Sa vorbim despre ... O.P.I.

9.11.23

Ultimii 2 ani au fost extrem de grei pentru unghiile mele, v-am povestit cate ceva (un tratament de-al Tashei care mi-a afectat unghiile, un accident din neatentie, o alta problema medicala), au fost multe perioade cand tot ce-am folosit au fost tratamente si am avut grija sa imi protejez unghiile, iar atunci cand am intins mana dupa vreo culoare alegerea mea au fost ojele de la OPI si m-am gandit sa va povestesc un pic despre asta, mai ales ca am primit cateva noutati de la ei care mi se par extrem de interesante.

Sunt cateva produse care imi plac mult si pe care le folosesc de mult timp si vreau sa incep cu ele: Infinite Shine Topcoat sau RapiDry Topcoat (intotdeauna termin cu unul dintre ele si ma ajuta sa reziste culoarea mai mult pe unghii, dar si sa se usuce mai repede), uleiul din gama Pro Spa (am atat varianta Oil-to-Go, cat si varianta in sticla cu pipeta), o baza (momentan o folosesc pe cea din gama Nature Strong) si pilele de la ei care imi plac mult.

Noutatile de care va spuneam sunt noua gama Zodiac Energy si tratamentele colorate Nail Envy. Gama inspirata de semnele zodiacale este o nebunie in tonuri de aer, pamant, foc si apa si arata intr-un mare fel. 12 culori inspirate de elemente pretioase, cu straluciri ceresti si efect holografic care pe unghii se vad nemaipomenit. Cele 3 nuante de mai jos sunt: Feelin' Capricorn-y, Aquarius Renegade si Taurus-t Me.

Am folosit in trecut de mai multe ori tratamentele Nail Envy (varianta Original este prima pe care am incercat-o acum cine mai stie cati ani), formula este cu biotina, calciu si vitamine si m-am bucurat mult cand am vazut ca acum vine si in varianta colorata. Am primit doua nuante (Powerful Pink si All Night Strong) si de-abia astept sa le incerc dupa ce imi creste unghia afectata in prezent.

Sistemul Gel Break a fost salvarea mea de multe ori in ultimele luni si imi place in continuare la fel de mult. V-am povestit in postarea de aici ce e cu produsele astea, cum se folosesc si ce-au facut concret pentru mine. De multe ori am folosit doar baza singura si, pe langa faptul ca hraneste si intareste in timp ce mascheaza decolorarea, ofera unghiilor un aspect ingrijit si sanatos care mie imi place mult de tot.


Am multe oje, insa preferatele mele raman cele metalice si cele holografice, dar de multe ori imi place sa aplic si sclipici peste (mai ales cand vreau sa maschez cate o imperfectiune a unghiei, cum mi s-a intamplat atat de des in ultima vreme). Mai jos sunt cateva de la O.P.I. care imi plac mult si dupa care am intind mana frecvent - pe mine rezista de la 5 zile in sus si asta e un aspect care ma face sa le apreciez si mai mult, cu putina grija pot sa port o oja si o saptamana si sa arate aproape perfect.

Folositi produse de la O.P.I.? Cum vi se par ojele lor? Ce nuante alegeti de obicei?

2 comentarii

  1. Nu le-am incercat, dar mă tentează. Am auzit că sunt bune, dar cam scumpicele (pentru mine).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe siteuri (inclusiv farmacii) care au oferte bune la OPI.

      Ștergere