Branduri descoperite anul acesta

19.12.23

Cand am inceput sa caut pozele pentru postarea asta nu am realizat cat timp o sa-mi ia, credeam ca sunt doar cateva branduri de care vreau sa va spun, insa realitatea sta cu totul altfel si imi dau seama cate lucruri interesante am descoperit in ultimele 12 luni. Despre unele dintre produse v-am povestit deja, asa ca nu o sa insist, insa am si cateva noutati de care nu am apucat sa spun ceva pana acum.

Rose Inc este un brand de care am mai pomenit, imi place mult ce-a facut Rosie Huntington-Whiteley cu produsele astea si recent am adaugat o pensula la cele pe care le am. Produsele se pot comanda de la SpaceNK sau Cult Beauty si eu pe viitor am de gand sa mai incerc cateva. Momentan am un blush si un iluminator, ambele cremoase, un ruj si o pensula.

Rare Beauty este brandul de machiaj de la care am incercat cele mai multe produse anul asta pentru ca a invins curiozitatea. Am fondul de ten si under eye brightener, blushul cremos, bronzerul sub forma de stick, cateva miniaturi (rimel, primer si un ruj lichid), iar recent am primit setul asta cu mini blush si iluminator lichid de care n-am apucat sa ma bucur cum trebuie. Inteleg ce e nebunia asta cu produsele, sunt foarte pigmentate, texturile sunt placute, insa unele necesita atentie la aplicare tocmai datorita pigmentului.

Summer Fridays e un alt brand pe care pusesem ochii de ceva vreme si ce mi-a atras curiozitatea sunt unturile lor pentru buze, atat de laudate. Am primit setul cu 3 variante cadou de la o prietena si imi place la nebunie varianta Vanilla. E usor de folosit, face ce promite si se simte extrem de bine pe buze, mai vreau.

Am incercat multe produse noi pentru buze anul asta, iar despre Hyalulip v-am povestit recent - am 3 dintre tratamentele lor (l-am luat si pe cel de care va ziceam ca ma mai tenteaza, insa nu l-am incercat inca) si cred ca este un brand care merita mai multa atentie. Este unul dintre brandurile din portofoliul celor de la Niche Beauty Lab, le-am luat din Spania, insa sunt si pe cateva siteuri la noi (la preturi mai mari). 

ARgENTUM este unul dintre brandurile descoperite la Esxence Milano si parfumurile lor nu contin alcool, iar pentru mine au fost salvarea in vara cand dermatita de contact s-a tot jucat cu mine. V-am povestit si despre concept, dar si despre Lover - parfumul pe care il am in varianta full size - si stiu sigur ca povestea mea cu ei nu se opreste aici.

Rena de la Glowrious m-a surprins anul asta cu produse de la branduri pe care nu le stiam si asa au ajuns in viata mea cateva produse care imi plac la nebunie: plasturii pentru zona ochilor de la K-Secret (variantele cu vitamina C si retinol sunt cele pe care le-am folosit), dar si gama Cica Regain de la CClimGlam, brand de care nu auzisem pana sa ajunga produsele la mine. Am vazut pe site o gama noua Cerabiotics care mi se pare extrem de interesanta si pe care vreau la un moment dat sa o incerc.

Floland este un alt brand pe care l-am descoperit prin intermediul Renei si v-am povestit despre produsele astea lunile trecute, mi-au deschis un pic ochii despre cum privesc asiaticii ingrijirea parului (si vad ca se inspira si companiile europene din asta, poate o sa scriu mai multe candva) si mi-au placut mult de tot. Pe site gasiti produsele la brandul Ottie, nu stiu exact care e povestea.

Sulwhasoo este un brand cu care am mai intrat in contact in trecut, dar de-abia anul asta pot sa zic ca l-am descoperit asa cum trebuie. Exista pe blog o intreaga postare dedicata brandului si ginsengului, daca nu ati citit-o merita sa o faceti, pe mine clar m-au convins produsele, desi nu as fi crezut asta, dar mai ales m-au facut sa vad cu alti ochi ginsengul.


In materie de ingrijirea tenului sunt alte 2 branduri de care vreau sa va spun, dar nu o sa va mire pentru ca v-am mai spus de produsele lor: Peter Thomas Roth - gama Potent-C cu THD Ascorbate si Theramid, de ambele am povestit recent asa ca nu o sa insist, insa isi merita locul in postarea asta. Va recomand sa luati Peter Thomas Roth de aici (preturile sunt mult mai bune decat la Farmacia Tei) si Theramid de aici (sau direct de pe siteul lor daca aveti o comanda mai mare).

Am incercat multe branduri noi de parfumuri anul asta, de unele v-am spus, de altele nu, insa astea 2 - pe langa ARgENTUM de care am zis mai sus - sunt cele care mi-au venit primele in minte: Birkholz de la care imi doresc foarte foarte mult Mornings in Milano si Essentiel Parfums de la care am deja Rose Magnetic full size, dar mai vreau si Fig Infusion. Probabil ca aici as fi putut sa mai adaug cateva, ma gandesc acum la M.E.C. My Exclusive Collection si probabil mai sunt si altele.

Fluff este un brand polonez extrem de interesant si gasiti produsele aici si aici, v-am povestit despre ele asa ca nu o sa insist, dar daca cautati ceva accesibil si cu arome misto chiar merita sa ii dati o sansa, sigur sunt si pe alte siteuri, dar pe astea doua le stiu eu. Eu vreau sa mai incerc niste produse de la ei, insa pe viitor pentru ca acum ma asteapta multe altele.

HAAN este un alt brand care imi place mult si dezinfectantele lor de maini, cat si intreg conceptul brandului, ma incanta si mi se par foarte practice. Le-am vazut in duty free initial, insa le-am cumparat de aici si am si refill-uri la o parte din arome (am mai multe), tot urmaresc o crema de maini, dar nu a aparut - cea pe care am incercat-o initial nu mi-a placut, dar vreau sa le mai dau o sansa si cremelor de maini.

Soari este un brand de care v-am mai povestit in vara cand s-a lansat si este un concept pentru care am si muncit mult, ofera accesorii si haine cu protectie solara si este un brand care de-abia si-a inceput drumul, dar care are ce oferi celor ce sunt interesati de sanatatea pielii si de expunerea la soare in siguranta (daca putem sa vorbim de asa ceva). Eu am salul, insa pe viitor cred ca o sa vreau si un poncho.

Cu Antic ExLibris am avut un inceput problematic in primele luni ale anului, insa de atunci am comandat de mai multe ori de la ei, cu toata asteptarea care nu-mi place (daca comandati sa stiti ca dureaza peste 10 zile pana ajunge comanda) pentru ca au preturi foarte bune la cartile in limba engleza si am reusit sa-mi iau niste chestii cu reduceri mari. Ca sa nu mai vorbim ca am gasit la ei niste albume cu catei si pisici in diverse ipostaze care imi aduc zambetul pe buze de fiecare data cand am nevoie de ceva dragut.

Un brand care nu are cum sa lipseasca din postarea asta este Ceramol, v-am povestit de produse de mai multe ori - le gasiti si in farmacii, eu le-am luat de pe Emag atunci cand am gasit oferte bune si am scris o postarea intreaga despre Ag Gel care a fost salvarea mea in perioada cu calduri cand pielea mea a dat semne mari de nemultumire.

Iar celelalt brand, romanesc de data asta, de care vreau neaparat sa va reamintesc si care a fost o surpriza de proportii pentru mine este Cashmere Aroma. Am de la ei detergent, parfum de camera, parfum pentru textile, difuzor cu bete pentru camera si la momentul asta mi-e greu sa aleg o aroma preferata pentru ca au cateva care imi plac la nebunie, ultimele doua lansate (Peppermint Cookies si Share The Love) sunt de vis.

Cumparaturile mele alimentare (si nu numai) sunt legate aproape in totalitate de Sezamo, de care v-am mai spus. Am descoperit multe produse bune la ei, dar vreau sa va spun doar de 2: Sammontana si inghetata lor Barattolino (varianta asta cu fistic este preferata noastra, desi mai sunt si altele de luat in seama) si batoanele proteice de la Fulfil - sunt mai scumpe decat altele de pe piata, dar daca cautati ceva misto cu un gust deosebit merita sa le incercati.

Voi ce branduri interesante ati descoperit anul asta?

Trimiteți un comentariu