Impresii dupa 6 sedinte de epilare cu laser la El Studio Style

16.3.23

Am inceput sedintele de epilare cu laser in octombrie si saptamana trecuta am fost la a sasea sedinta, am de gand sa mai fac inca cateva sedinte, insa astazi vreau sa va spun mai multe despre rezultate si ce am observat de-a lungul timpului, mai ales ca am primit multe intrebari de la voi pe Instagram de cate ori am mers la salon si am scris ceva, iar unele au fost lucruri pe care eu nu m-am gandit sa le precizez pentru ca mi se pareau evidente, dar le-am retinut si am zis sa le acopar pe toate in postarea asta.

In trecut am facut mai multe sedinte cu IPL in zona axilei si pe fata, am incercat si Depilight PRO exact inainte de pandemie si am stiut ca vreau sa incerc epilarea cu laser si vreau full body. 2020 si 2021 au fost cum au fost, asa ca de-abia in a doua jumatate a lui 2022 s-au aliniat cumva lucrurile si am reusit sa incep sedintele. Eu am optat pentru saloane El Studio Style, de care v-am mai povestit in trecut, cand am inceput sedintele de epilare serviciul era disponibil doar in 2 dintre locatiile lor: Titulescu si Unirii, acum s-a extins si se poate face epilare cu laser si in locatiile din Tei, Floreasca si Lujerului. Aici gasiti detalii despre locatii, oferta actuala si multe alte lucruri care va pot ajuta sa luati o decizie daca vreti sa incercati.

Ce m-a convins pe mine a fost tehnologia din 2022 cu 3 lungimi de unda (Alexandrite 755nm, Dioda 808nm si YAG 1064nm) si vazand aparatul in lucru in atatea luni pot sa spun ca am facut cea mai buna alegere si rezultatele sunt mult peste asteptarile mele. In postarea de aici v-am povestit mai multe despre tehnologie si ce trebuie sa faceti si sa nu faceti inainte de a merge la o sedinta.

Eu am mers la locatia din Titulescu si cea care s-a ocupat de mine a fost Ramona, cu care am comunicat in permanenta si a adaptat impulsurile in functie de ceea ce i-am comunicat eu acolo si dupa cum mi-am simtit pielea dupa fiecare sedinta. Asta mi se pare un lucru esential: sa comunici cu persoana care faca asta si sa tina cont de particularitatile fiecaruia. Dupa o singura sedinta mi-am simtit pielea usor iritata pe maxilar, chiar daca s-a lucrat punctat, dar a fost ceva scurt si care a trecut la fel de repede cum a aparut. Pe restul zonelor nu am nici un fel de probleme, desi in cazul meu pielea corpului e mult mai sensibila decat cea de pe fata, disconfortul mi se pare minim fata de tot ce-am incercat pana acum in materie de epilare.

La fiecare sedinta s-au acoperit toate alunitele de pe zonele tratate (si am destul de multe), am purtat ochelari, nu a durat niciodata mai mult de 90 de minute toata treaba asta (timp in care includem si un pensat), disconfortul e minim. Singurul lucru care nu-mi place e gelul care trebuie sters dupa fiecare sedinta si in cazul meu timpul pierdut cu curatat pasta cu care s-au acoperit alunitele, iar pentru mine un dus dupa e absolut necesar, asa ca ziua in care am avut lunar sedinta de epilare a fost una cu cateva ore blocate, dar pe care nu le regret deloc.


M-am tot gandit cum sa va povestesc despre rezultate si cred ca cea mai buna varianta este sa iau fiecare zona in parte, sa va spun cu ce m-am dus, ce s-a intamplat si unde sunt acum. Daca aveti vreo intrebare anume sau e ceva de am uitat sa precizez astept comentariile si o sa raspund la ce apare.

Picioare - fire foarte inchise la culoare, cu un ritm de crestere extrem de rapid (asa cum v-am mai spus dupa 10-12 ore de ras parul deja incepea sa se simta), pe gambe fire mult mai groase, dar nu foarte dese, pe coapse fire mai subtiri, dar mult mai dese. Pe picioare am facut o singura sedinta cu Depilight PRO acum aproape 3 ani. Rezultatele in cazul picioarelor mi se par spectaculoase si au inceput sa apara la 2 saptamani dupa prima sedinta, pe gambe mai am cateva fire de par care cresc mult mai greu, pe coapse as zice ca a disparut cam 75-80% din par. Daca inainte trebuia sa ma rad de cateva ori pe saptamana ca sa am pielea asa cum imi doream, acum ajung si la 7-8 zile si nu ma mai irit deloc pentru ca sunt extrem de putine fire ramase. Par pe degetele de la picioare nu am, aveam cateva fire rare si care cresteau greu pe laba piciorului, nu le-am mai observat in ultima perioada.

Inghinal - par des, inchis la culoare, multi ani de epilat cu ceara si ras extrem de des. Aici as imparti rezultatele in 2: linia bikinilor (daca optati pentru epilare coapse intra si zona asta) unde sunt rezultate bune, daca e sa raman la procente as zice ca mai am cam 25-30% din parul pe care il aveam si creste mai greu (pe zona asta posibil sa fac vreo 2-3 sedinte in plus fata de restul corpului) si partea de inghinal total unde eu nu am sperat sa am rezultate, dar realitatea este ca a disparut peste 80% din par si ce-a ramas creste mult mai greu. Si daca tot am zis de zona asta as include aici si fesele - eu pe fese nu am par, insa interfesier am putin, s-a rarit, dar inca mai am fire de par subtiri.

Brate - par deschis la culoare, rar si care creste mult mai greu, nu m-a deranjat niciodata cu adevarat, ma rad o data la cateva saptamani doar pentru ca imi place sa-mi simt pielea neteda. Am doar 5 sedinte facute pentru ca prima data cand m-am dus am uitat sa ma rad (si vreau sa mentionez sa nu insistati sa se trateze zonele unde nu e ras parul pentru ca pot aparea pigmentari si nu e ok), e zona care din punctul meu de vedere are cele mai slabe rezultate, dar ma asteptam la asta pentru ca parul are alta textura, e diferit fata de restul corpului. O sa mai incerc 2 sedinte si atat.

Axile - in momentul asta nu mai am nici un fir de par, insa pe zona asta am facut in trecut 2 randuri de epilare cu IPL care m-au ajutat sa scap de cam 60% din parul pe care il aveam (zona asta a fost cea mai paroasa a mea, fire multe, dese, tepoase, negre, nici macar dupa epilarea cu ceara nu arata asa cum mi-am dorit), iar sedintele de acum de la El Studio m-au scapat de tot ce mai ramasese. Zona este perfect neteda, nu se mai vede nici o radacina (daca sunteti brunete stiti ce batai de cap pot sa-ti dea punctele alea negre), nivelul meu de entuziasm atinge cerul. Succes total.

Nu am par pe abdomen, pe spate, pe umeri, pe decolteu, nici pe ceafa sau gat si nici pe areola sani, asa ca nu am ce sa va povestesc despre zonele astea pentru ca nu a fost cazul sa ma ocup de ele. A ramas zona fetei si ceea ce am ales sa "tratez" aici au fost mustata, barbia si aveam cateva fire raslete sub barbie, pe gat (aparute in ultimii ani). Pe zona asta am facut in trecut 2 randuri de epilare cu IPL cu rezultate foarte slabe, in general parul de pe fata e legat de hormoni si rezultatele sunt imprevizibile.

Rezultate exista, insa sunt diferite si o sa va povestesc exact cum le vad eu acum: firele de sub barba s-au rarit si cresc mult mai greu (sa zic ca erau 10-15 care apareau cand si cand, acum mai sunt 2, maxim 3 si apare cate unul la saptamani distanta), pe linia maxilarului au disparut in proportie de 80%, in ultimii 3-4 ani imi aparusera 3-4 fire tepoase pe pomete (extrem de enervante) care au disparut complet, zona pe care nu vad mari diferente este mustata - parul creste mai greu, firele sunt mult mai subtiri, dar e o zona de care tot trebuie sa ma ocup cel putin o data pe saptamana.

Sunt mai mult decat multumita de rezultate si sedintele astea m-au scapat de multe belele: foliculita in primul rand, timp pierdut pentru a ma rade de cate ori aveam ceva de facut care implica imbracat/ dezbracat (de exemplu mers la sala), grija sa fiu atenta cand ridic bratul sa nu se vada ceva aiurea (desi zona era epilata/ rasa) si multe altele cu care sunt sigura ca v-ati confruntat si voi de-a lungul anilor. Sa incep sedintele astea a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat pentru mine in ultimii ani si recomand cu incredere tehnologia asta din cateva motive simple:

- rezultatele apar dupa 14 zile de la prima sedinta si cu putin noroc pe unele zone pot fi un succes total (eu vad clar zonele unde nu mai exista radacina)
- sedintele se repeta la interval de 28-35 de zile, mult mai rapid decat cu alte tehnologii
- disconfortul e minim (nu piele inrosita, nu miros de par ars) si sedintele sunt foarte rapide (pe o zona gen axila in cateva minute s-a si terminat sedinta)
- procedura e una sigura si nu exista riscuri, eu am piele sensibila pe corp si nu am avut nici o problema
 
Postarea asta e experienta mea dupa 6 sedinte, facute la interval de 28-34 de zile, in conditiile in care v-am spus ce (si daca) am incercat ceva anterior pe zona respectiva si se refera strict la tehnologia cu 3 lungimi de unda: Alexandrite 755nm, Dioda 808nm si YAG 1064nm pe care o au cei de la El Studio Style. Daca aveti intrebari le astept in comentarii, daca ati incercat si voi sunt curioasa ce rezultate ati avut, iar daca aveti planuri sa incercati spuneti-mi pe ce zona ati vrea sa faceti sedintele.

Later edit: Preturile le gasiti pe site si oferta actuala cu 450 lei/ sedinta full body (au mentinut oferta asta inca de la lansare, oferta valabila si cand am inceput eu si de care v-am tot zis, nu stiu cat timp va mai fi pretul asta) mi se pare extraordinara pentru ceea ce ofera, dar este foarte important ca cosmeticiana sa fie una cu care sa discutati si care sa se adapteze la ceea ce pielea voastra are nevoie si sa tineti cont de indicatii si ce trebuie facut inainte si dupa ca da aveti cele mai bune rezultate si disconfortul sa fie unul minim.

Trimiteți un comentariu