauza ... luminii care nu mi-a permis sa fac pozele pe care as fi vrut. Dar nu avea sens sa aman si sa astept o zi cu soare pentru ca nu pare sa se indrepte vremea in curand si, in plus, m-am gandit ca informatiile va pot fi de folos daca inca mai aveti cadouri de luat sau vreti sa va faceti o bucurie.

Holiday Land este editia limitata de anul asta pentru sarbatori si este inspirata de atmosfera legendara a saptamanilor albe din anii '80. Sunt 6 produse in colectia asta, iar eu am primit 5 dintre ele, ce lipseste din poze este creionul multiplay care este disponibil in 2 nuante foarte frumoase.

Paleta de farduri vine in 2 variante de culoare: Eccentric Pink (cea din poza) si Spicy Punch (nuante mai inchise de maro, am vazut-o in magazin si arata foarte bine), iar cele 4 farduri au finish diferit: satin, metal si hypnotic gaze si pe langa faptul ca sunt foarte pigmentate m-au surprins foarte placut pentru ca nu au fall out aproape deloc si se lucreaza foarte bine cu ele. Pe Instagram am reusit sa va arat swatchuri (camera de Instagram ajuta mult si cand lumina nu e buna), dar nu am si niste poze decente sa vi le arat aici pentru ca nu a fost lumina cum trebuie.

In colectia asta mai sunt un iluminator Hypnotic Gold care imi place foarte mult si pe care l-am si folosit de cateva ori (textura foarte reusita, extrem de lejer pe piele, e de incercat daca sunteti in cautarea unui astfel de nuante), un ruj Electric Fuchsia (care o sa ajunga la voi) si un gloss Golden Starlight care e exact ce imi place mie mai mult cand e vorba de glossuri: textura de gel, nu este lipicios si buzele sunt pline cu efect 3D.

Produsul meu preferat din colectia asta este parfumul solid care mi se pare mai mult decat reusit. E cald, te imbraca, are accente florale, citrice si aromatice care se combina in ceva delicios si senzual. E usor de folosit, nu este lipicios, imi place mai mult decat pot sa exprim in cuvinte, e foarte practic si e perfect de luat in geanta.

Anul asta legendara caseta Pupa are forma unui ursulet - Happy Bear, o varianta pop extrem de reusita care e disponibila in 6 culori diferite. Poate fi un cadou potrivit pentru o adolescenta sau chiar si pentru o pasionata de machiaj care are nevoie sa nu uite de copilul din ea. Eu am primit varianta Red si are niste nuante care imi plac mult. In caseta sunt 6 farduri de pleoape, 2 rujuri, un gloss, un fard de obraz si un iluminator crema.

Gama de tratamente faciale (de care eu v-am povestit de mai multe ori pentru ca imi plac mult shot-urile si le folosesc) s-a imbogatit cu 2 produse care mi se par extrem de interesante. Anti Imperfection Hero Serum este un ser pe baza de acid succinic, un ingredient pe care nu l-am incercat dar care a devenit popular in ultimii ani, si formula (mai contine betaina, eritritol si prebiotice) este gandita pentru a ajuta cu secretia de sebum si a preveni imperfectiunile. Este o formula fara parfum si fara alcool si este potrivita si pentru un ten sensibil.

Celalalt produs este Anti Imperfection Hero Pimple SOS, un gel tratament pentru micile imperfectiuni si contine extract de piper negru si magnolie - se aplica local pe zonele ce necesita ajutor si este potrivit pentru toate tipurile de ten. Nu am apucat sa le incerc, insa o sa o fac si revin cu un update, mai ales ca tenul meu a dat semne de nemultumire de la toate materialele cu care a intrat in contact in zilele astea reci.

Gama Pupa Hair mi-a atras atentia inca de cand am vazut ca s-a lansat si chiar ma bucur ca am ocazia sa incerc produsele si sa vad cum sunt. Sunt 4 linii: Smog No More pentru pentru scalpul si parul gras, Glow Essence pentru parul tern si tratat chimic, Color Safe pentru parul vopsit si Styling Boost pentru parul normal/ uscat. Am primit o selectie de cateva produse din 3 dintre linii, insa cred ca o sa mai iau cateva produse pentru ca imi place ce-am incercat pana acum.

O sa incep cu cele 2 produse care imi plac la nebunie si pe care le-am folosit de cand au ajuns. Detangling Heat Protector Spray este pe baza de ulei de jojoba, unt de karite, extract de coada calului si agent filmogen special ce protejeaza fibra capilara de temperaturile ridicate si face o treaba nemaipomenita pe partea de descurcare si protejarea parului de temperaturile ridicate. Nu incarca deloc si lasa parul elastic, imi place mult de tot.

Shine Spray with Keratin din gama Glow Essence contine pe langa keratina ulei de argan si ulei de macadamia si imi place la nebunie. Disciplineaza destul de bine parul, ii confera stralucire si il lasa extrem de matasos si placut la atingere, iar mirosul ... este de vis. Ramane in par zile bune si se simte la fiecare miscare a capului, dar intr-un mod placut care te face sa zambesti. Se poate folosi atat inainte de coafare, cat si dupa, stiu sigur ca o sa-l cumpar cand il termin pentru ca m-a convins din prima.

Din cele 2 game, Glow Essence si Styling Boost, am primit sampoanele, insa nu am apucat sa le incerc pentru ca am altele incepute. In gama Glow Essence este si o masca pe care vreau sa o incerc la un moment dat, iar in gama Styling Boost mai sunt 2 produse care mi se par extrem de interesante: o puda pentru volum si un ser pentru varfurile indisciplinate (pe asta probabil o sa il si iau pentru ca sunt extrem de curioasa).

Color Safe este singura gama din care nu am incercat vreun produs, dar mi se par interesante atat samponul, cat si masca, ambele sunt pe baza de ceramide si extract din seminte de floarea soarelui si ambalajele sunt un roz intens, foarte vesel si jucaus. Din gama Smog No More am incercat doar samponul uscat (mai sunt un sampon si un balsam) si mi-a placut. Formula este pe baza de keratina si amidon de porumb, are un miros proaspat, nu lasa pelicula alba si nici nu am simtit sa ma manance scalpul cand l-am folosit.

Daca ajungeti intr-un magazin sau dati vreo comanda pe site vreau sa mai mentionez cateva produse care mi se par interesante si o sa incep cu gama Breakfast Lovers pe care m-am dus s-o miros in magazin si n-am putut sa ma decid la o aroma. M-am dus cu gandul la Croissant si Oat Milk, dar mi-a placut mult si Toast si n-am putut sa ma hotarasc ce aroma sa-mi iau la laptele de corp. Celelalte arome din gama asta sunt Cappucino, Orange Juice si Kiwi si au si niste seturi extrem de potrivite pentru cadou. Mai e si Let's Bloom cu arome florale (cred ca sunt 4 variante), dar mie in perioada asta imi plac aromele gurmande.

Sunt cateva palete noi care arata foarte bine, eu am incercat fardurile lichide Vamp! si mi s-au parut foarte interesante. Atat variantele metalice, cat si cele mate sunt extrem de pigmentate si pot fi folosite si ca liner. Ce vreau sa incerc sunt produsele pentru sprancene, am vazut un gel si un styler extrem de interesante, iar daca aveti nevoie de o idee de cadou pentru barbatii din viata voastra colectia Man are multe produse extrem de inspirat alese.

Cum vi se par noutatile de la Pupa Milano? Va tenteaza sa incercati vreun produs?

Trimiteți un comentariu