Super Hydrate Overnight Mask de la Paula's Choice

2.10.20

In ultima vreme am citit mult despre ingrijirea pielii, mai mult decat o fac de obicei, am fost atenta la multe lucruri si m-am gandit la produse care imi plac cu adevarat, dar nu sunt extrem de promovate si printre cele care mi-au venit in minte a fost Super Hydrate Overnight Mask de la Paula's Choice. Am avut mai multe variante mini in ultimul an, asa ca mi-am luat varianta full size si am facut poze sa va povestesc si voua despre formula si de ce cred eu ca produsul asta merita mult mai multe laude decat primeste, mai ales ca este potrivit pentru orice tip de ten.

Produsul asta e etichetat ca fiind masca, dar formula si textura il fac extrem de potrivit sa fie folosit ca si crema hidratanta seara, ceea ce face ca raportul calitate/ pret sa devina extrem de bun. Varianta full size are 88 ml si costa 154 lei, iar cea mini are 15 ml si e 34 lei, eu folosesc cel mai des produsul asta ca ultim pas seara si imi place la nebunie ceea ce face. Textura este una mai mult decat placuta, un gel cremos extrem de fin pe piele care se absoarbe imediat si care aduce beneficii reale pielii, cu o formula la fel de curata ca si celelalte produse Paula's Choice.

A fost lansat anul trecut si face parte din noua generatie de produse Paula's Choice, care din punctul meu de vedere, sunt mult peste ce au facut pana acum. Formula este o combinatie de ingrediente bioactive care ajuta pielea cu tendinte de inrosire si iritare, in timp ce elimina deshidratarea si ofera pielii o hidratare de durata. Printre ingrediente regasim plante nordice, peptide, alge si Reishi care hranesc si repara in profunzime, redand pielii terne vitalitatea. Mi se pare un produs extrem de potrivit pentru perioada asta cand a inceput sa fie mai frig si pielea reactioneaza la schimbarile de mediu. Iar daca pielea mai este si sensibila sau aveti episoade de dermatita, e cu atat mai potrivita ca ultim pas seara.

Masca asta a fost creata in colaborare cu Annica Forsgren Kjellman, co-fondator skincity.com, si a fost premiata de Allure pentru ca imbunatateste semnificativ nivelul de hidratare a pielii, in timp de amelioreaza semnele lasate de stres pe piele. Cei de la Paula's Choice au combinat cateva ingrediente foarte bune in produsul asta, inclusiv pentapeptida-59, o peptida creata in laborator care se regaseste doar in acest produs, si care actioneaza foarte bine in cazul unei pielii iritate, reusind practic sa intrerupa procesul de iritare.

L-ati incercat produsul asta? Cum vi se pare?

4 comentarii

  1. Nu am incercat varianta mini e destul de accesibila e bine ca e 2 in 1 si masca si crema !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei imi plac mult produsele de genul asta, mai am o masca de la ei pe care o folosesc tot seara ca si crema hidratanta.

      Ștergere
  2. Nu am avut ocazia să le incerc produsele

    RăspundețiȘtergere