7 intr-o saptamana #425

10.12.23

Am avut o alta saptamana plina, dar au fost zile bune, zile care m-au ajutat sa inteleg niste lucruri si sa iau niste decizii care sper eu sa-mi faca viata un pic mai usoara in perioada urmatoare. M-am gandit mult la ce vreau, la ce urmeaza si stiu ca va trebui sa schimb niste lucruri pentru ca imi este tot mai greu sa jonglez cu tot ce am de facut si sa am timp si pentru mine.


Am primit cateva surprize care m-au bucurat mult si au venit exact in momentul care trebuie. Yves Rocher mi-a trimis cateva dintre produsele din colectia de iarna si am zambit larg pentru ca Spice Infusion imi place mult de tot si chiar am cumparat cateva cadouri, dar pentru mine n-am mai luat gandindu-ma ca am altele, dar acum pot sa ma bucur si eu de cateva produse. Si vreau sa va spun si de un cod - YVESROCHER20 - care pana pe 27 va ofera 20% reducere suplimentara la tot cosul de cumparaturi (exceptie fiind calendarul Advent si seturile care au deja reduceri).

Uriage mi-a trimis un calendar Advent pentru 10 zile, o colaborare pe care au avut-o cu cei de la Buzzstore, si mi-a placut mult sa descopar ce contine. Nu am terminat toate cele 10 zile, am vrut sa ma bucur de ceva in fiecare zi pentru ca pe celelalte calendare le-am desfacut integral ca sa va arat ce contin pe Instagram, asa ca pe asta l-am luat incet. Am primit si de la Puressentiel o surpriza si m-am bucurat pentru ca eu folosesc multe produse de la ei si v-am tot povestit despre ei.

Am mancat multe fructe si legume in perioada asta, de pe Sezamo - nu cred ca mai are sens sa va spun, dar daca sunteti din Bucuresti sau Ilfov pana maine mai puteti folosi codul SEZAMO50 care va ofera 50 lei cadou sa va luati ce fructe si legume vreti voi. Sezamo a facut saptamana asta o miscare foarte inteligenta de marketing si, pe langa codul asta care mie mi-a placut la nebunie si mi s-a parut foarte inspirat, le-a oferit clientilor existenti 1 an de abonament Premium, iar celor care au deja abonamentul asta platit (cum il am si eu) le-a dat contravaloarea in cont ca si credit. Nu degeaba v-am spus eu ca imi place sa ii sustin.

Saptamana asta am avut si noi in Bucuresti parte de o ninsoare ca acum multi ani si am zis sa va arat moaca Almei cand s-a prins ca ninge si ca trebuie sa mearga prin ninsoare. A fost chiar caraghioasa cand au inceput sa ii intre fulgii in ochi si voia sa ii manance sa scape de ei. Parca ninsoarea asta m-a facut si pe mine sa simt ca se apropie Craciunul si am inceput sa pregatesc niste cadouri pe care trebuie sa le trimit mai devreme catre niste prieteni.

M-am uitat in cateva seri la niste clipuri pe Youtube legate de alimentatie (dar nu numai) si m-am gandit un pic la modul in care abordez eu gatitul si cum dau gust mancarii fara sa pierd mult timp in bucatarie. Mie nu imi plac multe lucruri (marar, patrunjel si multe altele), asa ca am incercat sa gasesc niste condimente care imi plac si carora le sunt fidela de ceva vreme. Am pus ochii pe un brand nou de condimente pe iHerb, dar inca nu am luat nimic, daca dau comanda va spun mai multe atunci.


Serile au fost cu rasfat pentru corp, cu stat la caldura, cu lumanari parfumate si cu multe alte lucruri care imi fac inima sa se bucure. Maharadjah Intense de la Nicolai Parfums (o gasiti la Niche Parfumerie) e o nebunie cu vanilie, lavanda, lemn de santal si patchouli si de-abia am asteptat sa fie frig sa o pot aprinde - este foarte puternica si asta e momentul cel mai potrivit pentru ea.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu