7 intr-o saptamana #422

19.11.23

Saptamana asta a fost pe repede inainte, cand m-am intors din escapadele mele ma asteptau foarte multe lucruri de facut, mult de munca, au aparut chestii neprevazute asa cum apar mereu, a fost cu de toate, iar eu am incercat sa nu ies din starea aia de bine cu care m-am intors. Nu stiu cat mi-a iesit pentru ca durerea la umar mi-a revenit de cum am inceput sa scot cainii afara (ma gandesc ca poate ar trebui sa ma mobilizez intr-o zi si sa scriu ce inseamna viata cu un caine orb, daca va intereseaza imi spuneti), dar eu am incercat.

Inainte sa plec am primit de la Cashmere Aroma o surpriza care mi-a placut la nebunie: 2 seturi cu 3 produse (parfum de rufe, parfum textil si parfum de camera) in 2 arome noi pe care de-abia l-au lansat. Bineinteles ca m-am bucurat de ele de cum m-am intors. Peppermint Cookies este o combinatie de menta si biscuiti deliciosi, la care se adauga caramel sarat si o vanilie cremoasa. Daca va plac genul asta de arome o sa va incante simturile, stiu cat de mult au muncit pentru a face aroma asta exact asa cum trebuie. 

Share the Love este de vis - inspiratia pleaca de la Angels' Share de la Killian si e o combinatie care fascineaza din prima secunda: vanilie cremoasa, scortisoara, ambra si coniac, este genul de miros care umple casa, te incalzeste, e perfect pentru perioada rece si o sa te faca sa simti ca esti intr-un loc de vis in care relaxarea si starea de bine sunt cuvintele de baza. Imi place la nebunie, nu am incercat inca difuzorul cu bete, dar de-abia astept.

Am incercat sa-mi revin un pic cu mancatul pentru ca am mancat aiurea cat am fost plecata si organismul meu a dat imediat semne de nemultumire. Cei de la Sezamo au o multime de produse interesante pe site, iar intr-una din zile am dat si eu comanda si mi-au trimis si ei o surpriza. Merele Red Love, clementinele de Sicilia si bergamotele de Calabria sunt de incercat, rodiile nu am apucat inca sa le gust.

Dintr-o benzinarie din Bulgaria m-am intors cu 2 cookies proteici de la Born Winner si mi-au prins bine cand nu am avut timp sa ma opresc din munca sa mananc. La noi nu i-am vazut, insa am cautat si am vazut ca Born Winners are site in Romania, deci probabil ca sunt si prin magazine, dar cum eu nu prea ajung in magazine decat rar nu i-am vazut. I-am vazut la pret mai bun insa aici la pachet cu 5 bucati.

Am primit saptamana trecuta 2 calendare Advent, iar pe cel de la Pick'N'Dazzle vi l-am aratat in reelul de aici, imi place selectia de produse si are o valoare buna pentru ceea ce ofera - numai cele 2 produse de la Avant si Symbiosis depasesc cu mult valoarea de vanzare, eu le-am avut pe amandoua in trecut si mi-au placut mult. Nu e prima data cand am un calendar de la ei si mereu mi-a placut ce-am gasit, e inca disponibil pe site la 319 lei in caz ca va tenteaza.

Am facut o lista cu produsele de care vreau sa va povestesc in perioada urmatoare, dar m-am gandit mult si la produsele care nu imi lipsesc niciodata. Probabil ca in decembrie vor fi cateva postari pe tema asta pentru ca am niste lucruri de povestit. Dar pana atunci vreau sa va spun ca pe Emag produsele de la Uriage au preturi bune, iar unele reduceri chiar sunt de luat in seama - va las aici link, am selectat doar ce este livrat de Emag ca sa vedeti doar ce merita si poate fi luat cu transport gratuit daca aveti Genius. Si tot la reduceri bune gasiti produse de la ei si la Tei si la Bebe Tei in campania de Black Friday.

Sfarsitul de saptamana a fost cu mult timp in liniste, cu un gloss pe care mi-l doream de ceva vreme si m-a bucurat mult cand l-am primit cadou, cu lumanarea asta de la Nicolai care isi asteapta randul inca din vara cand am primit-o de la o prietena. A fost cu relaxare, cu lenevit, cu mancare buna, a fost asa cum trebuia sa fie.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu