Cumparaturi de inceput de primavara

9.3.23

Mi-am luat cateva produse in ultimele doua saptamani si, cum stiu ca va plac astfel de postari, am zis sa va arat ce-a ajuns in cosul meu si sa va povestesc mai multe despre ele. Toate comenzile au fost date on-line si e un mix de produse pe care le stiu si le folosesc cu produse noi pe care voiam sa le incerc de ceva vreme.

In ultimul an am ajuns de cateva ori in magazinul din Dorobanti al celor de la Niche Parfumerie cu treburi legate de munca, am tot mirosit diverse parfumuri de la ei si am invatat cateva lucruri despre parfumurile de nisa si unul a fost ca trebuie sa port un parfum pe piele ca sa stiu daca imi place sau nu. Mi-am comandat de pe site un discovery kit de la Nicolai, un brand cu istorie si cu o femeie admirabila in spate, si alte cateva esantioane pentru cateva parfumuri care mi-au atras atentia. Am multe parfumuri si nu vreau sa mai cheltui bani, dar asta e modul perfect sa-mi satisfac curiozitatea si sa incerc cateva arome noi.

De la Nicolai mi-au placut mult Fig-Tea si Riviera Verbena, asa ca am vrut sa incerc si altele pe piele si sa vad cum sunt pe parcursul unui zile intregi. Setul asta are 12 mostre de 1,8 ml, a costat 175 lei (am vazut ca acum e 190 lei) si daca se achizitioneaza un parfum la 100 ml in urmatoarele 30 de zile valoarea setului se scade din pretul parfumului achizitionat. Un esantion iti ajunge pentru cateva zile bune de purtare, deci poti sa-ti faci o idee clara daca iti place ceva sau nu.

Am dat o comanda la Notino, comanda care nu a fost planificata - au avut pe site un cod de 40% reducere la cateva branduri (nu uitati de pagina de aici unde in fiecare luni vedeti promotiile saptamanii) si am profitat pentru ca am luat cateva produse pe care le voiam la niste preturi mai mult decat bune. Pe tot ce vedeti in poza asta de la TRESemme, un  brand care mie imi place mult, am dat 117 lei: sampon si balsam Damage Recovey (380 ml fiecare), 2 masti de par (una la 440 ml si cealalta cu actiune intr-un minut la 170 ml), spray regenerator cu biotina si sampon si balsam Biotin Repair (400 ml fiecare).

Aceeasi reducere a fost valabila si pentru produsele de la Dove, am cumparat 3 deodorante (nu le stiu, sunt noi pentru mine, dar am vrut sa incerc si altceva, mai ales ca am dat intre 7 si 8 lei pe fiecare) si exfoliantul cu nuci de macadamia si lapte de orez pe care l-ati mai vazut la mine pentru ca imi place mult si l-am avut de cateva ori de cand l-am descoperit - am dat 20 lei pe el, un pret mai mult decat bun.

Eveline a fost unul dintre brandurile la care se aplica reducerea de 40%, asa ca am pus in cos cateva produse sa vad cum sunt: plasturii astia pentru zona ochilor mi s-au parut interesanti si am luat varianta cu efect racoritor cu cafeina, ceai verde si centella asiatica si varianta cu efect de iluminare cu extract de melc si colagen. Nu i-am incercat inca, deci nu pot sa va spun cum sunt.

Si tot de la Eveline mi-au atras atentia produsele astea din gama FootCare Med+, ambele sunt pentru exfolierea picioarelor: o masca cu acid lactic, acid glicolic, acid salicilic si uree care pare extrem de interensanta pentru zona calcaielor si un exfoliant delicat si hidratant la tub. Am vazut ca in gama asta e si o crema reparatoare, insa nu era pe site cand am dat comanda.

De cand am inceput epilarea cu laser (am ajuns la a sasea sedinta) folosesc extrem de rar gel de ras pentru ca mai am foarte putine fire de par, asa ca n-am mai luat de mult produse de genul asta. Imi plac mult cele din gama Satin Care, a fost o oferta pe Emag intr-o zi cu un cod de reducere si le-am pus direct in cos. Le-am ridicat din Easy Box fara sa platesc transport, asa ca am facut o afacere buna.

Produsele de la Uriage nu-mi lipsesc din casa de multi ani (vreau sa va povestesc mai multe intr-o postare despre ce cred eu ca trebuie sa aveti in casa de la ei daca va confruntati cu pielea sensibila) si ma ajuta in perioadele cand pielea mea are probleme si in ultimele luni m-am trezit de multe ori cu zona iritate, asa ca am luat sprayul calmant anti-prurit din gama Xemose gandit pentru pielea uscata cu tendinta atopica. L-am incercat pe o zona undeva aveam probleme si pana acum imi place mult.

Emag are periodic oferte bune si sunt cateva produse pe care eu le cumpar doar de la ei pentru ca nu am gasit in alta parte pret mai bun, in plus abonamentul Genius imi ofera transport gratuit (in Easy Box la orice comanda si direct prin curier acasa la comenzi de peste 100 lei). De data asta mi-am luat vopsea de par de la Loncolor (am dat pe 4 tuburi 32,99 lei - oferta e valabila si astazi, gasiti toate nuantele disponibile aici) si concealerul de la Maybelline (varianta 05 Brightener) pe care l-am prins cu 27 lei (bineinteles ca s-a epuizat rapid stocul pentru ca de obicei e peste 40 lei).

Cred ca v-am mai spus de vitaminele de la Ostrovit, eu nu iau multe suplimente si nici nu cred in multe dintre ele, dar mancarea nu mai e ce-a fost si nu avem de unde sa ne luam ceea ce corpul are nevoie, asa ca atunci cand am perioade grele aleg variantele astea lichide. Vitramina C si vitamina D3 sunt cele pe care le iau in momentul asta, vitamina C am mai avut-o - le-am luat de la un vanzator de pe Emag si au ajuns repede.

De la acelasi vanzator am luat si plicurile Advanced Hydration de la Bolero, am mai avut in trecut si v-am povestit de genul asta de produs. Imi plac mai mult cele de la Ostrovit, dar nu le-am gasit in Romania si n-am vrut sa dau comanda doar pentru ele, asa ca am luat variantele astea doua cu portocala rosie si ceai de piersici. Mi-am luat si o geanta noua de sala (de care v-am povestit zilele trecute) si cateva alte chestii practice, dar le-am folosit cum au ajuns si nu am mai apucat sa fac vreo poza.

Am cumparat mai multe carti cand am gasit oferte bune, unele mai serioase, altele mai usoare - eu citesc mult si cititul ma ajuta sa-mi pastrez mintea activa, ma inspira si imi da o stare de bine. Intind mana si dupa Kindle, dar nu se compara cu tinutul unei carti in mana, asa ca asta e o placere la care n-am de gand sa renunt. O parte dintre carti le gasiti astazi la pret extrem de bun aici (de exemplu eu pe Pistruiata am dat 37 lei si astazi e 30 lei), pe mine ma mananca rau sa mai dau o comanda pentru ca am vazut 2 carti pe care le vreau cu reducere mare.

Voi ce v-ati luat interesant in ultima vreme?

2 comentarii