2023, ramai cu bine!

29.12.23

Anul asta e pe final si pe mine ma incearca o multime de ganduri, de stari, de emotii si de sentimente confuze. Este anul in care simt ca am dat inapoi in anumite privinte, dar este si anul in care am facut pasi inainte in multe alte privinte ... a fost greu, cu multe provocari, cu durere, cu bucurie, cu realizari, cu oboseala, cu neputinta, cu frustrare, cu zambete, cu iubire, cu nervi, cu frica, cu limitari, dar simt ca m-a format si mi-a dat o libertate noua, in ciuda a tot ceea ce nu am putut sa fac.


Poza asta nu e aleasa intamplator, totul tine de noi si de perceptia noastra. As fi putut sa aleg sa dorm in avion in dimineata cand m-am intors din Venetia, as fi putut sa nu imi iau locul la geam, as fi putut sa fac multe altele ... dar am ales sa fiu prezenta in momentul ala si sa ma bucur de cer si de spectacolul pe care l-a oferit. Pozele nu am cum sa arate vreodata cat de frumos si de special a fost ... dar sufletul meu stie si s-a bucurat.

Despre asta a fost 2023 pentru mine: incercari si alegeri. Habar n-am daca am ales cel mai bine, cel mai simplu, cel mai ... dar stiu ca sufletul meu e impacat, stiu ca am dat tot ce-a tinut de mine, stiu ca n-am raspuns la rau cu rau si mai stiu ca nimic nu e intamplator. Tot asa cum stiu ca nu s-a terminat cu perioadele dificile si cu jonglat cu multe pentru a ramane in echilibru, dar e ok. Atata timp cat eu sunt bine si restul lucrurilor se vor aseza.

As putea sa scriu multe cuvinte, dar nu o s-o fac si nici nu o sa va urez ceva ... doar o sa las o intrebare la care nu astept neaparat raspuns: sufletul vostru cum e la finalul acestui an?

2 comentarii

  1. Greu de raspuns luate toate la un loc, imi fac liste cu ce imi propun sa fac, sa nu uit, sa am o tinuta, motive sa fiu activa, dar fara sa pun prea mare presiune ca sa vad cate voi finaliza. Nici nu ar fi ok, poate, sa mergem cu o singura viteza.
    Sa nu uitam de bucurii, ele ne indulcesc viata. 🌸🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem nevoie de momentele alea mici, aparent fara importanta, mai mult decat ne dam seama.

      Ștergere