Ce produse am incercat in ultima vreme

28.11.23

In viata mea apar mereu produse noi, unele pentru ca vreau eu sa le incerc, altele pentru ca le primesc si imi starnesc interesul, mereu e ceva de care vreau sa va povestesc mai multe, insa viata ne ia pe sus uneori si se intampla - de multe ori - sa nu apuc sa va spun tot ce mi-as dori, asa ca in postarea de astazi am adunat mai multe produse folosite in ultima vreme de care vreau sa va spun cateva lucruri.

O sa incep cu Apivita, un brand care nu imi este deloc necunoscut, dar pe care l-am redescoperit anul asta dupa o pauza mai lunga. Am folosit cateva produse de curatare care mi-au placut la nebunie, iar ultimele produse care au ajuns la mine si dupa care am tot intins mana sunt din gama Beevine Elixir. Nu am reusit sa ajung la evenimentul de lansare pentru ca a doua zi aveam un zbor extrem de devreme, dar am primit produsele si le folosesc de cateva saptamani bune.

Gama asta are in spate 7 ani de cercetari si este gandita pentru a se adresa persoanelor care sunt in cautare de produse anti-aging. Este rezultatul unei noi tehnologii patentate si vedeta este complexul PROPOLIFT (polifenoli din vita de vie si din propolis) care lucreaza impreuna cu colagenul vegetal pentru a imbunatati fermitatea pielii si a estompa ridurile. Sunt 6 produse in gama, eu am 5 dintre ele si despre ele vreau sa va povestesc.

Crema pentru conturul ochilor si al buzelor contine si fructe de goji si activi bio marini, are o textura extrem de placuta si face o treaba foarte buna pe partea de revitalizare. Ochii mei sensibili o tolereaza foarte bine si la fel se intampla si cu serul din gama asta. Serul are 5% niacinamide, squalane, panthenol si fermenti (are parfum undeva la finalul listei, insa nu il simt si nici nu m-a deranjat) si pentru mine a fost o surpriza foarte placuta - textura lejera si extrem de placuta, se absoarbe imediat in piele si o lasa cu un aspect neted si luminos. Cred ca v-ati dat deja seama ca produsele astea doua imi plac mult.

Crema de zi vine in doua variante, textura lejera (cu acid hialuronic) si textura bogata (cu ceramide si squalane) si poate fi folosita si ziua si seara, textura este de vis si are un miros care mie mi-a placut mult. Insa nu am facut decat sa o testez pe mana si am zambit,  pentru ca eu am multe creme incepute i-am dat-o mamei care mi-a spus exact asa "e de vis", banuiam ca o sa ii placa pentru ca stiu ce texturi prefera.

Crema de noapte pentru regenerarea pielii, pe care o am in varianta travel, a mers cu mine in Grecia, dar si in Italia si imi place mult de tot, mult mai mult decat ma asteptam - contine ulei de Samphire care se lauda ca are o actiune asemanatoare cu a retinolului. Nu stiu sa spun daca e asa, are o textura bogata care insa nu incarca deloc, intra repede in piele si o lasa cu o senzatie de hidratare si de revigorare care mi-a placut la nebunie la finalul unei zile pline.

Am lasat la final uleiul, pe care il am tot intr-o varianta travel de 10 ml, pentru ca este produsul care nu mi se potriveste - textura este placuta si nu lasa pielea uleioasa, imi place cum se simte pielea dupa folosire, insa are uleiuri esentiale (neroli, salvie, trandafir, patchouli si geranium) si un miros mult prea puternic pentru ochii mei sensibili. Asa ca l-am folosit strict pe maini cand mi-am simtit pielea uscata si am vrut sa ma rasfat cu un masaj.

Produsele de la Wella Professionals si-au schimbat recent infatisarea si au lansat si o gama noua care mi-a atras atentia la inceputul verii - Ultimate Repair - iar cand am primit-o am zambit larg pentru ca eram extrem de curioasa sa incerc produsele. Le-am dus direct in baie, desi aveam altele incepute, si le-am tot folosit. Wella este unul dintre brandurile in care eu cred, stiu ce studii sunt in spate si cat de pregatiti sunt oamenii lor, asa ca atunci cand lanseaza ceva nou imi starnesc interesul.

Gama este inspirata de ritualul de ingrijire a tenului si contine 4 produse, eu am incercat 3 dintre ele, insa am de gand sa-l iau si pe al patrulea sa vad cum e pentru ca astea 3 m-au convins de la prima folosire. Cei de la Wella au folosit o tehnologie noua, patentata, care reface legaturile din interiorul firului de par si revitalizeaza parul la exterior. Tehnologia combina AHA (acid alpha hydroxy) si Omega-9 pentru a repara parul afectat de procesul de colorare, caldura de la aparatele de styling, razele UV si poluare.

Produsele sunt vegane si netestate pe animale, se potrivesc oricarui tip de par si sunt blande cu scalpul. Imi place la nebunie ce fac samponul si balsamul impreuna, nu simt nevoia unei masti, iar parul este extrem de usor de pieptanat. Samponul este cremos, dar foarte lejer si reuseste sa curete eficient, dar delicat parul. Balsamul hidrateaza si ii ofera prospetime parului, cei de la Wella au facut o treaba nemaipomenita cu produsele astea.

Miracle Hair Rescue este un tratament leave-in ce actioneaza in 90 de secunde - descurca, intareste firul de par si netezeste, la finalul aspectul este unul foarte sanatos si stralucitor. In functie de par si de nevoi se foloseste de 1-2 ori pe saptamana. Produsele nu sunt ieftine, insa merita, mai ales ca nu e nevoie de o cantitate mare la fiecare folosire - eu astept sa prind o oferta buna la sprayul cu protectie UV, ultimul pas din gama asta, care poate fi folosit si pe parul uscat pentru a netezi parul care se electrizeaza.

Am incercat mai multe rimeluri in ultima vreme pentru ca am fost curioasa, unele m-au convins, altele nu, am preferat sa iau variantele travel (la brandurile care au asa ceva) pentru a-mi face o idee inainte de a lua un produs full size. Eyes to Kill de la Armani nu m-a impresionat in nici un fel, nu e un rimel prost, dar nici nu e nemaipomenit, tinand cont de cat costa ma asteptam la cu totul altceva, asa ca nu m-a interesat sa il iau full size pentru ca nu m-a convins.

Lash Idole de la Lancome mi-a placut de la prima folosire si il am in varianta mini, dar si full size si l-am tot folosit pentru ca imi place ce face: defineste, alungeste, curbeaza si da volum. Este un rimel care imi place mult si dupa care intind des mana, Lancome este unul dintre brandurile mele preferate cand e vorba de mascara si nu m-a dezamagit nici de data asta.

Insa cel de care am fost extrem de curioasa e Lash Clash de la Yves Saint Laurent pe care toata lumea il lauda si dupa ce l-am incercat pot sa va spun ca inteleg de ce - face exact ceea ce promite: ofera extra volum si genele arata intr-un mare fel. Desi peria e mare nu e deloc greu de folosit, este foarte pigmentat, formula nu are parfum (deci e tocmai ce au nevoie ochii sensibili) si rezista foarte bine pe gene fara sa se intinda sau sa curga. Ei zic ca se pot aplica pana la 5 straturi, eu ma opresc la 2 pentru ca arata deja wow. L-am luat si full size cand l-am prins la oferta.

Ordinea la ultima poza: Armani - YSL - Lancome, periile sunt diferite si efectul la fel. Castigator e Lash Clash, urmat de la Lash Idole si - pentru mine - cel care pierde aici e Eyes to Kill care pentru mine nu face mare lucru.

Am incercat multe parfumuri anul asta, majoritatea au fost mostre sau variante de 10 ml pentru ca am vrut sa simt, sa ma bucur, sa descopar - unele mi-au intarit convingerea ca nu mi se potrivesc (Mugler), alte ca imi plac indiferent de varianta (Flower Bomb de la Viktor & Rolf), iar altele sunt pentru mine alegeri safe si care ma fac sa zambesc. Cand e vorba de parfumeria de designeri mi-e destul de usor sa stiu ce o sa imi placa si ce nu.

In schimb cand vorbim de parfumuri de nisa e cu totul altceva - trebuie testate pe piele, vazut cum evolueaza pe parcursul zilei, cum se schimba in functie de temperatura, iar mie mi-a facut placere sa ma joc. Am ales sa va spun de Dusita, un brand pe care il gasiti la Niche Parfumerie, pentru ca imi place Pissara si mi se pare ca e arta ce face ea cu parfumurile, chiar daca nu toate mi se potrivesc.

Au fost cateva parfumuri care la inceput nu mi-au spus nimic, dar care pe pielea mea s-au dezvoltat extrem de frumos. Montri este un lemnos picant potrivit pentru vremea asta, La Rhapsodie Noire a fost o surpriza totala pentru mine si o sa va spun de ce luna viitoare pentru ca am pregatit o postare cu cateva parfumuri care m-au impresionat, Melodie de l'Amour este un floral complex care ma uimeste de fiecare data (a aparut si in varianta hair mist si ma gandesc serios sa-mi fac o bucurie la un moment dat cand o sa am niste bani de cheltuit). 

Daca le-as fi judecat dupa ce le-am incercat pe blotter nu as fi descoperit niste combinatii extrem de interesante pentru ca le-as fi pus o eticheta gresita din prima. Asta e secretul cu parfumeria de nisa - sa incerci, sa vezi, sa descoperi, sa nu judeci si sa te lasi surprins.

Ce produse noi ati incercat in ultima vreme si v-au placut?

Trimiteți un comentariu