7 intr-o saptamana #427

23.12.23

Saptamana asta ar fi trebuit sa fie una mai linistita, dar parca tot zapaceala a fost, desi am muncit doar primele 2 zile dupa care am intrat intr-o binemeritata si mult asteptata vacanta. Dar vacanta asta a insemnat multe chestii personale de rezolvat pe care le-am tot amanat si care necesitau atentia mea, nu am facut chiar tot ce speram, dar nici nu m-am agitat pentru ca de agitatie sunt satula.

Am incercat saptamana asta sa ma concentrez pe partea de rasfat si mici placeri, a fost un fel de trecere de la nebunia de zi cu zi la perioada asta care ar trebui sa fie mai linistita. Intr-una dintre dimineti am fost cu mama la El Studio, a fost o surpriza pentru ea, dar am profitat si m-am pensat si eu si chiar mi-a placut cum m-a pensat. A folosit in principal ceara (eu nu am o problema cu ceara la pensat, mai ales ca nu fac asta extrem de des), a fost rapid si rezultatul mi-a placut.

Initial ma gandeam si sa imi fac programare la manichiura, dar la 7 zile dupa ultima mi s-a parut prea rapid, mai ales ca eu folosesc mereu acelasi tipar cand ajung la manichiura: dupa 5-6 zile aplic peste o nuanta asemanatoare (Merry in Cranberry este cea din poza) si dupa inca 2-3 zile un glitter in aceeasi paleta cromatica si cu putina atentia la cuticule reusesc sa duc o manichiura simpla la 10-11 zile de purtat, ceea ce mi se pare foarte bine.


Serile au fost cu relaxare, am citit, m-am uitat la filme, am terminat de impachetat toate cadourile, am baut fie ceai, fie ciocolata calda, am mancat multe citrice si am incercat sa ma deconectez de tot ce-a insemnat anul asta. Oboseala isi spune tot mai mult cuvantul si banuiesc ca o sa fie nevoie de o perioada mai lunga pana sa simt vacanta asta asa cum trebuie.

Ne-am facut in sfarsit timp sa ajungem la Laminor Winter Wonderland, am zis sa nu treaca totusi perioada asta fara sa vedem ce e cu zona asta si ne-am dus dimineata. Nu am stat mult pentru ca nu aveam ce face, am facut cateva poze si am zis sa va arat si voua harta Romaniei facuta din cozonac, nu stiu cat de real e ce au copt ei pentru fiecare zona, dar mi-a placut ideea. Nu o sa emit pareri despre targ pentru ca nu ma dau in vant dupa asa ceva si curiozitatile mele in viata sunt in alte parti.

Nu am mai pus de mult o poza extra in postarile astea, asa ca o fac astazi. Am mai povestit in trecut de Craciun, de traditii si de cum vad eu perioada asta, lucrurile s-au schimbat mult pentru toti, pentru mine perioada asta e de suflet, cu ceea ce conteaza cu adevarat pentru mine si ceea ce imi bucura inima. Nu fac lucrurile de fatada, nu fac lucrurile pentru ca trebuie, pentru mine e important sa creez o atmosfera calda si cu mirosuri care imi plac, sa fac lucrurile care simt ca imi ofera ceva, sa fiu cu oamenii langa care imi e bine.

Saptamana voastra cum a fost? 

Sa avem zile linistite, cu pace si bucurie in suflet! Si cu sanatate, fara ea e cam greu sa facem ceva, Craciun fericit!

Trimiteți un comentariu