Parfum Autour de Minuit de la Yves Rocher

5.10.20

Cand sunt intrebata care sunt produsele mele preferate de la Yves Rocher raspunsul vine fara vreo ezitare: parfumurile. Am incercat multe dintre ele de-a lungul timpului, unele mi-au ajuns direct la suflet si le folosesc cu placere, iar de cate ori lanseaza ceva nou curiozitatea mea este la cote inalte pentru ca lucreaza cu parfumieri extrem de cunoscuti si mereu reusesc sa ma surprinda intr-un mod mai mult decat placut. Cateva dintre parfumurile mele preferate de la ei nu se mai produc, asa ca am vrut sa incerc din creatiile mai noi sa vad cum sunt.


Parfumul de care vreau sa va povestesc astazi, Autour de Minuit, a fost blind buy si l-am luat cu doar 29 lei pentru 100 ml cand am prins una din ofertele lor bune. Pretul lui este 199 lei si aici gasiti mai multe detalii despre el daca va tenteaza. Chiar va recomand sa urmariti ofertele celor de la Yves Rocher pentru ca puteti sa beneficiati de niste promotii super bune si sa va luati produse misto la preturi mai mult decat competitive.

Dar sa revin la Autour de Minuit, unul din ultimele lansate in La Collection Parfums, un parfum floral si senzual care este extrem de potrivit in perioada rece. Eu nu as putea sa il port cand e cald pentru ca este destul de puternic, mi se pare ca frigul si vantul se potrivesc perfect cu el, desi descrierea oficiala este cu totul alta. Daca l-ati incercat chiar sunt curioasa sa aflu si parerea voastra si sa-mi spuneti voi cum il percepti pentru ca parfumurile sunt ceva foarte personal - pentru mine parfumurile pudrate si lemnoase sunt sinonime cu toamna.

Autour de Minuit este creat de Amandine Clerc-Marie, care a realizat si Cuir de Nuit si Tropicale Tentantion din aceeasi colectie, si mie imi place ce-a facut cu parfumul asta, dar nu cred ca va ramane la mine, desi imi place mult. Este destul de puternic si ficatul meu da semne de nemultumire cand il port, insa asta tine strict de mine. Notele de iris, mandarina italiana, patchouli si vetiver haitian se combina foarte bine, iar rezultatul este un parfum floral, cu note lemnoase si de pamant, un parfum pudrat si senzual, care iti invaluie simturile si te face sa visezi.

Va plac parfumurile de la Yves Rocher? Care este preferatul vostru?

6 comentarii

  1. Pe acesta nu l-am incercat ! Dar preferatul meu este clar Evidence e pe locul 1 ,imi place si So Elixir purplle , am si Acord Chic dar l-am luat fara sa stiu cum miroase si e o senzatie de cand imi place dand nu...mi se pare ca se portiveste unei doamne de peste 50 de ani asa ca probabil va merge la mama !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine Evidence nu m-a prins deloc, e ok, dar nu are nimic special pe pielea mea. So Elixir Purple mi-a placut intr-o perioada, dar nu mai pot sa il port pentru ca e prea puternic. :)

      Ștergere
  2. Nu am folosit parfumurile lor.Oricum e bun la pret

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac multe parfumuri de la Yves Rocher.Din pacate multe dintre preferatele mele au fost scoase de pe piata : Neroli, Vanille Noir, Moment de Bonheur(am mai gasit in februarie unul mic de 30 ML ratacit intr-un magazin). Acum imi plac mult Cuir de Nuit,Matin Blanc si Naturelle (vara). Parca mi-a placut si Autour de Minuit atunci cand l-am testat in magazin. Poate va fi urmatorul pe care il voi cumpara ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cuir de Nuit imi place si mie, eu mai am o sticla intreaga de Vanille Noir pastrata bine. :)

      Ștergere