7 intr-o saptamana #423

26.11.23

Am avut o saptamana ... plina e putin spus si nu am fost nici intr-o forma fizica buna, s-a adunat oboseala si mai am vreo 3 saptamani grele la munca, dupa care urmeaza o vacanta bine meritata pe care de-abia o astept. Zilele astea am avut noroc cu ce-am avut in casa ca nu am apucat nici sa cumpar, dar nici sa mananc cum trebuie, insa vreau sa va arat merele astea Red Love de pe Sezamo.

Sunt o incrucisare intre varietati europene si asiatice si pe langa aspect, care clar atrage atentia si te intrebi ce sunt de fapt, mai e un lucru extrem de interesant la ele: sunt pline de vitamine si antioxidanti, nivelul este de aproximativ 20 de ori mai mare decat al altor tipuri de mere.

Am primit in urma cu cateva saptamani calendarul Advent de la Yves Rocher si v-am aratat aici tot ce gasiti in el. Editia limitata Spice Infusion imi place la nebunie, cea cu litchi nu ma incanta in mod deosebit. Gasiti aici calendarul daca va tenteaza, are 15% reducere in perioada asta - mi-a placut ce-am gasit in el, unele produse le stiu si imi plac mult, pe altele urmeaza sa le descopar. Vreau sa va reamintesc ca am si un cod de 15% reducere - CAMELIA15 - valabil pana la finalul anului la intreg cosul de cumparaturi (singurele exceptii sunt calendarul Advent si seturile care au deja pret special).

De cand e frig stau mult mai putin cu Alma si Tasha afara, dar am incercat sa pastrez momentele astea pentru ca Alma le adora si se topeste toata cand ii spun ca putem sa stam putin la aer. Sta lipita de mine si e toata o bucurie, iar eu ma topesc dupa ea cand o vad asa - ea e cea mai tanara dintre blanoasele mele, insa cred ca are si ea peste 13 ani acum si incepe sa se vada mai ales la mers care e tot mai greu cu labutele ei pitice.

Aproape de mine e un complex comercial unde exista si Bebe Tei, dar si Pepco, insa nu am intrat pana acum, dar intr-una dintre seri aveam chef de o plimbare scurta si am fost sa vad ce au. Bebe Tei era imens, insa am ajuns tarziu si nu am avut mult timp de stat, trebuie sa ma mai duc alta data mai devreme si sa ma uit cu atentie la tot ce au pe acolo.

Nu am luat nici un produs de ingrijire, ci niste chestii fara zahar, niste chipsuri din legume si niste aleze (o constanta in viata mea de la inceputul anului, dar asta e), iar de la Pepco am luat niste accesorii pentru impachetarea cadourilor.

As vrea sa va spun ca am avut un sfarsit de saptamana linistit, dar nu a fost chiar asa. Am avut niste chestii de facut in familie, am avut de alergat dupa niste lucruri si tot asa, insa serile am incercat sa ma relaxez cu o lumanare si la caldura, sa ma gandesc la ce imi face placere si sa imi calmez mintea si sufletul. 

Am dat cateva comenzi on-line zilele astea, insa o sa va arat ce-am luat cand o sa vina (probabil cu intarziere), nu am cheltuit bani aiurea, am luat ce imi mai trebuia pentru cadouri si mi-am luat si mie cateva chestii la niste oferte bune. Nu ma incanta deloc vremea, aseara a nins, azi a plouat si e umezeala si urat.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu