Ce-am incercat nou in ultima perioada

6.3.23

Am incercat cateva produse noi in ultimele doua luni, unele mi-au placut, altele nu, iar cele de care vreau sa va povestesc astazi au un concept interesant si sunt genul de produse care iti atrag atentia si pot fi de ajutor. Am un mix de produse pentru ingrijirea tenului, ceva pentru unghii, dar si ceva pentru par.

Cred ca ati vazut ca in afara tarii conceptul de produs de ingrijire personalizat ia tot mai mult amploare si sunt tot mai multe branduri care fac asta. Cei de la Youthier m-au contactat si mi-au propus sa incerc serviciul lor de ser personalizat pentru nevoile tenului meu si am acceptat pentru ca am fost curioasa cum se desfasoara tot procesul si ce rezultat obtin. Inainte sa va dau detalii va las link catre site - aici si va spun ca am si un cod de 10% reducere pentru voi daca vreti sa incercati (cameliei10) valabil pana pe 1 aprilie.

Am intrat pe site, am completat un formular (se poate incarca si o poza daca doriti) si am spus ce ma intereseaza, ce probleme am, ce obiceiuri - luminozitate si anti-aging au fost cele pe care m-am concentrat si rezultatul a fost formula unui ser personalizat care contine azeloglicina, vitamina C, vitamina B3 (niacinamide), coenzima Q10, acizi AHA si peptide. Daca va intrebati cum se obtine asta e simplu: brandul are un ser de baza, de tip solutie coloidala, in care se adauga ingredientele active dizolvate, in functie de profilul clientului.

Cei de la Youthier mi-au dat posibilitatea sa aleg una dintre cele 3 creme disponibile pe site si sa folosesc produsele impreuna - am ales varianta hidratanta cu acid hialuronic, comanda a venit in maxim 7 zile, produsele arata bine (desi capacul de lemn nu mi se pare cel mai practic), pe spatele recipientelor sunt toate ingredientele (lucru care nu l-am gasit pe site) si formulele mi s-au parut interesante. 

Le-am folosit in ultima luna ca sa va pot da detalii despre ele, imi plac texturile, intra repede in piele si tenul ramane hidratat si cu un aspect luminos, formulele sunt ok (nu sunt concentratii mari, e genul de produs care te ajuta sa-ti mentii sanatatea pielii, nu sa tratezi ceva) si produsele sunt vegane, nu au parabeni, singurul lucru care nu mi-a placut este mirosul cremei (dar aici tine strict de mine, ficatul meu e pretentios si v-am mai spus asta). Le-am folosit cu placere, nu-mi dau seama cat am consumat din ele pana acum, dar cred ca mai pot sa le folosesc cel putin o luna pentru ca textura e usor vascoasa si nu e nevoie de produs mult, mi se pare interesant conceptul, iar daca va tenteaza merita incercat.

Eu am facut si pentru mama o simulare pe site pentru ca am vrut sa vad ce ar contine un ser pentru o persoana cu alte probleme si alta varsta si formula propusa mi s-a parut extrem de potrivita pentru ea - continea o doza mai mare de coenzima Q10, peptide si niacinamide, plus vitamina A si un ingredient anti-poluare pe care nu il stiam, doar ca fiind vorba de o solutie in care se dizolva ingredientele active nu stii exact concentratia, in cazul serului primit de mine stiu (dupa pozitionarea ingredientelor) ca niacinamidele sunt in procent mai mare, restul nu stiu.

Unghiile sunt o problema cu care ma confrunt de vara trecuta si v-am tot spus povestea cu tratamentul Tashei care mi-a afectat unghiile, asa ca atunci cand am primit de la OPI baza si top coatul din sistemul Gel Break am vrut sa le incerc, chiar daca eu nu am avut unghii cu gel vreodata. Am cumparat una dintre oje (sunt 3 variante de culoare), am luat-o de pe Dr. Max - e destul de scump sistemul asta, acolo am gasit cel mai bun pret si le-am incercat.

Baza este un ser imbogatit cu sodium hyaluronate, vitamine si extract de bambus si ceea ce face este sa intareasca unghiile si sa mascheze decolorarea unghiilor, practic este un tratament care ajuta unghiile. Cele 3 nuante de oja sunt nude (nu sunt opace si arata extrem de natural pe unghii) sunt gandite pentru a se potrivi unui spectru larg de tonuri de piele, iar top coatul are aceleasi ingrediente ca si baza, sigileaza si protejeaza unghiile, in timp ce ofera un finish lucios.

Eu am aplicat un singur strat de oja la prima aplicare pentru ca m-am grabit si mi-a placut mult cum au aratat unghiile: curate, sanatoase si cu un aspect ingrijit si au aratat impecabil mai bine de 8 zile. La urmatoarea folosire am aplicat 2 straturi si a durat un pic mai mult sa se usuce, nu mi s-a parut o diferenta majora, asa ca am ramas la un strat. In momentul asta nu am nimic pe unghii, iar unghiile arata destul de bine si par sanatoase, asa ca tind sa cred ca ajuta - mie imi place, daca este in bugetul vostru si va plac unghiile cu aspect natural si sanatos merita sa ii dati o sansa.

Am lasat la final mastile Color Fresh de la Wella de care voiam de ceva vreme sa va povestesc pentru ca au fost lansate anul trecut, iar la inceputul acestui an s-au imbogatit cu inca 2 nuante, astfel acum au ajuns la 13. Sunt gandite pentru a reimprospata culoarea parului, dupa vopsirea parului la salon. Se aplica extrem de usor pe par, se lasa sa actioneze 10 minute si rezultatele sunt vizibile de la prima folosire. Nu sunt testate pe animale, nu contin silicon si au o formula care ofera si ingrijire parului, acesta ramanand fin, matasos si hidratat. Estomparea pigmentului se face delicat si parul arata foarte natural.

Cele 2 variante pe care le am si se potrivesc parului brunet sunt: Chocolate Touch si Cool Espresso, ultima fiind lansata de curand. Chocolate Touch reimprospateaza nuantele de negru, oferindu-le un ton bogat de ciocolatiu, iar Cool Espresso elimina tonurile si reflexiile calde nedorite (parul meu in soare capata nuante de roscat) pentru rezultate reci. Imi plac mult, in primul rand pentru cum imi simt parul dupa folosire - matasos, cu un aspect sanatos, dar si pentru ca nuanta Cool Expresso ma ajuta putin sa maschez radacinile albe daca nu am timp sa ma vopsesc.

Cum vi se par produsele astea? Va tenteaza vreunul?

2 comentarii

  1. Ma tenteaza mastile Color Fresh de la Wella despre care nu stiam. O sa vad ce au pentru par roscat.

    RăspundețiȘtergere