7 intr-o saptamana #387

12.3.23

M-am gandit ce cuvant as putea sa folosesc pentru a descrie saptamana asta si nu am gasit nici unul care sa mi se para potrivit, asa ca am renuntat sa incerc sa o definesc cumva ... a fost cu bune, cu rele, cu ciudatenii, asa cum e si viata. Am primit cateva cadouri care m-au bucurat mult, cum e setul asta de la Viktor & Rolf cu varianta clasica de Flowerbomb. Este unul dintre parfumurile pe care le-am avut de cele mai multe ori de cand l-am descoperit si mai aveam doar o varianta mini de 10 ml aproape terminata, asa ca mi-a adus un mare zambet pe chip.

Printre momentele alea mici care fac diferenta a fost plimbarea de 8 martie cu mama in parc. Ne-am luat ceva de mancat, o carte si am iesit sa ne bucuram de vremea frumoasa, am petrecut 2 ore extrem de placute impreuna si chiar aveam nevoie de asta. Florile colorate si cu miros de primavara au fost un alt motiv de fericire zilele astea si m-am bucurat de toate.

Am reusit sa ajunga la sala de 2 ori, nu de 3 asa cum mi-am propus, am incercat sa fiu atenta la ce mananc si sa incerc sa ii dau organismului ceea ce are nevoie, lucru care in ultima vreme mi s-a parut tot mai greu pentru ca simt ca nu am timp, in ciuda a ceea ce tot v-am spus cu prioritizarea si cu lucrurile care conteaza.

Blanoasele mele sunt batrane si au nevoi speciale, sunt unele zile cand totul e haotic si intre problemele astea si urgentele de la munca mi-e greu sa ma impart si sa gasesc timp si pentru mine. Am tot incercat diverse variante, dar nici una nu a fost ceea ce am sperat sa fie, acum incerc sa fac mancare pentru 2-3 zile in avans si sa ma descurc asa.

Am primit mai multe noutati zilele astea, de unele am apucat sa va spun pe Instagram, de altele nu. Doctor Fiterman mi-a trimis o surpriza si pe langa cateva produse din gama Ideal (gelul micelar de curatare imi place mult si il folosesc de cateva saptamani) am gasit in cutie si fiolele cu colagen si elastina, cu o formula fara parfum si fara alcool si care mi se pare interesanta, asa ca am de gand sa le folosesc in perioada urmatoare. Produsele se gasesc in farmacii, dar le puteti comanda si direct din magazinul lor - aici gasiti si cateva pachete interesante.

Bianca de la Mara Blu a lansat 2 creme de zi cu SPF30 si am primit un colet foarte dragut cu noutatile si inca un ser Hyalo Boost Caviderm de care v-am povestit anul trecut cand a fost lansat. Borcanul folosit la noile creme este airtight si imi place mult de tot aspectul asta, am incercat crema pentru ten normal si uscat si mi se pare ca a facut o treaba foarte buna cu textura produsului - o sa o folosesc o perioada si revin cu impresii.

Sfarsitul de saptamana a fost cu o sesiune nereusita de cumparaturi - am nevoie de cateva piese vestimentare, am fost in magazine, am probat multe (foarte multe) lucruri si nu am luat absolut nimic. Am plecat cu o lista in cap si nu mi-a placut nimic din ce-am gasit in magazine, trebuie sa mai fac o incercare saptamana viitoare, poate am mai mult noroc.

Am fost la masaj (a fost ultima sedinta din abonamenul asta si in urmatoarele saptamani chiar nu am cum sa mai ajung, asa ca fac o pauza - sper sa fie scurta), am citit, am petrecut timp cu mine si am incercat sa ma rasfat un pic mai mult decat de obicei pentru ca ma simt foarte obosita si nu-mi place deloc asta.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu