7 intr-o saptamana #421

12.11.23

Saptamana asta a fost una ... plina si a fost o adevarata provocare sa fac tot ce am avut de facut si sa reusesc sa-mi impart timpul, astfel incat sa pot sa ies din tara de doua ori. Dar a fost frumos, chiar daca oboseala isi spune cuvantul. In ultimii ani am invatat sa privesc bagajul de calatorie altfel si pentru un om care nu e deloc minimalist si care o gramada de lucruri ma descurc destul de bine atunci cand plec, iar produsele mini ma ajuta mult, atat pe partea de ingrijire, cat si pe partea de machiaj.

 

Dintre placerile mele de la inceputul saptamanii vreau sa va arat doua. Prima este exfoliantul Toil and Trouble de la Lush pe care l-am primit cadou de la o prietena si care miroase fantastic, de mult timp nu m-a facut sa zambesc atat de larg un produs de cum l-am mirosit si vazut (este un mov superb). N-am fost eu mare fan Lush cand erau in tara, dar produsul asta m-a cucerit si l-am tot folosit.

Iar cea de-a doua placere sunt mochi cu matcha, desertul japonez de care sunt sigura ca ati auzit si pe care l-am primit de la Sezamo. Am mai mancat o singura data inainte, insa nu m-a impresionat, dar varianta asta de la Bamboo House e chiar interesanta si e si accesibila ca pret. Dintre cele 4 variante disponibile pe site pe asta as fi ales-o si eu si am pus-o la preferate sa o comand pe viitor.

 

Miercuri, extrem de devreme, m-am urcat in avion si am plecat spre ... Venetia. A fost o escapada de doar 24 de ore, dar mi-a placut mult, desi a fost putin obositor pentru ca ambele zboruri au fost la ore foarte matinale. Am luat Venetia la pas, am avut parte de o vreme extrem de frumoasa (desi a fost un pic mai frig decat ne-am asteptat) si ne-am plimbat mult. Am mancat o pizza delicioasa cu mozzarella, pesto, rosii uscate si fistic (nu m-as fi gandit vreodata la combinatia asta pe o pizza) si am bifat cam tot ce aveam pe lista.

Despre Venetia o sa revin cu impresii intr-o postare separata, probabil saptamana viitoare pentru ca vreau sa va arat si sa va spun niste lucruri. Mi-a placut mult, a fost mult mai aglomerata decat ma asteptam sa fie in noiembrie, am reusit sa fac cateva poze care ma fac sa zambesc, am facut si un reper pe Instagram daca nu ati vazut ce-am postat.

Vineri dimineata am plecat intr-un press trip spre Bulgaria, mai exact spre statiunea Sf.Constantin si Elena si am avut un weekend care mi-a placut mult. Aquahouse este locul in care am stat si privelistea asta m-a intampinat de cum am intrat in camera, o sa va povestesc mai multe intr-o alta postare pentru ca este un loc care mi-a placut mult si se ajunge repede din Bucuresti.

Plimbari pe plaja, joaca cu pisici, citit in liniste pe balcon, masaj in fiecare zi, timp pentru mine si gandurile mele - au fost 3 zile care mi-au mers la suflet si de care aveam mai multa nevoie decat credeam.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu