7 intr-o saptamana #273

4.10.20

Am inceput luna asta cu sentimente contradictorii si cu niste situatii care m-au facut sa ma intreb cat de multa mizerie poate sa existe in noi, oamenii. Nu vreau sa intru in detalii pentru ca mocirla nu e pentru mine si nu e un subiect pe care vreau sa-l dezvolt, dar sunt momente cand ma gandesc ca unii oameni pur si simplu sunt stricati (si o sa raman la termenul asta, desi e bland) si oricat de mult incerci sa educi prin exemplul propriu sunt situatii si persoane care nu au nici o sansa de salvare. Pentru mine asta e un lucru trist, dar am invatat sa iau lucrurile asa si sa trec peste. Daca as reusi si sa nu ma mai enervez din cauza asta ar fi si mai bine.

Diminetile mele au fost cu ceai cald, cu mic dejun delicios si plin de arome, cu rasfat si mai multa grija fata de mine si cu redescoperirea unor produse pe care le am de ceva vreme si le-am cam uitat. Sunt cateva produse de care vreau sa va povestesc in perioada urmatoare si incerc sa ma organizez mai bine astfel incat sa fac tot ce mi-am propus. Am scos hainele mai groase pentru ca dimineata si seara e chiar frig in Bucuresti, dupa ce-am spalat multe dintre ele am realizat ca o tura de cumparaturi e mai mult decat necesara, dar n-am apucat sa o pun si in practica. 

Vecinii mei si-au luat un pui de catel si m-au rugat sa mai trec pe la el cand am timp sa ma asigur ca mananca si sa ma joc putin cu el. Il cheama Jamie, dar mie mi se pare ca are fata de Fram (ursul polar) si vi l-am tot aratat pe Stories pentru ca e comic rau. E imposibil sa ii faci poza pentru ca e mereu in miscare, insa ma apuca nostalgia de cate ori ii simt mirosul de catel mic si il vad cum "cerseste" iubire. Relatia mea cu cateii este una speciala si ma bucur de fiecare caine care imi apare in cale, zapacitul asta m-a muscat de maini, a scapat pipi pe mine de bucurie, m-a blocat intr-o camera cand a daramat o matura si tot asa, dar rad de cate ori ma duc la el si ii vad moaca.

Am iesit la plimbare in fiecare seara si mi s-a parut ca luna a facut un spectacol de vis saptamana asta, nu am reusit sa o prind in poza asa cum trebuie, dar am privit cerul minute bune si am zambit larg zilnic. Dupa care m-am cuibarit pe canapea cu o cana de ceai si m-am bucurat de lumanari cu arome delicioase. Nu am mai citit atat cat as fi vrut pentru ca mintea mea a fost agitata si nu prea mi-a "ars", dar sper sa ma intorc cat mai repede la obiceiurile mele. Saptamana voastra cum a fost? Cu ce ganduri ati inceput luna octombrie?

10 comentarii

  1. Jamie asta ma baga la idei, dar eu alt caine nu mai cumpar, am zis. Oficial.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am început luna cu multă muncă, am terminat o lună în care am tras cat am putut pentru a ajunge pe primul loc și am reușit și sper că și luna aceasta sa am acest succes.In rest mi-ar plăcea să am mai mult timp pentru cei mici,imi este foarte dor de ei cat sunt la serviciu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai zile mai linistite si sa se aseze toate cum iti doresti.

      Ștergere
  3. Aș vrea și eu să nu mă mai enervezie prostia și nesimțirea, dacă găsești un secret pentru asta să-mi zici și mie...
    Am privit și eu spectacolul oferit de lună pe norii pufoși în unele seri, de fiecare dată am zis că fac o poză data viitoare și cu zisul am rămas.
    Jamie pare smotocibil numai privind mutra aia în poze. :))
    Să ai o săptămână și mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici o sansa cu secretul, eu zic macar putin detasare si ma declar incantata.
      Eu in seara cand era Luceafarul foarte aproape de luna m-am pierdut in visare. :)

      Ștergere
  4. Buna ! Saptamana mea a fost foarte buna ! Am inceput sa dorm iar cat de cat si sunt bine ,a trecut si amorteala picioarelor sunt ca noua aoroape ...sa zic asa...😁

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar seamana cu Fram si nu ai cum sa nu zambesti cand il vezi. Luna octombrie a inceput cu agitatie si cu mai multe probleme ca de obicei, marunte dar enervante si se pare ca va mai continua asa un timp. Iar eu incerc sa respir si sa ma adaptez din mers. Ma mai relaxez cu cate o carte, un masaj si o ciocolata.

    RăspundețiȘtergere