Cateva produse preferate de machiaj

9.10.20

Ma gandesc de ceva vreme la postarea asta, insa am tot amanat pozele, chiar daca lucrurile nu s-au schimbat mai deloc in ultimele luni in ceea ce priveste machiajul meu. Singurele momente cand pot sa zic ca m-am machiat mai "serios" au fost daca am iesit pe undeva sau am fost in vreo vizita la prieteni, momente de altfel destul de putine in ultima jumatate de an. Insa sunt si zile cand vreau sa ma machiez putin doar pentru mine si pentru starea mea de bine si despre produsele pe care le folosesc in astfel de zile vreau sa va povestesc astazi pentru ca sunt produse bune care chiar merita atentie.

Tenul meu arata bine si nu am nici o problema sa ies din casa doar cu o crema cu protectie solara, dar in zilele cand vreau ceva mai mult am observat ca, desi am multe alte produse, intind mana dupa aceeasi combinatie de produse: Photography Fluid, Opacity 12% de la Niod (aici v-am povestit mai multe despre produsul asta, mie imi place mult si il aplic direct pe piele ca un fel de primer, insa sunt atenta sa nu exagerez cu cantitatea folosita) si Stay Perfect Cover Cushion SPF50+ de la Clio.

Fondul asta de ten cushion este de vis si sunt sigura ca l-am mai laudat pe blog si cu alte ocazii, eu il am de pe Glowrious - acum nu este disponibil, dar chiar sper sa revina pentru ca merita din plin, chiar daca este un produs premium cu un pret mai mare. Sunt la a doua rezerva, atat de mult imi place: uniformizeaza foarte bine, este extrem de usor de aplicat si rezista destul de bine la transfer, aspectul este unul natural, iar tenul arata foarte bine si are o luminozitate care mie imi place la nebunie. Nu am incercat multe fonduri de ten cushion, insa acesta este exact ceea ce imi doresc eu de la un produs pentru ten.


Toata lumea pune accent pe machiajul ochilor in perioada asta cand purtam masti, insa eu - care sunt o fana declarata mascara - am facut exact contrariul pentru ca asa am simtit si ochii mei mi-au multumit. Chiar daca aleg rimeluri cu formule curate, fara prostii in ele si formule cat mai bine tolerate de ochii sensibili sunt dese ocaziile cand ochii mei reactioneaza si am probleme. Pauza asta mi-a prins tare bine, asa ca am considerat ca niste sprancene aranjate vor compensa cumva lipsa rimelului si am folosit un gel pentru fixarea sprancenelor aproape zilnic. Eu folosesc acum Control Freak de la NYX, insa sunt multe astfel de produse pe piata la preturi foarte bune.

Glow Bronzer de la Artdeco (eu l-am luat de aici si ma gandesc serios sa il recumpar) e una dintre cele mai bune achizitii pe care le-am facut vreodata in materie de produse de machiaj. Am foarte multe bronzere, insa asta "bate" tot - il aplic doar pe el cu pensula si tine loc de bronzer, blush si iluminator, efectul pe piele este extrem de frumos si natural si capteaza lumina intr-un mod foarte flatant. Am si blushul din editia asta limitata, insa nu prea il folosesc. Se vede si din poza ca este un produs extrem de folosit, nu-mi amintesc sa fi ajuns cu vreun bronzer vreodata la partea metalica.

Despre glossurile din colectia Sexy Lips de la Pupa Milano v-am povestit pe blog imediat dupa ce s-au lansat pentru ca am fost si mi-am cumparat 3 nuante, dupa care am primit si de la Pupa 2 nuante noi. Preferatele mele sunt 002 si 003, insa toate nuantele sunt extrem de reusite. In poza este 002, o nuanta nude care merge cu orice si pe care o folosesc extrem de des si care e pe sfarsite, dar am deja un tub nou pregatit pentru ca ... imi place.

Voi ce produse preferate de machiaj aveti in perioada asta? Ati incercat vreunul dintre cele de care v-am povestit?

8 comentarii

  1. Nu avem nici un produs in comun, doar marca pentru ca si mie imi plac produsele de la PUPA, insa as vrea sa incerc fondul de ten cushion, ppentru ca mai facut curioasa si nu am gasit pana acum un fond de ten care sa-mi placa intru totul. Produsele mele preferate in perioada asta sunt: crema hidratanta anti-poluare Skin Screeen de la kili-g, BB Creamul din gama Serum Vegetal de la Yves Rocher, fardurile si blush-ul de la PUPA si rujurile rosii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere, nu am auzit de kili-g pana acum. :)

      Ștergere
  2. În perioada asta îmi redescopăr produsele pe care nu le-am folosit vara - fonduri de ten (am preferat cremele colorate pe căldură), carioci de sprâncene (efect mișto, natural, dar nu prea rezistă vara), uneori nuanțe mai închise la farduri și rujuri.
    Treaba aia de la Niod îmi face cu ochiul, mi-a scăpat articolul celălalt, verific acum. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niod e un brand pe care eu as vrea sa-l cunosc mai bine, ma mai gandesc la 1-2 produse de la ei. :)

      Ștergere
  3. Am o slabiciune ptr.bronzere 😁😁😁 pana la 30 de ani umblam cu fata alba asa palida nu ma dadeam cu nimic si cand m-am dat prima data cu un bronzer am avut un șoc doar nu m-am dat mult dar parea ca am dat o tona acum deja le iubesc si chiar am curaj sa pun mai mul, chiar imi place cum se vede .Arata bine bronzerul se vede ca ti-a placut ai ajuns la tavița 😁

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat produsele folosite de tine.Am descoperit,însă, de curând o mască dre păr cu mătase care imi place maxim. Produse de machiaj noi nu am încercat

    RăspundețiȘtergere