Noutati de la Pupa Milano, The Body Shop, Yves Rocher si Mara Blu

24.3.23

Am primit si incercat multe produse noi in ultimele saptamani si astazi vreau sa va povestesc despre cateva dintre ele, sunt cateva produse de machiaj si cateva pentru ingrijirea tenului, toate de la branduri de care v-am mai povestit pentru ca le stiu si le folosesc frecvent. Si o sa incepem cu colectia Sunny Afternoon de la Pupa Milano care mi-a placut inca de cand am vazut-o on-line si m-am bucurat cand am gasit-o in colet.

Colectia este gandita pentru femeia romantica si rafinata, produsele sunt perfecte pentru perioada asta cu soare, dar merg foarte bine si la vara. Natura si florile sunt punctul de ispiratie al colectiei si mi se pare ca cei de la Pupa au facut o treaba nemaipomenita cu colectia asta. Paleta este vedeta, dupa parerea mea - fardurile sunt cremoase, pigmentate, au niste nuante de vis si formulele nu contin talc. 

Fardurile din paleta vin in 4 finishuri: absolute matt (o surpriza foarte placuta, nu sunt deloc prafoase si au o aderenta foarte buna), satin (foarte matasoase si pigmentate), metal foil (textura extrem de densa si o acoperire cum rar am vazut) si hypnotic gaze (topper cu stralucire spectaculoasa). Pe Instagram e si un reel cu colectia asta si acolo puteti sa vedeti si mai bine cat de reusite sunt.

Editiile astea limitate vin mereu cu cate un iluminator care arata intr-un mare fel si Sunset Bliss e de vis: de la culoare, pigmentatie, textura cremoasa si pana la modelul embosat iti capteaza atentia si te fascineaza. Ofera tenului o luminozitate naturala si arata foarte bine pe ten, daca sunteti in cautarea unui iluminator nou e de incercat.

Am primit 5 dintre cele 7 produse care sunt in colectia asta, pe lange cele de mai jos mai sunt o oja cu efect sticla care vine in 2 nuante si un creion de buze True Lips care si el vine in 2 nuante. Singurul produs pe care nu am apucat sa-l incerc este Caring and Priming Face Oil, un ulei cu micro-perle luminoase care pregateste tenul si ii da un plus de luminozitate. Din cate am vazut se poate folosi ca primer, dar si ca iluminator dupa machiaj.

Ce am incercat si-mi place la nebunie este glossul de buze ultra stralucitor cu efect de volum instant. Nuanta din poza este Rose Cuddle, insa si cealalta nuanta - Nude Charme - este foarte frumoasa, daca nu aveam atatea produse de buze as fi luat-o pentru ca formula este foarte misto: arata super bine pe buze, nu este deloc lipicios, buzele sunt stralucitoare si au un aspect plin. Mie imi plac mult glossurile Miss Pupa din colectia lor permanenta, asa ca m-am bucurat cand am vazut si varianta asta.

Fix & Lift Brow Styler mi-a placut de la prima folosire si l-am folosit aproape zilnic de cand il am: este un gel transparent care fixeaza si defineste sprancenele, fara sa le incarce deloc. Sprancenele mele sunt dese si bogate, nu folosesc nimic pentru colorare lor, insa le fixez cu gel incolor, iar asta e printre cele mai bune pe care le-am incercat si rezista intreaga zi. In plus formula contine si seminte de in si ofera si ingrijire, nu doar o parte estetica.

Cealalta noutate de la Pupa o reprezinta noua colectie Vamp! Eyeshadow cu farduri color pure cu pigmentare ridicata si finish multi-efect. Formula este de vis, fardurile sunt pigmentate, cremoase, se lucreaza usor cu ele si vin in 6 finishuri: matt, wet & dry, metallic, top coat, fusion si gems. Eu am primit 5 dintre ele si vi le-am aratat mai jos: 406 Matt, 202 Wet & Dry, 304 Gems, 200 Top Coat si 106 Fusion. Sunt 36 de nuante in total, cand ajung intr-un magazin de-al lor vreau sa ma uit si la celelalte pentru ca on-line e cam greu sa iti dai seama exact de culori.

Ambalajul imi place si nu-mi place. Imi place ca se poate dezasambla si astfel ambalajul e foarte usor de reciclat (rezervele se pot pune si intr-o paleta magnetica daca preferati - mai putin cele Wet & Dry care sunt coapte si bombate), insa nu mi se par deloc practice si se deschid destul de greu, eu cu top coatul era sa am un accident inainte sa apuc sa vi-l arat.

Coletul cu noutati de la The Body Shop m-a facut sa zambesc. Inainte cu cateva zile sa-l primesc am intrat pe siteul lor (nu am nici un magazin in apropiere) pentru ca am vrut sa comand editia limitata Camellia a untului lor demachiant, voiam si un set care avea reducere si inca un produs editie limitata, dar mi-a sunat telefonul, m-am luat cu treaba si pana sa dau comanda nu mai erau in stoc setul si celalalt produs, asa ca nu am mai dat nici o comanda.

Editia asta limitata este imbogatita cu ulei din seminte de camelie japoneza si este foarte potrivita pentru tenul sensibil, promite sa indeparteze si cel mai rezistent machiaj, in timp ce lasa tenul curat si hidratat. Textura e de vis, se topeste in contact cu pielea si chiar curata foarte bine inclusiv machiajul rezistent de pe ten - produsul este usor parfumat, nu am simtit ca imi irita ochii, dar in timpul folosirii am simtit ca imi incetoseaza putin ochii (asta o patesc cu majoritatea produselor de genul asta ). Imi place si am intins des mana dupa el de cand il am.

Cealalta noutate lansata de The Body Shop sunt rujurile rezerva Peptalk, disponibile in 10 nuante. Carcasa de aluminiu se achizitioneaza separat si poate fi incarcata si reutilizata de foarte multe ori, astfel incat se reduce folosirea inutila a plasticului. Rujurile sunt semi-mate, formula contine unt de shea si promite hidratare de durata si o nuanta care rezista pe buze pana la 6 ore.

Am primit 3 dintre nuante si sunt exact nuantele pe care le-as fi ales eu pentru mine, asa ca m-am bucurat cand le-am vazut. Nuanta pe care am purtat-o zilele astea este Make It Count (e un pic mai roz decat culoarea naturala a buzelor mele) si imi place mult. Se simte foarte confortabil pe buze, nu usuca deloc si acoperirea este una foarte buna dintr-o singura aplicare. Nu este un ruj rezistent la transfer (eu nici nu folosesc astfel de rujuri), se estompeaza foarte frumos pe buze si arata foarte bine, chiar si dupa ce culoarea isi pierde din intensitate.

Gama Riche Creme de la Yves Rocher e una emblematica pentru brand, inca din anul 1973, si este cunoscuta pentru faptul ca combina uleiul a peste 1000 trandafiri cu 30 de uleiuri pretioase, oferind tenului hidratare intensa. De-a lungul anilor a trecut prin multe transformari, eu i-am luat-o mamei de cateva ori, am si primit crema cadou la anumite comenzi, acum au o noutate: infuzie de ulei de petale de trandafir de damasc, cu o concentratie mare de ceara botanica care ofera protectie si ajuta tenul sa fie reparat, intens hranit si luminos.

Formulele sunt gandite pentru un ten uscat care are nevoie de hidratare intensa si sunt extrem de placute, chiar daca contin foarte multe uleiuri. Alcoolul este pe final de lista, la fel si parfumul acolo unde exista, deci nu prea sunt sanse sa irite, pot fi o alegere inspirata pentru cineva ca un ten uscat care prefera texturile uleioase si experienta senzoriala. Pana la finalul lunii codul NATURAL15 ofera 15% reducere suplimentara pentru toate produsele de ingrijire si daca combinati cu ofertele de pe site chiar faceti o afacere buna. Gasiti detalii aici.

Ultima lansare de care vreau sa va spun este de la Mara Blu, brandul romanesc creat de Bianca Duma, farmacist. Anul trecut a lansat serul Hyalo Boost de care v-am povestit cand l-am incercat, iar acum a lansat Hyalo Intense Cream, o crema hidratanta cu SPF 30 care vine in doua variante (ten normal-uscat si ten mixt-gras) care are o formula pe baza de acid hialuronic, caviar si niacinamide si un complex SPF pe baza de octinoxate ce ofera protectie UVB, avobenzone ce ofera protectie UVA si UVB si octocrylene ce ofera protectie UVB. 

Crema vine intr-un recipient airtight si asta imi place cel mai mult (asa cum v-am mai spus de multe ori eu produse cu SPF in borcan nu folosesc pentru ca in contact cu aerul si lumina isi pierd eficacitatea, nu intru acum in mai multe detalii), a fost o alegere extrem de inspirata si inteligenta. Un alt lucru care imi place este textura - foarte, foarte reusita, extrem de placuta si usoara, se absoarbe imediat si asta chiar m-a surprins fiind vorba de o formula cu uleiuri, senzatia pe ten este una de proaspat. 

Formula are parfum pe final de lista, dar ochii mei sensibili nu au fost deloc deranjati de asta, tolereaza foarte bine filtrele SPF (asta a fost un aspect care m-a mirat pentru ca eu in jurul ochilor tolerez doar filtre minerale si m-am temut ca nu o voi putea aplica si in jurul ochilor) si asta e ceva de pentru mine conteaza foarte mult. 

Insa e si ceva ce nu-mi place: mirosul - nu stiu daca e de la caviar sau de la uleiuri (cel mai probabil este o combinatie intre ele), insa ficatul meu (greu incercat si extrem de sensibil la mirosuri) e deranjat, este un aspect de care multi oameni nu tin cont si nici nu-l iau in seama, insa eu incerc mereu sa va spun si asta pentru ca stiu cat de nasol e pentru cineva care are aceleasi probleme ca mine sa cumpere un produs si sa nu tolereze mirosul. Din fericire mirosul dispare la scurt timp dupa aplicare si pot sa folosesc crema, dar aspectul asta ma face sa nu ma bucur in totalitate de produs.

Ati incercat vreunul dintre produse?

Care lansare vi se pare cea mai interesanta? Ce produs ati vrea sa incercati?

Trimiteți un comentariu