7 intr-o saptamana #420

5.11.23

Am avut o saptamana foarte obositoare asa cum se intampla mereu dupa ce lipsesc cateva zile si am avut de-a face si cu Alma care mi-a transmis cateva zile la rand cat de suparata e ca am plecat si ca nu m-a vazut cateva zile. Mereu imi fac griji pentru ea pentru ca stiu ca sufera cand plec, asa cum facea si Bella, e greu ... ea e cea mai iubitoare si atasata dintre blanoasele mele si e si foarte expresiva, iar mie imi place sa ii fac poze pentru ca reusesc sa ii surprind foarte bine starile.

Am reusit sa ma uit la toate pozele pe care le-am facut in Grecia, v-am si povestit zilele trecute despre Salonic si urmeaza o postare despre Meteora si m-au incercat foarte multe sentimente. Am plecat intr-o stare fizica foarte proasta (mi-a fost foarte rau cu o zi inainte si am fost aproape de a anula plecarea), cu o conditie fizica care nu ma incanta deloc si totusi nimic nu m-a oprit sa fac ceea ce am vrut - eu nu prea ma laud singura si sunt cel mai aspru critic al meu, dar de asta simt ... nici nu stiu cum sa exprim ... ca nu ma poate dobori nimic. Am mai spus ca eu cred ca propria vointa este mai puternica decat orice si asta s-a intamplat si acum. Poate o sa revin candva la gandul asta si dezvolt ideea.
 
Prima poza este facuta in Salonic si imi place mult, mi se pare ca surprinde extrem de bine spiritul orasului si ma face sa regret putin ca nu ne-am urcat pe o barca d-asta pentru o scurta croaziera. A doua este facuta in Meteora, de pe Sunset Rock, probabil cel mai greu moment al meu din escapada asta pentru ca ma ajunsese oboseala si simteam ca nu imi mai controla genunchii. Dar in final totul a fost ok si ne-am creat niste amintiri superbe.

Am primit cateva produse interesante saptamana asta, dar si cadoul de mai jos de la o prietena si m-am bucurat mult pentru ca sunt cateva produse pe care imi doream sa le incerc: produsele de ingrijire de la Naturium, balsamurile de buze de la Summer Fridays, blushurile si iluminatoarele lichide de la Rare Beauty, blushurile lichide de la Laura Mercier si o pensula de la Rose Inc pe care pusesem ochii de mult. Nu sunt singurele pe care le-am primit, de-abia astept sa ma bucur de ele in perioada urmatoare.

M-am gandit mult in ultima perioada la modul in care imi ingrijesc eu tenul si mi-am dat seama ca sunt cateva produse de la Paula's Choice care de-a lungul anilor m-au facut sa inteleg niste lucruri si sa privesc procesul asta de ingrijire din alt unghi. Despre Triple Active Total Repair Serum v-am povestit dupa ce s-a lansat, iar ultima lor noutate este 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum, un produs pe care eu il folosesc de mai bine de o luna si care este de vis. Il gasiti aici daca va tenteaza si luna asta il puteti lua cu 15% reducere pentru ca e luna lor aniversara.

Despre produs o sa va povestesc mai multe intr-o postare pe care o pregatesc despre acidul ascorbic si derivatii de vitamina C, insa vreau sa va spun ca produsul asta are o formula de ultima generatie si au facut o treaba nemaipomenita cu textura. Cei 2 derivati de vitamina C sunt THD Ascorbate (pe care l-am tot incercat in diverse produse anul asta si mi se pare mai mult decat interesant) si Ascorbyl Glucoside, produsul asta nu vine cu iritatii si se potriveste si unui ten sensibil care nu tolereaza acidul ascorbic pur. In plus formula contine si glutathione, un antioxidant extrem de bine cotat, dar si vitamina E si alte ingrediente care ajuta mult tenul. O sa revin cu detalii in curand.

Weekendul a fost cu leneveala si cu stat in casa pentru ca ieri a plouat si a fost extrem de urat. Am primit de la Sezamo o surpriza cu produse asiatice si am facut un stir fry absolut delicios. Am folosit pak choi, ciuperci shimeji brune si albe, baby porumb si fleica de porc. Eu nu cumpar carne de porc si consum extrem de rar, insa fleica asta trimisa de ei de la Carmangeria Ozana (am mai avut carne de la ei si e foarte buna) a fost delicioasa - am pregatit-o cu sos Teriyaki de la Go-Tan, luat de mine de pe site acum cateva saptamani. 

La final am tras in tigaie niste caju (de la Yutto, un brand propriu Sezamo, de la care iau mereu produse si de care cred ca am mai scris pe blog) si a fost exact ce avea nevoie - aromele s-au combinat foarte bine, textura a fost crunchy, nu ma asteptam sa iasa atat de bine, insa e printre cele mai reusite stir fry-uri pe care le-am facut de-a lungul anilor.

Am citit, m-am uitat la cateva clipuri de Youtube, am stat mai mult in pat, mi-am permis sa lenevesc si sa visez cu ochii deschisi si mi-a prins tare bine. Urmeaza o saptamana nebuna pentru mine, cu lucruri pe care de-abia le astept, dar o sa fie si obositor. Sper sa reusesc sa-mi impart timpul cum trebuie, astfel incat sa pot sa fac tot ce am in plan.


Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Doamne ce scumpa este Alma .Ca întotdeauna săptămână nu poate fi numai buna trebuie sa existe și ceva rău asa ca a fost ca de obicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte expresiva, sa ai zile linistite si cu cat mai putine probleme.

      Ștergere