7 intr-o saptamana #388

19.3.23

Saptamana asta a fost ... plina, plina cu de toate - zambete, iubire, nervi, lacrimi, durere, bucurii, surprize, lucruri neasteptate, dezamagiri, momente de rasfat, a fost si mi-a placut, exact asa cum a fost. Cred ca asta e unul dintre lucrurile care s-a schimbat major la mine in ultimii ani si imi dau seama si dupa cum vorbesc - sunt mult mai linistita, nu ma mai agit pentru ce nu pot schimba, am invatat sa accept, nu sa ma resemnez. Si asta ma face si mai puternica.

Am primit o surpriza parfumata de la cea mai buna prietena a mea de la un brand de care v-am mai spus - Marie Stella Maris. Am avut difuserul in aroma Rock Roses si mi-a placut la nebunie, iar acum am primit un set cu 2 produse pentru maini: sapunul lichid si lotiunea pe care bineinteles ca am folosit-o pe tot corpul. Trandafiri, casmir si piele, o combinatie interesanta care imi place mai mult decat credeam ca o va face.

Produsele Sabio doar le-am vazut on-line, nu imi amintesc sa fi incercat vreun produs de-al lor pana acum, insa am folosit exfoliantul asta pentru buze cu cocos si vanilie si imi place. Nu este foarte fin, dar nu e deloc agresiv. Eu l-am primit de la Sezamo si l-am dus direct in baie.

Si ca sa raman la Sezamo, saptamana asta am dat o comanda pe site pentru ca am descoperit un file de salau de Nil de la Ocean Fish delicios (eu il fac la cuptor cu condimente si e de vis - daca va place pestele si comandati de la ei puneti-l in cos pentru ca merita) si am primit si de la ei o surpriza care mi-a placut la nebunie: 4 plase cu fructe si legume, unele pe care le cumpar si altele pe care le-am incercat acum pentru prima data.

V-am mai spus si alta data (si repet si acum): fructele si legumele lor sunt delicioase, sunt proaspete si au gust, asta fiind unul dintre motivele pentru care sunt client fidel. In plase am gasit si niste flori comestibile de la Ultra Greens si bineinteles ca m-am jucat putin cu ele: am facut un sandvis cu camembert, crema de otet balsamic, fistic, seminte de canepa si flori colorate si mi-a placut mult ce-a iesit. Iar in dimineata asta le-am combinat cu un croissant si cu fructe de padure si a iesit ceva de vis - e un reel pe Instagram daca vreti sa vedeti.

Imi place la nebunie verdele care incepe sa apara pe la fiecare colt si de-abia astept sa vad cum se va transforma natura in urmatoarele saptamani. Vineri am fost la cumparaturi, am trecut putin prin parc in drumul meu spre mall si tare bine mi-a prins. Fata de saptamana trecuta cand m-am intors cu mainile goale saptamana asta a fost aproape perfect - cu exceptia unui lucru de pe lista am gasit tot ce voiam si la preturi bune. Am cheltuit cam mult in Primark, daca ma urmariti pe Instagram stiti deja detaliile.

Am primit o surpriza de la OPI si de-abia astept sa ma bucur de produse. Uleiul de unghii il am in varianta to go, RapidDry e un produs pe care l-am mai avut in trecut, iar restul sunt noutati din colectiile Nature Strong si Me, Myself si OPI - dupa cosmarul prin care au trecut unghiile mele de-abia astept sa ma bucur de culoare.

Weekendul a fost cu relaxare, cu timp de calitate si cu liniste. Saptamana ta cum a fost?

Trimiteți un comentariu