Bumble and Bumble pentru par cu volum

19.10.20

Una dintre placerile mele este, ca atunci cand am cateva clipe libere intre diverse chestii de facut pentru munca, sa intru pe siteurile de unde cumpar frecvent si sa ma uit la ce noutati au. Cei de la Notino au adus in ultima vreme o multime de produse noi si sunt cateva branduri care m-au facut sa adaug in wishlist mai multe produse decat imi imaginam, insa o sa o iau treptat pentru ca sunt prea multe. Bumble and Bumble este un brand pe care imi doresc de mult sa il incerc pentru ca am citit pareri foarte bune si eu mereu sunt in cautare de produse care sa ofere volum parului. Iar faptul ca este un brand crueltry free care nu testeaza pe animale ma face sa apreciez si mai mult produsele.

La ultima comanda plasata pe site am luat si doua produse de la Bumble and Bumble si despre ele vreau sa va povestesc astazi pentru ca imi plac mult si chiar merita incercate. Parul meu este foarte lung in perioada asta - ma gandesc la tuns, dar inca nu m-am decis - si problema mea principala este ca nu are volum, asa ca asta caut la produsele pe care le cumpar. Vreau produse bune care sa faca ce promit, dar care sa nu incarce parul pentru ca imi place sa imi trec mana prin par si sa-l simt matasos si natural.

Bumble and Bumble Thickening Spray este un produs care se aplica pe parul umed inainte de uscare si stilizare si promite volum imediat si fixare usoara. Eu am varianta la 60 ml, insa produsul asta vine si la 250 ml si este o varianta mult mai convenabila, in caz ca va tenteaza si pe voi si vreti sa-l cumparati. Eu il aplic mai mult pe radacina firelor de par si mai putin pe lungime (o fac, dar foarte putin) si imi place ceea ce reuseste sa faca cu "metrul" meu de par, insa ceea ce imi place cel mai mult este ca nu il incarca si nu il simt aspru si neplacut la atingere. 

Bumble and Bumble Surf Spray este unul dintre cele mai laudate produse ale lor si mi-am dorit mult sa il incerc pentru ca imi place mult efectul de beach waves, insa sprayurile de genul asta imi lasa parul aspru si foarte greu de pieptanat. Am luat varianta de 50 ml, insa imi place atat de mult incat am de gand sa il iau in format mare (125 ml) pentru ca face exact ceea ce promite: ofera onduleuri de plaja, volum si textura, dar lasa parul matasos si cu elasticitate si in plus are si protectie impotriva radiatiilor UV. 

De-a lungul anilor am incercat multe produse de genul asta si multe mi-au placut mult pentru ca ofereau parului meu exact efectul pe care il voiam, dar parul ramanea aspru si nici o sansa sa mai trec mana prin el. Surf Spray exact opusul - cantitatea necesara este mica, parul are imediat volum si textura, onduleurile se mentin, iar parul ramane matasos si este o placere sa iti treci mana prin el. Un alt plus este faptul ca nu a fost nevoie sa ma spal dupa ce l-am folosit pentru ca nu m-a mancat scalpul, ba chiar am putut sa folosesc produsul si a doua zi si sa obtin aceleasi rezultate.

Ati incercat produsele de la Bumble and bumble? Cum vi se par?

4 comentarii

  1. Spray-ul pentru volum și fixare l-am încercat de curând și m-a dat pe spate, chiar oferă volum și în plus lasă parul ușor, nu îl face țeapăn. Ador produsul, asa ca m-ai făcut curioasa și legata de celalalt, îl voi comanda neapărat.. Îmi place efectul de beach wawes, dar pana acum nu am gasit un produs care sa imi îndeplinească dorințele, cam toate îmi încărcau parul si îl lasau aspru, fără sa mai pot umbla prin el. Asa ca e musai sa încerc acest produs super lăudat! Săptămână faina, pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa iti placa sigur si Surf Spray, e altceva fata de ce-am incercat pana acum. :)

      Ștergere
  2. Nu am incercat aceste produse. Par interesante

    RăspundețiȘtergere