7 intr-o saptamana #426

17.12.23

A fost ultima saptamana plina de munca, mai am vreo 2 zile cate ceva de facut, dupa care urmeaza zile de relaxare si de-abia le astept pentru ca sunt foarte, foarte obosita. Planurile mele includ leneveala, timp cu mine si pentru mine, gatit, citit, cateva filme usoare si haioase, perfecte pentru perioada asta si alte astfel de lucruri care sa-mi bucure sufletul si sa ma ajute sa ma destind.

Am incercat cateva dintre produsele din calendarul Advent de la Avon (am facut si pentru el un unboxing intr-un reel pe Instagram) si sunt cateva care chiar imi plac, imi vin in minte acum pensula 106 pentru pudra si gelul de stilizare sprancene, mai sunt alte cateva de care sunt curioasa.


Miercuri am reusit in sfarsit sa ajung sa imi fac unghiile si am ales - ca mereu in ultima vreme - El Studio, m-am dus la cel din Pantelimon. Mi-a crescut unghia cu care am avut probleme si m-am bucurat ca pot sa aiba o forma ca lumea dupa luni de probleme. Cuticulele mele inca nu sunt in stare foarte buna, dar tinand cont ca mereu sunt cu vreo subtanta/ medicament pentru caini in mana nu pot sa zic ca ma mir si manusile nu sunt o optiune in momentul asta.

Aveau in salon si colectia de sarbatori de la OPI, Terribly Nice, pe care o vazusem on-line si mi-au placut mult astea doua nuante: Put On Something Ice si Salty Sweet Nothings, ma gandesc serios sa le iau, desi am cam multe oje. Si ma bate gandul sa incerc si un tratament facial sau ceva pentru par pentru ca nu prea am avut timp de rasfat in ultimele luni.

Am cateva produse noi pe care nu am apucat sa le incerc si mi-am propus ca saptamanile astea sa vad cum sunt. Laura Mercier este un brand care mie imi place mult si ma bucur ca o parte dintre produse se gasesc acum si la Douglas, eu am primit mini blushurile lichide de la o prietena si vreau sa vad cum ne intelegem.

Saptamana asta a venit cu multe surprize, unele de la oamenii dragi mie, altele de la branduri cu care am mai colaborat sau nu. Weleda mi-a trimis cateva produse din gama Skin Food, probabil cea mai cunoscuta gama a lor, am primit cateva surprize de la Wella si OPI, dar si alte mici cadouri care m-au facut sa zambesc. La randul meu am incercat si eu sa aduc bucurie acolo unde am putut.


Serile au fost cu multe legume coapte, am incercat cateva produse noi de care eram extrem de curioasa, singure sau in diverse combinatii, dar si cateva care imi plac mult si pe care le cumpar frecvent, in perioada asta rece pentru mine asta inseamna comfort food. Am facut de vreo 2 ori si ciocolata calda,  dar mai mult am baut ceai - Winter Dream de la Ronnefeldt e preferatul meu si l-am savurat cu zambetul pe buze.

Sfarsitul de saptamana a inseamna treaba in casa, decorat putin, schimbat aromele si alte mici detalii care mie imi fac viata mai frumoasa si mai linistita. Peppermint Cookies de la Cashmere Aroma e aroma care se simte in toata casa si imi place la nebunie. Prajituri fine cu ciocolata si menta racoroasa - combinatia asta e ceea ce trebuie si de-abia asteptam sa pot sa folosesc difuzorul (am si sprayul de textile si l-am tot folosit in ultimele saptamani).

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu