Ce am in geanta de sala

7.3.23

Inceputul asta de an a fost plin de provocari pentru mine, din fericire problemele s-au rezolvat intr-un mod pozitiv, dar viata si programul meu au fost zguduite destul de puternic si sunt lucruri pe care nu am putut sa le fac asa cum mi-am dorit, asa cum sunt lucruri - care desi contau pentru mine - a trebuit sa le pun pe pauza pentru ca au existat alte urgente. 

Mai bag in ecuatia asta si perioadele cand fizic nu mi-a fost bine si rezultatul e ca imi lipseste foarte tare mersul la sala de 3 ori pe saptamana, asa ca in perioada asta sa fac cumva sa ajung din nou la cel putin 3 antrenamente pe saptamana este una dintre prioritatile mele. Prin urmare mi-am luat o geanta noua de sala si m-am gandit ca e momentul potrivit sa va arat ce am in geanta si sa va si povestesc despre cateva lucruri descoperite recent, dar si produse care pe mine ma ajuta.

Echipamentul este esential in cazul mersului la sala si este foarte important sa il gasesti pe cel in care te simti bine, nu conteaza ce firma scrie pe el, important e materialul si sa fie ce ai nevoie. Eu imi schimb tricourile extrem de des si nu cred ca am dat vreodata mai mult de 80 lei pe unul, lenjeria intima - mai ales cand faci antrenamente de forta - trebuie sa fie de calitate si sa te simti comod, pentru mine conteaza foarte tare ce incaltaminte port (vechile mele probleme cu dermatita de contact - si aici prefer sa schimb des perechile, mai ales ca transpir) si ciorapii (momentan cei de la Primark cu microfibre sunt preferatii mei). 

Schimbarea pe care am facut-o recent este in privinta colantilor. Cei de la Lelosi mi-au propus o colaborare pe afiliere si am citit pareri foarte bune despre produsele lor, chiar eram in cautare de colanti noi (am avut niste probleme cu dermatita pe contact pe abdomen si cautam materiale cat mai usoare) si a fost la fix. De obicei nu accept astfel de colaborari, dar mi-a placut ce-am vazut pe siteul lor. Aici gasiti tot ce au si am si un cod de reducere valabil pana pe 13 martie (inclusiv) daca va tenteaza ceva - CAMELIA20 care va ofera 20% reducere la toate produsele cu exceptia pachetelor si a cardurilor cadou.

Sa revin la colanti, am ales 2 perechi de pe site: din colectia Move modelul Gabrielle si din colectia Silhouette modelul Trouble Maker, sunt extrem de multe modele pe site in functie de preferinte si activitate, inclusiv variante Polarosi (cu efect termic) sau Skort (fusta cu colanti cusuti), chiar merita sa va uitati pe site sa vedeti ce au. Colantii sunt total diferiti si de asta m-am gandit sa va dau detalii in caz ca va tenteaza.

Colectia Move Seamless a fost conceputa pentru a se potrivi oricarui tip de silueta si vine cu produse in 3 niveluri de compresie: usoara, medie si mare. Gabrielle este modelul cu compresie ridicata (il gasiti aici) si da, sunt colantii cu cea mai mare compresie pe care i-am intalnit pana acum. Materialul elastic este confortabil, talia este inalta, nu sunt cusaturi si materialul se usuca rapid. Pentru exercitiile de intensitate ridicata sunt exact ce trebuie, recomandarea mea este insa sa luati o marime mai mare decat ce alegeti de obicei pentru ca materialul este mai rigid si banda din talie lata si inalta s-ar putea sa nu fie confortabila daca vin foarte strans, desi arata foarte bine.

Colectia Silhouette are un design nou magulitor care accentueaza corpului femeii, cusaturile sunt intarite, talia este inalta si confortabila, insa ce e de vis e materialul - usor, moale, respirabil. Mi-a placut mult imprimeul Troublemaker (il gasiti aici) si sunt printre cei mai comozi colanti pe care ii am, insa nu i-am purtat decat pe banda, nu i-as lua in zilele cu aparate, genoflexiuni, etc. - desi nu se vede prin ei, prefer altceva in astfel de zile. Eu de obicei imi iau colanti M, am citit marimile pe site si am ales Plus, insa daca alegeam Basic (modelul asta vine doar in 3 marimi) era mai bine pentru ca la 1,60 metri ai mei sunt un pic cam lungi, dar fiind un material atat de elastic si moale nu e problema, dar am zis sa mentionez asta.

Ce nu-mi lipseste din geanta de sala:

- un portfard in care am: SPF pentru ten si buze, servetele umede, apa termala (mai ales in perioadele calde), Bariederm de la Uriage (in perioadele in care am vreo zona iritata si am tot avut in ultimele saptamani)

- apa, un baton proteic si guma de mestecat

- prosop (le prefer pe cele speciale pentru sport, extrem de usoare si care ocupa putin spatiu - am cateva luate de la Lidl) si au si sac propriu

- magneziu (iau dupa fiecare antrenament ca sa evit crampele musculare), o crema pentru articulatii si musculatura (roll-on-urile de la Puressentiel sunt practice si usor de folosit, insa miros cam puternic de la uleiurile pe care le au) si un plasture termic (de vreo jumatate de an am inceput sa am unul la mine dupa o intindere musculara care m-a facut sa plang de durere)

- dezinfectant, ochelari de soare, o pereche de casti, elastice de par, plasturi

Si daca tot am zis ce am in geanta ma gandesc ca n-ar fi rau sa va spun si ce nu mai am in geanta: deodorant (nu fac dus la sala, vin acasa), perie de par (intotdeauna ma antenez cu parul prins si nu se incurca, am carat-o degeaba mult timp) si parfum (pe o piele transpirata si posibil usor iritata alcoolul e ultimul care ar trebui sa ajunga). 

Mi-am dat seama cand am ajuns la final ca nu v-am spus despre geanta. Este Nike Brasilia S (e o geanta de tip duffel) si e ok, mi se pare ca sunt anumite detalii care puteau fi facute mai bine. Imi place ca are un compartiment separat unde poti sa tii incaltamintea (eu am sac special pentru incaltaminte, dar e practic sa existe si asa ceva) sau echipamentul ud si ca partea inferioara e ranforsata, astfel incat lucrurile sunt protejate de lovituri, zgarieturi sau varsari.

Desi este o geanta unisex o vad mai potrivita pentru un barbat pentru ca are un singur buzunar interior, extrem de mic, o femeie automat va trebui sa ia un portfard (sau mai multe) in care sa-si tina lucrurile - alt buzunar interior cu fermoar nu exista. Cureaua este reglabila, insa nu e deloc intarita. E ok, dar nu exceleaza la nici un capitol - e o geanta basic pe care cred ca o poti lua si de la alte branduri cu bani mai putini.

Voi ce aveti in geanta de sala? De unde va luati de obicei echipament/ accesorii pentru sala?

Trimiteți un comentariu