7 intr-o saptamana #274

11.10.20

Nu mai incep postarea asta cu nici un cuvant care sa defineasca saptamana ce se incheie pentru ca m-as repeta si nu vreau asta. Nu prea am avut clipe de liniste si nici macar dimineata n-am reusit sa "fur" cateva minute numai pentru mine, m-am trezit in viteza, am facut totul in graba, parca tot timpul am fost pe fuga si am avut inca ceva de facut. M-au obosit rau zilele astea si toata nebunia din jurul meu si am resimtit din plin perioada asta, asa ca am incercat sa fiu si mai atenta la ce le ofer mintii si corpului meu pentru ca este o perioada agitata.

Produsele pe care le folosesc pentru "machiaj" sunt putine, parca nu am nici o tragere de inima sa ma machiez, sunt foarte atenta la modul in care imi ingrijesc tenul si in cele mai multe zile prefer doar o crema colorata cu protectie solara si un gloss, asa ca am facut eforturi sa ma mai uit la ce am prin sertare si sa folosesc din produse. Intr-una din zile mi s-au dat toate planurile peste cap, asa ca am profitat si am ajuns in parc dupa mult timp si mi-a prins tare bine pentru ca am reusit - pentru un timp scurt, dar care a contat - sa ma "rup" de tot si sa ma incarc cu energie. Nici la capitolul mancare nu pot sa ma laud pentru ca nu am avut cand sa stau in bucatarie, dar tinand cont ca a venit frigul am poftit la o supa crema de legume si am facut una intr-o zi.

Am in plan cateva postari pentru perioada urmatoare despre cateva ingrediente pentru ten care sunt mai noi si care cred eu ca merita incercate, asa ca sper sa imi iasa si sa am timp pentru ca vreau sa va povestesc mai multe. Daca va intereseaza ceva anume spuneti-mi in comentarii si - daca am incercat si stiu - o sa incerc sa povestesc si despre ce va intereseaza pe voi, nu doar pe mine. Pentru mine e important sa am un ten sanatos, luminos si sa ii mentin fermitatea cat mai mult, asa ca asta ma preocupa cel mai mult.

Weekendul a insemnat pentru mine relaxare: am citit, am facut niste mini pizza cu un blat low carb din albusuri de ou si faina de cocos, m-am plimbat, m-am bucurat de culorile toamnei, am incercat sa las in urma toate gandurile care nu ma ajuta la nimic si sa ma odihnesc a fost ceea ce mi-am propus. Zilele voastre cum au fost? Cum va simtiti in perioada asta?

8 comentarii

  1. Si eu zilele astea m-am simtit parca batuta in cap ,plouata nu stiu cum sa zic ...fara chef de nimic ! Nu m-am machiat ,doar m-am dat cu o crema hidratanta si atat ,sunt si putin racita ...sper sa treaca starea asta cat mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmmm, bine arata painicile alea, sunt doar din albusuri si faina de cocos ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am avut cea mai bună săptămână. M-am bucurat însă că mi-am încărcat bateriile în weekend

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Camelia,

    Ai folosit cumva produse cu (ulei de) CBD? As fi curioasa daca au intr-adevar efecte notabile.

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, nu am incercat nici un produs - nu mi-a atras atentia nici o formula din ce am vazut disponibil la noi.

      Ștergere