Noiembrie in poze

30.11.23

Noiembrie a fost o luna plina pentru mine, de la cateva escapade care mi-au prins tare bine la multe ore de munca, de la probleme care m-au luat prin surprindere la surprize care mi-au bucurat sufletul, a fost o luna in care a trebuit sa trag mult, dar a fost si o luna in care m-am simtit foarte bine infipta cu picioarele in pamant si, desi nu mi-e deloc usor in perioada asta, simt ca sunt unde trebuie, cu cine trebuie si ca totul o sa fie bine.

Incerc sa nu uit de micile placeri, de lucrurile care ma fac sa zambesc si care imi amintesc ca prioritatea mea sunt eu, chiar daca am multe alte responsabilitati. Am scotocit prin sertare si am folosit produse dupa care nu mai intinsesem mana (am rezistat cu succes sa nu intru la Kiko sa-mi iau ceva cand am fost in Italia), am profitat atunci cand am gasit smochine bune, am aplicat fara exceptie SPF dimineata si am incercat sa-mi ajut corpul atunci cand mi-a dat semne ca e obosit. 

Sunt multe lucruri pe care mi-as fi dorit sa le fac pentru mine, dar nu am reusit, insa ma concentrez pe ce iese si pe ce pot sa fac in mod realist, fara sa las ce nu iese sa imi afecteze starea de bine pentru ca daca am invatat ceva in viata asta e ca toate trec si lucrurile ajung in punctul care trebuie, chiar daca uneori trebuie sa treci prin multe altele inainte.

Daca diminetile au fost nebune, cu trezit devreme si agitatie, serile au fost cu liniste, cu arome imbietoare din cuptor, cu cuibarit pe canapea sub patura, cu cani de ceai, dar si cu produse pentru corp cu arome delicioase care sa ma faca sa zambesc cand le folosesc, dar si cand le simt mirosul pe pielea mea. Astea sunt serile la care vreau sa ma uit in urma, nu cele care au fost cu probleme si cu dureri de cap.

Pe mine cerul ma incarca cu energie, am mai spus asta de multe ori - din pacate au fost rare momentele cand am putut anul asta sa ma bucur de el si sa stau in liniste. Dar in noiembrie am recuperat: am avut 2 zboruri magnifice in care cerul a dat un adevarat spectacol, am vazut un rasarit de vis in Bulgaria, dar si un apus cald si linistit in Venetia. Si cand mi se face dor am poze si filmari la care ma pot uita.

Lumanari parfumate, sprayuri de camera, difuzoare cu bete - toate sunt prezente in casa cand se raceste si vanilia (cea reusita) ramane o preferata clasica de a-mea, fie singura, fie in diverse combinatii interesante si neasteptate. Lumanarile de la DW Home imi plac mult si le gasiti aici, dar si mai mult imi place Leather Vanilla de la Cashmere Aroma - e de vis si a fost pentru mine o reala surpriza, de-abia astept sa incerc si celelalte arome pe care le am. Difuzorul asta il am in dormitor si ma face sa zambesc de cate ori simt aroma.

Pentru mine luna asta a fost una plina de surprize si de cadouri de la oamenii apropiati mie. Despre parfumurile de la ARgENTUM v-am povestit, dar nu imi amintesc daca am mentionat si ca ei au produse de ingrijire cu o tehnologie patentata extrem de interesanta si care respecta din plin ceea ce reprezinta brandul asta. Argintul colloidal si DNA HP stau la baza produselor lor, am primit Le Trio Infini, discovery kitul lor pentru piele, si de-abia astept sa vad cum sunt produsele pentru ca pretul este unul care ma sperie putin si chiar vreau sa vad ce pot sa faca formulele astea.

Luna asta cum a fost pentru voi? Cum ati defini-o in cateva cuvinte?

Trimiteți un comentariu