Produse noi pentru ingrijirea tenului

26.10.20

Am terminat iar multe produse pentru ten (si asta ma bucura in mod deosebit pentru ca vreau sa ii ofer pielii mele o ingrijire cat mai buna) si am inceput sa folosesc cateva noi despre care vreau sa va povestesc astazi in caz ca aveti nevoie de inspiratie pentru a va lua ceva nou. Este o postare mai degraba de genul prime impresii (combinata cu putin shopping) pentru ca de-abia am inceput sa le folosesc, unele produse sunt primite, iar altele le-am cumparat eu, insa toate sunt produse care promit si d-asta am vrut sa va povestesc mai multe.

V-am povestit zilele trecute despre cateva produse asiatice care imi plac mult si care sunt pe terminate, iar Rena de la Glowrious mi-a facut o surpriza si mi-a trimis cateva produse noi pe care de-abia le-a adus pentru ca stie cat imi plac produsele cu peptide si produsele cu protectie solara. De la eyeNlip mi-a trimis Salmon & Peptide Nutrition Neck Cream, o crema cu caviar de somon, 8 tipuri de peptide, niacinamide si adenozina special gandita pentru zona gatului si decolteului - are o textura extrem de interesanta si de-abia astept sa vad ce poate face in timp.

Celalalt produs cu peptide, 17 mai exact, este Advanced Eye Cream de la MaxClinic, un brand de care am auzit, dar de la care nu am incercat nici un produs pana acum - formula are niste super ingrediente si o textura de vis, cred ca o sa ne intelegem foarte bine. Ultimul produs de la Rena este Keep Cool Soothe Bamboo Sun Essence SPF50, o crema cu protectie solara cu o formula de vis si o formula extrem de buna, care m-a cucerit de la prima folosire - nu o sa va spun mai multe acum pentru ca pregatesc o postare cu mai multe produse kbeauty cu protectie solara si o sa va povestesc atunci mai multe.

De la Paula's Choice am doua produse din gama Calm: unul l-am mai avut, unul este nou. Gama Calm este formulata pentru cei cu piele reactiva si extrem de sensibila si vine in doua variante: pentru ten normal sau uscat si pentru ten mixt sau gras, formulele sunt pline de ingrediente calmante si reparatoare si exact de asta am nevoie in perioada asta. 

Nourishing Cleanser este produsul nou, nu l-am mai incercat pana acum, are o formula calmanta cu musetel si aloe vera, eu il folosesc dimineata pentru ca nu usuca deloc pielea si pastreaza bariera naturala intacta in timpul curatarii. Repairing Serum l-am avut de cateva ori si ma reintorc la el ori de cate ori tenul meu se confrunta cu un episod de dermatita pentru ca are o formula foarte buna cu antioxidanti, acid hialuronic, ceramide si proteine vegetale. Este fluid si usor, intra imediat in piele si tenul meu il tolereaza foarte bine.


Dr Irena Eris este un brand mai nou pentru mine, am incercat doua produse din gama Aquality cu acid poliglutamic si mi-au placut mult, asa ca m-am bucurat mult cand am primit cadoul asta. Crema Telomeric Ultra este conceputa pentru zona gatului si decolteului, o zona la care eu am fost extrem de atenta in ultima perioada, de-abia astept sa vad cum este si daca imi place. Celalalt produs pe care l-am primit este Instant Lifting Eye Dermocream din gama Clinic Way cu peptide si proteine din plante. Ceea ce imi plac in mod deosebit la produsele de la Dr Irena Eris este textura produselor, un adevarat rasfat pentru piele.

Ultimele doua produse sunt de la Pyunkang Yul, un brand asiatic creat de o renumita clinica din Coreea de Sud pe care imi doream de ceva vreme sa il incerc, eu am luat produsele de aici, le gasiti si la Farmacia Tei si probabil si pe alte siteuri. Moisture Serum are 100 ml si o formula simpla si curata cu 15 ingrediente pentru a oferi pielii hidratare intensa - primele impresii sunt mai multe decat bune, chiar sunt curioasa ce parere o sa imi lase dupa o perioada de folosire zilnica.

Mist Toner are fix 6 ingrediente si promite calmare si hidratare imediata pentru pielea sensibila si iritata, ingredientul principal fiind Coptis Japonica Extract, cunoscut pentru proprietatile anti-inflamatoare si antioxidante. Imi place si mi se pare extrem de interesant, potrivit pentru tenul sensibil, insa o sa vad pe parcurs cum ne intelegem si daca imi mentin parerea asta buna.


Voi ce noutati pentru ten aveti in perioada asta? Ati incercat vreunul dintre produsele pe care vi le-am aratat eu in postare?

10 comentarii

  1. Abia astept sa ne povestesti mai multe, suna tare bine produsele alea asiatice ! Sa ai spor !!
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimic din ce ai aratat nu am folosit ! Dar ca noutate eu am inceput sa folosesc saptamana trecuta 2 produse noi o crema Loreal cu spf 20 imi place foarte mult e super hidratnta ,si un ser de fata de la Apitera cu miere la fel imi place foarte mult !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si eu in trecut niste seruri de la Apiterra interesante.

      Ștergere
  3. Am remarcat produsele Pyunkang Yul în Farmacia Tei, dar n-am stat niciodată să le studiez. Cu prima ocazie o să mă opresc la stand, să arunc un ochi peste formule. M-ai făcut curioasă.
    Să le folosești pe toate cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa te uiti, serul ala chiar e misto si merita din plin pentru 100 ml.

      Ștergere
  4. Minunat. Eu trebuie să refac stocul dulăpioarului cu produse cosmetice.

    RăspundețiȘtergere