7 intr-o saptamana #424

3.12.23

Oficial a venit iarna si nu stiu exact ce simt ... ma bucur ca se termina anul asta deloc usor, astept cu nerabdare zilele de vacanta, dar in acelasi timp ... E complicat, ma trec o multime de sentimente si am o multime de ganduri, dar sunt sigura ca lucrurile se vor aseza incet incet si ca o sa reusesc cumva sa ma relaxez si sa ma bucur de perioada care urmeaza, chiar daca va trebui sa jonglez cumva cu timpul.


Anul asta am primit 3 calendare Advent cu cosmetice si toate au fost surprize, ultimul a venit de la Avon si v-am aratat tot ce contine aici. Avon este un brand pe care eu nu-l cunosc foarte bine, dar in ultimii 2 ani am primit de la ei cateva produse care m-au surprins mai mult decat placut: gama Anew Sensitive+, rimelul Legendary Lengths si rujurile Hydramatic. Calendarul asta e cea mai mare varianta pe care o au si are o multime de produse full size care par interesante - sunt cateva pe care chiar vreau sa le incerc, iar unele vor ajunge la voi.

Am uitat ca am incercat si cateva parfumuri de la ei si mi s-au parut chiar reusite, iar din cate am vazut sunt si la preturi bune. Si daca tot am zis de miros m-am bucurat in perioada asta de niste clementine din Sicilia delicioase de pe Sezamo, dar si de alte fructe extrem de gustoate - pana maine puteti profita de codul SEZAMO50 direct pe site si sa luati de 50 lei ce fructe si legume poftiti fara sa le platiti (o alta initiativa misto de a lor si care chiar ma bucura pentru ca va ofera sansa sa incercati si sa vedeti - pe mine m-au convins de mult timp).

Joi mi-am petrecut prima parte a zilei cu mama si ne-a prins tare bine pentru ca anul asta au fost extrem de rar momentele cand am putut sa facem ceva impreuna si sa nu avem grija timpului. Ne-am plimbat putin in parc, dupa care am fost in mall si am cheltuit mai mult decat ne-am propus, cum se intampla mereu. Am fost la Primark si am gasit niste lucruri care au meritat, asa ca am plecat cu o plasa plina.

Am fost si la Zara Home si ne-am uitat la decoratiuni, dar am mirosit si lumanarile pe care le aveau si v-am spus si pe Instagram ca am descoperit 2 care mi-au placut mult: Chimney (o aroma calda, lemnoasa, cu accente de fum si piele - o nebunie) si Tuberose (tuberoza cu vanilie intr-o combinatie mai mult decat reusita).

Ultimele zile din saptamana au fost lejere, cu revederi, cu ciocolata (calendarul asta Advent de la Maltesers mi-a adus un mare zambet pe chip), cu ore mai multe de somn, cu leneveala, dar si cu timp pentru mine si pentru pielea mea. M-am rupt putin de cotidian si m-am retras in lumea mea, in locul de unde imi iau mereu energie cand am nevoie de asta.

Paula's Choice a lansat zilele trecute o varianta noua de Barrier Repair din gama Resist (varianta veche mie nu mi-a placut) si de-abia am asteptat sa va spun de ea pentru ca o folosesc de mai bine de o luna si a batut Water-Infusing, crema mea preferata de la ei. Varianta asta noua nu contine retinol, are in formula ceramide, peptide si ulei din seminte de pepene verde si m-a convins de la prima folosire. E foarte greu pentru o crema sa ma impresioneze, dar asta a reusit - imi place textura, imi place formula, dar cel mai mult imi place cum imi simt tenul dupa ce o folosesc, dar mai ales in dimineata de dupa.

Pe langa faptul ca pielea e neteda si hidratata intr-un mod pe care nu stiu cum sa-l descriu in cuvinte, o simt plumped (nu stiu care e cuvantul potrivit in romana - plina mi se pare fara vreo logica, intinsa nu e ceea ce trebuie) si are o luminozitate care imi place mult. Pana pe 15 decembrie o puteti lua cu 15% reducere si daca sunteti in cautarea unei creme care sa ajute tenul si sa repare bariera de protectie are votul meu de incredere.

Saptamana voastra cum a fost? Cum ati inceput decembrie?

Trimiteți un comentariu