Cadou din suflet pentru suflet

3.11.23

Anul asta a fost unul pe care l-am resimtit toti si de cele mai multe ori nu in cel mai placut mod. Dupa anii trecuti cand normalul nu a mai fost normal si a trebuit sa ne adaptam a urmat perioada asta care multora ne-a pus mintea si starea de bine la incercare. Eu intotdeauna am transmis acelasi mesaj: ai grija de tine, de mintea si de sufletul tau ca sa poti sa ii ajuti pe altii.

Si despre asta vreau sa va povestesc si astazi intr-un fel sau altul. Urmeaza perioada cand toata lumea alearga dupa cadouri de Crăciun si in loc sa fie o bucurie sa alegi cu drag ceva pentru cei apropiati ajunge sa fie cu nervi si neplaceri. Si nu asa ar trebui sa fie ... si poate nu ar trebui sa fie doar cu cadouri practice si poate nu ar trebui sa fie doar cu cadouri pentru altii. Asta e un cadou de la mine pentru mine, dar poate fi o idee de cadou pentru oricine si m-am gandit ca nu e rau sa va povestesc despre asta si despre un brand care mie imi place.

Am descoperit Souletto acum cativa ani pe Notino, am primit cadou la o comanda un spray pentru camera si de atunci vanez mereu cand au oferte. Anul trecut spre final am prins niste oferte bune la lumanari si la difuzere si am facut fericite cateva prietene pentru ca le-am facut un cadou in genul celui de care va povestesc acum. Si nici nu mi-am batut capul cu alergat prin magazine, pentru mine cumparaturile on-line sunt prima alegere.

Nu au multe arome, dar toate sunt extrem de reusite, cea de care vreau sa va spun astazi este Floramania, mai ales ca nu toata lumea prefera aromele specifice sarbatorilor, iar aroma asta e una universala - magnolie, iasomie si miere cu usoare accente fructate, o combinatie extrem de echilibrata si reusita care mie mi se pare potrivita pentru orice perioada a anului.

Nu o sa va povestesc despre lumanarile lor sau despre difuzor, chiar daca sunt foarte reusite si arata si bine, insa vreau sa va spun de ceva de care probabil nu multa lume stie si care poate fi un cadou inspirat pentru cineva si in cazul in care aveti un buget mic, dar vreti sa oferiti totusi un cadou: Ceramic Stone Diffuser.

Setul vine in propria lui cutie (si il gasiti la pret bun in perioada asta si in alte variante de aroma) si e format din 2 parti: piata ceramica si uleiul parfumat. Se toarna intre 5 si 20 picaturi in mijlocul pietrei, se asteapta sa se absoarba dupa care se agata cu funda cu care vine in orice zona din casa unde doriti sa va bucure parfumul simturile.

Primavera este o alta aroma de la Souletto care imi place mult insa am incercat si produse din gamele Orientalism si Reminiscence, dar si cateva produse pentru corp cu piper roz si lapte de orez. Pe Notino gasiti si cateva seturi gata facute, dar si produse separat din care puteti sa formati un set cum am facut eu cu cel de sus. Sau daca nu aveti inspiratie gasiti multe oferte interesante de la multe alte branduri, insa eu am vrut sa va arat si alteva, mai ales ca urmeaza si Black Friday si vor fi multe promotii.

V-ar face placere sa primiti un astfel de cadou? Sa stiti ca cineva s-a gandit ca la finalul unui zile lungi si pline meritati clipe de liniste in confortul casei?

Trimiteți un comentariu