Mici placeri de dimineata

21.11.23

Scriam intr-o postare saptamanile trecute ca imi lipsesc diminetile linistite si e un aspect al vietii mele pe care momentan nu am cum sa il rezolv - blanoasele mele sunt toate batrane, cu probleme si cele mai multe dimineti sunt ... nici nu stiu cum sa le descriu. Nu vreau sa intru in detalii, dar ingrijirea unui animal batran necesita timp, bani si multe altele, iar eu nu am doar unul in grija ... dar las lucrurile aici.

Asa ca incerc, dupa ce rezolv ce am de facut cu ele si pentru ele, sa-mi acord si mie ceva timp inainte sa incep sa muncesc. Sunt zile cand imi iese, sunt la fel de multe (sau poate mai multe zile) cand nu imi iese, am invatat sa iau fiecare zi asa cum vine si sa vad ce pot sa fac cu situatia pe care o intalnesc in ziua respectiva. In unele zile am timp sa ma bucur de un croissant si de fructe de padure, in altele ajung sa mananc la pranz, in unele zile imi amintesc sa intind mana dimineata dupa un parfum care imi place, iar in altele uit complet.

Ingrijirea tenului are un loc special in programul meu, dar nu si o ora fixa - uneori mi se intampla sa aplic produsele de ingrijire foarte devreme, iar alte uneori lucrul asta se intampla spre pranz, este o realitate a prezentului meu si sunt ok cu asta. Pentru ca unele nopti inseamna multe treziri (cauza fiind cea de care spuneam la inceput) intind deseori mana dupa plasturi pentru zona ochilor.

Cei pe care ii folosesc cel mai des sunt cei de la K-Secret pe care ii am de pe Glowrious si de care v-am povestit recent. Stau foarte bine pe piele si pot sa port ochelarii in timp ce ii las sa-ti faca treaba, ceea ce e si mai bine. Atunci cand tenul meu are nevoie de un ajutor suplimentar si timpul imi permite aleg cate o masca de tip servetel si o aplic in timp ce savurez o ceasca de ceai.

Unele dintre diminetile mele incep extrem de devreme si dupa ce bifez o buna parte din lista cu lucrurile pe care le am de facut incerc sa imi trag sufletul si sa respir - uneori ma bucur de ciocolata, alteori dau o fuga pana la sala (rar in ultima perioada, dar m-am impacat si cu asta, o sa vina si perioade mai linistite), alteori ma bucur de schimbarile din natura. Ce incerc e sa fiu prezenta in fiecare moment si sa ma bucur de fiecare lucru pe care il traiesc.

Dupa o vara in care machiajul a fost ca si inexistent din cauza caldurilor infernale din Bucuresti, incerc in zilele astea cand racoarea isi face bine simtita prezenta sa ma bucur de produsele de machiaj pe care le am. Am o slabiciune pentru Dior, e una veche si sunt cateva produse de la ei dupa care intind mereu mana. Nu am mare lucru de acoperit sau corectat, asa ca incerc sa aleg mereu produsele care lasa pielea sa se vada, dar care reusesc sa ofere luminozitate si un aspect uniform.


Diminetile voastre "bune" cum arata?

Trimiteți un comentariu