2 produse care imi plac de la AHC

7.10.20

Sa descopar branduri noi si produse interesante este unul din lucrurile care imi place in mod deosebit atunci cand e vorba de blog si de ingrijirea pielii. Si despre un astfel de brand vreau sa va povestesc astazi - AHC este un brand coreean pe care l-am descoperit datorita Renei de la Glowrious si care este renumit pentru cremele de ochi care sunt in topul produselor de ingrijire coreene. Cremele pot fi folosite pe toata fata - denumirea poate fi inselatoare, iar imaginea pentru produsele astea este Anne Hathaway - iar formulele sunt foarte complexe, avand peste 100 de ingrediente. Despre una dintre creme si despre un alt produs, tot de tip crema, vreau sa va povestesc astazi mai multe pentru ca mie imi plac mult produsele.

Nu sunt mare amatoare de creme in borcan si v-am spus asta de multe ori, insa atunci cand descopar un produs care imi place si care este potrivit ca ultim pas pentru a sigila produsele aplicate inainte il folosesc chiar daca as prefera un altfel de ambalaj. White Solution Max Cream este a doua crema pe care o incerc de la AHC, am avut si Capture Revive Solution Max Cream in trecut si stiu ca v-am povestit despre ea pentru ca are o formula foarte buna. In mod normal as evita cremele care au uleiuri esentiale, chiar si pe final de lista, insa cei de la AHC formuleaza foarte bine si produsele lor au formule care pe mine m-au convins. In timp am invatat sa judec un produs dupa formula si rezultate si pana nu testez pe pielea mea nu emit o parere.

White Solution Max Cream este gandita pentru a oferi luminozitate si formula contine niacinamide, vitamina C, ceramide, acid lactic, 15 tipuri de fermenti si adenozina, pe langa multe alte ingrediente interesante. Pe final de lista sunt si niste uleiuri esentiale, insa nici macar ochii mei sensibili nu le-au detectat. Are textura unui gel si poate fi folosita si dimineata si seara, intra imediat in piele si nu incarca deloc tenul. Mama are peste 60 de ani si foloseste ce creme ii dau eu si nu prea emite pareri despre produse, insa despre cremele de la AHC care mi-a spus ca i-au placut in mod deosebit si ca au o textura extrem de placuta.

 
Time Rewind Real Eye Cream for Face este una din cremele faimoase de care va ziceam, eu mai am avut in trecut si o alta formula si mi-a placut la nebunie. Cremele astea au o tehnologie termo-sensitiva care la aplicarea pe piele permite absortia totala, mie imi place foarte mult textura si este una din putinele creme pe care chiar le folosesc constant in zona ochilor (de obicei aplic ce folosesc si pe restul fetei intrucat pielea mea nu este diferita in zona ochilor, doar ca are nevoie de mai multe ingrediente pentru luminozitate).

Formula are in jur de 200 de ingredinte, iar ceea ce ma atrage pe mine in primul rand la produsul asta sunt cele 34 de tipuri de peptide (varianta asta e cu cele mai multe peptide si stiti deja iubirea mea declarata pentru peptide) care stimuleaza productia de colagen si elastina, ajutand mult cu elasticitatea si fermitatea pielii. Fiind atat de multe ingrediente nu cred ca concentratia este foarte mare, insa nici nu am gasit informatii despre asta. Nu are alcool si nici silicon, printre celelalte ingrediente din formula se gasesc: 5 tipuri de acid hialuronic, adenozina, ceramide, squalane, aminoacizi, peste 40 de extracte din plante si un complex patentat AHC cu rol triplu antioxidant. 
 
Varianta de mai jos are 12 ml, insa cremele astea se gasesc si in gramaj mai mare de 30 ml pentru a fi folosite si pe alte zone cu probleme ale fetei. Daca va pasioneaza ingrijirea tenului si cautati informatii o sa vedeti ca cei de la AHC au folosit in crema asta multe peptide de generatie noua, inclusiv Dipeptide-2 care ajuta cu cearcanele intunecate si Acetyl Tetrapeptide-5 care ajuta cu pungile de sub ochi, inclusiv cu ochii umflati de la diverse alergii. Eu pungi nu am sunt ochi, deci nu ma pot pronunta daca functioneaza, la cearcane insa sunt campioana si in perioada asta am dormit putin si prost si totusi zona de sub ochi nu a aratat chiar atat de rau pe cat ma asteptam, deci clar crema asta m-a ajutat mult.


Ati incercat produsele de la AHC? Cum vi se par?

2 comentarii