Seruri pentru ingrijirea parului pe timpul noptii

14.11.23

Nu stiu cata lume stie ca exista seruri de noapte pentru par, dar ele exista si chiar fac o treaba foarte buna. Iar eu vreau astazi sa va povestesc de 3 astfel de produse pe care le folosesc de luni bune si despre care am avut timp sa-mi fac o parere. O sa povestesc despre ele in ordinea in care le-am descoperit si sper sa va fie de ajutor informatiile daca va ganditi sa incercati un astfel de produs.

8H Magic Night Serum din gama Nutritive de la Kerastase a fost cadou de Craciun de la o prietena si mi-a placut de la prima folosire, asa ca mi-a starnit interesul pentru produsele de genul asta, as putea chiar sa spun ca mi-a deschis apetitul si dorinta de a incerca si altele. Se poate aplica atat pe parul umed, cat si pe parul uscat, atat pe lungime, cat si pe varfuri. 

Formula contine proteine de origine vegetala (care hranesc parul cu nutrientii de care are nevoie), niacinamide si glicerina. Textura este lejera si nu incarca parul, miroase foarte foarte bine si imi place cum se simte pe par - mie imi place sa-l folosesc pe parul umed dupa ce ma spal si asa functioneaza cel mai bine pentru mine (imi simt dimineata parul matasos si e stralucitor si cu un aspect sanatos). Va recomand sa-l urmariti aici sau aici sa-l luati intr-un set sau cand e la vreo promotie pentru ca e scump.

Penetraitt Overnight Repairing Serum de la Sebastian Professional este lansat anul asta, are o formula pe baza de acid hialuronic si niacinamide si este inspirat din rutina de ingrijire a tenului, ceea ce face este sa refaca parul de la interior in timp ce tu dormi. Suna bine, nu? M-am bucurat mult cand l-am primit de la Sebastian pentru ca parul meu se intelege foarte bine cu produsele lor.

Are o textura lejera si nu incarca parul, miroase foarte bine si m-a convins ca merita sa aiba locul lui in modul in care aleg eu sa-mi ingrijesc parul. Imi place sa-l folosesc pe parul uscat intre spalari pentru ca simt ca face ceva concret pe partea de hidratare si in plus dimineata parul meu are mai mult volum, ceea ce nu poate decat sa ma incante.

 
M-am gandit ca ar fi interesat sa incerc si o varianta mai accesibila sa vad cum se compara, asa ca am comandat Night Elixir de la Gliss de aici. Eu am ales varianta cu acid hialuronic, daca nu ma insel mai sunt inca 2 variante disponibile (toate au HaptiQ System creat de Schwarzkopf pentru hidratarea parului), cred ca sunt produse mai noi pentru ca nu prea le-am vazut mentionate pe nicaieri. Ca si celelalte de care am povestit nu necesita clatire si se poate aplica fie pe parul umed, fie pe parul uscat.

Miroase placut, nu incarca parul, insa nu pot sa va spun ca face ce fac celelalte doua pentru ca nu face. Mai degraba il vad ca un tratament de noapte pentru varfuri decat ca un produs pentru tot parul. Sunt ferm convinsa ca daca l-as fi incercat inainte celorlalte 2 parerea mea ar fi fost alta, dar dupa doua produse foarte bune e greu ... Dar nu este deloc un produs rau, mai ales daca aveti buget redus si vreti sa incercati un astfel de produs.

Ati incercat vreun tratament/ ser de noapte pentru par?

Trimiteți un comentariu